Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Je kdo že kupoval pri Majdiču?

Je kdo že kupoval pri Majdiču?

Zanimam se za nakup kamere. Pri Majdiču naj bi bila kamera, katero kupujem najcenejša. Imate kakšne izkušnje s to trgovino? Veljajo ceno kot so napisane na njihovo spletni strani? V vseh njihovih trgovinah?

Hvala že v naprej!

Aja

js sm glih ta teden tam kupovala. cenam na netu je treba pristet 20eur, kar velja le za Slovence (ker ne morejo poslati po netu, nam omogocajo tako ceno), cene v njihovih trgovinah so dosti visje

za minolto z3 sm dala 419eur, cena v trgovini pa je bila 499eur

pa se to: v Beljaku boste prej dobili iskano, ker imajo tam tudi skladisce, se pa splaca prej poklicat (so zlo prjazni in se da tut v anglescini zment)

pozdravcek, MAteja

Živjo mj, jaz imam pa zate eno vprašanje. Ker se tudi jaz odločam za nakup digiča, kolebam kar med tremi: najprej sem med Minolto Z2 in Sonyjem Cyber-shot 5.0, sedaj pa je v igri že tudi Minolta z3. rada bi te vprašala, če imaš že kakšne izkušnje z njim in ali se ga da “stlačiti” tdi v kakšno torbico?

Lep pozdrav, Leila.

Mene pa zanima,kako je z garancijo (za uveljavljanje v Sloveniji)in z slovenskimi navodili?

Sem že kupila kamero v Majdiču pred tremi tedni. Res je bilo tako, da so prišteli na cen iz interneta še 20E.

Z garancijo pa mi je tam prodajalec rekel, da jo lahko uveljavljam v Sloveniji (ker smo v EU). Navodil pa žal slovenskih ni bilo, zato sem si jih šla sposodit v eno trgovino v Sloveniji in jih fotokopirala (še so prijazni prodajalci 😉 HVALA).

LP!

Aja

Mi smo pri Majdiču kupili digitalni aparat Konica Minolta Dimage. Na internetu sva našla vse: model, ceno, trgovino. Odpravila sva se na neko lepo soboto in tako imela še izlet. Korektno postrežena, obveščena, celo akcijo so imeli na kartice tako, da sva kupila dve in zadovoljna odšla. V primerjavi z ostalimi domačimi in tujimi trgovinami sva prišparala, kljub bencinu, avtocesti in kosilcu, ki sva si ga na poti privoščila. Jaz jih priporočam.

So dosti cenejsi pri Majdicu, kot pa pri nas, vendar je http://www.grazcamera.at se cenejsa.

New Report

Close