Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija je kdo videl LOST IN TRANSLATION?????????????????????????????

je kdo videl LOST IN TRANSLATION?????????????????????????????

Zanima me kakšen je?

Nekateri ga zelo hvalijo, meni je bil pa povprečen film. Pač ni bil po mojem okusu. Vseeno mi je pa film všeč, ker na zanimiv način prikaže, razlike med dvema kulturama, in kako težko se je včasih znajti v novem okolju.

Film res ni slab, je pa dogajanje precej počasno. Na trenutke je malce preveč melanholično. Je pa izbira igralcev taprava.

Če iščeš film za popestritev in razvedritev konca tedna, potem ti priporočam, da raje počakaš, da omenjeni film pride na male zaslone.

Torej odvisno je, kakšni filmi so ti všeč…
Če si sentimentalne sorte, ti bolj priporočam film Lengenda o jezdecu kitov.

LP,
Z.

P.S.: Kolega zraven mene je zaspal na približno polovici filma 🙂

Ne bi mogla reči, ker sem ga sinoči gledala doma in sem zaspala. Mi je pa že od začetka bil dolgočasen tako da verjetno ne bom nadaljevala od tam kjer me je premagal spanec.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Videla sem ga, ni mi bil slab.

Meni je bil film zelo všeč, je pa res, da so mi očitno ponavadi všeč filmi, ki so večini dolgočasni. Ne vem, rada imam melanholijo in humor v filmu je tak naraven, človeški, pristen, ne pa sfabriciran iz neke tovarne humorja. In tak mi je tudi celoten film, ne samo humor v njem. Bill Murray je car! 🙂

Meni je bil film precej cuden, ampak s tem ne mislim reci, da je bil slab. Nekako netipicen, drugacen … kot da ne bi bil ameriski. Se ga splaca pogledati.

Film je absolutno precenjen, igralca dobra, zlasti on.

New Report

Close