Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Je kdo spremljal dnevnik danes

Je kdo spremljal dnevnik danes

Ko je varuh človekovih pravic oznanil, da se je na internetu – točneje na
slo. spletnih straneh, oz. na anonimnih forumih razrasla nestrpnost
do drugače mislečih, oz. nestrpnost do tujcev.

Policija je napisala kazensko prijavo zoper neznanega storilca (po mojem lastnika spletne strani), ker je resno – sem pogledal lastnika te domene
in je seveda skrit :)))

Torej Big Brother is always watching us 😉

Sicer pa moram poudariti, da je tale naš forumček čisto cool.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Sem nekaj ujel tega pogovora, ampak se mi zdi da malo pretiravajo. Saj forum je ravno za to, da pač izražaš svoja mnenja. Zato pa imaš toliko različnih forumov. Vsak forum za drugo vsebino. Res da naj bi bilo v meri normalnega, sam pač, mnenje je mnenje… Upam da ne bo naša država vzela za zgled Kitajsko… ki ima na tem področju zelo hudo cenzuro. Sem slišal v tem pogovoru tudi to, da imajo ne vem koliko 1000 zaposleih samo za preverjanje forumov… Nestrpnost je bila prisotna, je še kar in bo še naprej, pri nekaterih bolj, pri nekaterih manj…

Lp, Max

Odkar sem imel priliko brati nekaj odgovorov varuha ‘navadnim’ slovenskim državljanom, mi je vse manj jasno, zakaj ga sploh še imamo. Podobno je s komisijo za odkrivanje korupcije. Itak se ve, kam nas trendi v naši državi peljejo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close