Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Je kdo zacutil potres?

Je kdo zacutil potres?

Jaz ne!
Sedela sem za racunalnikom in nic.Potem pa na Starsi starsem preberem. Vsakokrat, ko je prizadelo to stran nase dezele, smo ga tudi v Kopru krepko cutili. Te ljudi dobro poznam in mi je res hudo. Lp Babi

Smo ga čutili. Najbrž zato, ker imamo pisarne v tretjem nadstropju stare (ampak res stare) stavbe. In ker so podi še leseni – plavajoči. “Plaval” je stol pod tazadnjo, miza na kateri sem imela roke, ubogi benjamin se je tresel….. Neprijetno. Pa še kar dolgo je trejalo vse skupaj. S sodelavko iz sosednje pisarne smo samo debelo gledale in obe letele na hodnik. Ko so kmalu po tem povedali po radiu sem se kar zgrozila – Kobariški, Bovški konec so rekli, pa sem si mislila da je moralo biti hudo, ker ponavadi teh potresov pri nas ne čutimo….. Ubogi ljudje, res. Že strahu ti nažene v kosti, kaj šele škoda….

Jaz sem v 8 nadstropju WTC v Ljubljani…. se je kar fino guncalo
ker so tla prodnata ( pa baje bolj varna).
Sem se avtomatični za pisalno mizo držala ….

Bogi ljudje v Posočju, ta čudoviti del naše Slo je res kot zaklet.

Ja, tudi jaz sem ga čutla, kar stol mi je plesal pod tazadno. Sem pa ravno govorila z eno kolegico, ki je bla včeraj v kraju dogajanja. Groza, domačini pravijo, da je bilo hujše kot 98, ker je treslo gor-dol. Res prava katastrofa za ljudi, ki jih narava kar naprej tepe.

Zdravo!

Jaz ga nisem čutila, ker sem bila v avtu. Začutil ga je samo mlajši sin, ki je bil na obiskih v eni 150 let stari hiši. Me je pa kar malo panika, saj se odpravljamo na Krn…

Res je grozlijivo in ko slišiš zgodbe domačinov..

Se pa spomnim enega potresa v Krškem, ko so vse ženske tekle iz pisarne, jaz pa sem mislila, da sem tako močna, da sem odrinila pisalno mizo.. Še na kraj pameti mi ni padlo, da bi šla ven..
LP

pozdravljeni
Res ni prijetno doživetje , omenjenega tresenja , leta 76 sem igral
harmoniko – trening , se je lepo treslo , dasiravno smo bili več kot 200 km
od epicentra , začuden opazujem nihanje visečega lestenca , nakar prideta
starša v mojo sobo – tudi njima je nihal lestenec , nič kriv sem bil kriv
da sem preglasno igral – harmoniko , na mojo srečo je prišel na obisk
stric z avtomobilom in je bil on začasno kriv , ker naj bi se zaletel v garažna
vrata in med ogledom ,kje je parkiral je še enkrat streslo , takrat pa radio in tv in le izvemo za potres .Vendar reakciji se še sedaj radi nasmejemo ,
naj ne izpade kot parodija – tudi nam je nagnalo straha v kosti . OGI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close