Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Je kdo že pisal knjigo?

Je kdo že pisal knjigo?

Zanima me, kakšne pogoje postavljajo založbe, kakšne so kaj tarife, ali se plača kot AH ali tudi kot % od prodaje in s katero založbo se splača tudi s profesionalne plati poslovati?

prejšnji teden sem izdaLA SVOJO TRETJO KNJIGO.
ki pa je obenem tudi prva v samozaložbi.
če te karkoli zanima, mi lahko pišeš mail
zareceno@gmail.com

Lep pozdrav

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=CLOSHEMERLE&e_id=15000

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Včeraj je pa izšla moja druga knjiga. Moj honorar: 30 izvodov knjige in 0 (nič) tolarjev. Še za subvencijo smo zaprosili (in jo dobili). Za slavo in 10% izvodov se splača potrpet :)))

Bejbiborn, 30 izvodov in 0 sit????????? Kaj pa tvoje delo?????? Ti v službi izplačajo 100 žemelj? Mene ves čas učijo, naj se cenim. Torej?

Ah, ni tako hudo, pisanje namreč ni moja služba, gre pa za knjižno objavo doktorata, ki sem ga napisala že davnega leta 2004. Objava doktorata pa je zelo smiselna: če se človek že muči in piše toliko in tolko strani suhoparnega znanstvenega teksta, naj bo ta vsaj v 300 zaprašenih izvodih in ne le enem zaprašenem izvodu.

Sicer pa mora človek za objavo znanstvenega članka v tujini v revijah, ki kaj štejejo, pogosto celo plačati.

Ja, ok, to je res nekaj drugega. Hvala za pojasnilo.

Ja tudi jaz sem napisala eno knjigo, ki še ni izdana. Bo pa nekje naslednje leto. Honorar- 60.000 sit na avtorsko polo.

Zelo lepo, PosebnaN, je skrivnost katera založba? ali bi morda pisla na mail?
klemko19@yahoo.com

New Report

Close