Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev je kdo pri 30+ dobil družbo

je kdo pri 30+ dobil družbo

Stara sem 32 in nimam prijateljev, nimam družbe. Ne sprašujte me kaj sem vsa ta leta počela, ker to je dolga zgodba kaj vse se mi je zgodilo…

Sedaj sem pač kjer sem in bi rada na novo zaživela. A ker nimam družbe sem osamljena in včasih že preveč potrta.

Zanima me, če je možno in če ima kdo to izkušnjo da je po 30 dobil družbo, krog ljudi kjer je bil sprejet in so iz tega zrasla tudi prijateljstva? ter kako ste do tega prišli, kjer ste spoznali ljudi?

Ja… jaz 🙂

prek neta, kak forum, kjer se srečujejo ljudje s hobiji podobnimi tvojim, povabit koga na kavico, prit na kavico, pa na kak rojstni dan… pa se krog kar razširi

moja prijateljica je začela trenirati tek (rekreativno) in je dobila dobro novo družbo (se obiskujejo tudi kadar ni treninga, hodijo skupaj na tekme ipd..). Izberi si aktivnost, ki te veseli, spoznala boš nove ljudi – če pa postanete družba, je to bonus..

Seveda, in to prav super. Prek foruma in ona-on se nas je ustvarila družba, ki je po desetih letih še vedno super aktivna. Poleg tega v službi. Čeprav tam ne delam več, so se prijateljstva ohranila in se imamo krasno.

Pozdravljena,

začni delat[/b][/b] na tem da bos imela druzbo. Druzba sama od sebe ne hodi k tebi domov samo zato ker si osamljena, povezi se s svetom ne se izolirat, najdi fanta mej otroke pa ne boš nkol več osamljana.
Mogoče imaš v službi kake ljudi, ki so ti ok za družbo? lp:)

Kar nekaj različnih družb sem spoznal po 30. Za različne stvari – eni so za skupne športe, drugi za klepete, kino, druženje, tretji npr. za druge športe, itd…

Važno j edino to, da ne moriš ljudi – pa jih imaš hitro veliko okrog sebe.

A si ti una naduvana jamska baba s talentov ki ne zna A zapet ?

lol

Se mi zdi, da to ne paše v ta forum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close