Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Je kdo slišal za variatno Airbnb za kampiranje?

Je kdo slišal za variatno Airbnb za kampiranje?

Malo sem že brskala po internetu in na uradni spletni strani Airbnb sem našla varianto, kjer lahko oddajaš npr. svoj vrt kot prostor za kampiranje. Našla sem tudi spletno platformo, ki je specializirana samo za parcele za kampiranje.

[list] Se vam zdi dobra ideja, da bi v Sloveniji obstajala spletna stran za oddajanje parcel (vrtovi, razni nasadi, zemljišča, vinogradi, privat gozdovi …) za kampiranje? [/list]

Če vsaj 20 folka reče, da je to dobra ideja in da bi to varianto tudi dejansko koristili, bom ustvarila slovensko platformo za oddajanje in najem parcele za kampiranje.

[list] Zbiram tudi predloge za ime te slovenske verzije Airbnb za kampiranje 🙂 . [/list]

Jaz sem bil v Ameriki kjer imajo neko podobno zadevo Hipcamp. Super zadeva, ki jo priporočam vsem, ki bodo kdaj želeli kampirati v Ameriki.
K pa vem… ja mogoče bi bilo zanimivo to met tudi pri nas, saj je naša dežela res lepa in večina turistov niti ne ve, kako čudovita je narava, ki jo imamo.

To se men ne splača, če mam doma velik vrt in bi to hotel turistom oddajat za kampiranje, bi moral odpret s.p. Prispevki so pa kar dragi in ne pokrijem vseh teh stroškov.

Pri nas imamo velik vrt za vsaj 3 velike šotore. Kje in komu ga lahko oddajam?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close