Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo doživel OBSMRTNO IZKUŠNJO?

Je kdo doživel OBSMRTNO IZKUŠNJO?

In sedaj po njej verjame, da je nekaj več po prehodu?

Vprašaj dežurnega psihiatra, halucinacije se zdravijo.

OK, to je ena od razlag. Kaj pa tisti, ki ste jih res doživeli…

Zanima me, kaj si dozivela, da si spremenila mnenje. Tudi jaz sem enkrat imela nesrecoj, ko sem mislila, da odhajam za vedno, pa ne vem, ce se moj dogodek steje za obsmrtno izkusnjo.

Doživela sem neko nenaravno izkušnjo povezanosti z nekom / nečim. Slišala sem glasno bitje srca nekoga drugega. Težko opisati. Ni bilo nobenih drugih zvokov prisotnih. In niso bila zdravila/halucinacije. Nisem pa sama doživela obsmrtnega doživetja. Sprašujem pa ker sem brala od Igorja Kononenka eno gradivo in ker me to zanima.

Deli prosim kaj se ti je zgodilo?

Kar opisuješ ni obsmrtna izkušnja.

Torej se moje ne steje. Sem padla, razbila glavo na betonu, mozgane cutila, kako so sli kot v skledi za zlate ribice, polni vode, naprej in nazaj in sem mislila, da jih bo odtrgalo. Sem si rekla, no tako to gre. Vendar nisem cutila nicesar o posmrtnem zivljenju. Naslednji dan so mi pri povedali, da je nekdo v sosednem kraju padel na enak nacin kot jaz, le s to razliko, da je bil na mestu mrtev, jaz pa se danes tacam po zemlji.

Poznam osebo, ki je vedela, da bo njen sin naslednji dan umrl, ker ji je v sanjah to povedal njen pokojni moz. Fant je naslednji vecer imel prometno nesreco (izsilil je prednost) in sel s prijatelji v smrt. Gospa je to povedala le eni osebi, ker se je bala, da se bodo ljudje zaradi njenih sanj norcevali iz nje. Njene zgodbe si ne znam razloziti.

Prebrala sem tudi vec knjig o reinkarnaciji, vendar se vedno ne verjamem v kaj vec. Najboljsa knjiga je bila zame Children Who Remember, ki jo je napisal Dr. Ian Stevenson, zlasti zaradi zgodbe o deklici, ki je trdila, da je v prejsnjem zivljenju zivela v drugem kraju, imela moza in otroka, a je mlada umrla. Avtor jo je odpeljal v kraj, kjer naj bi prej zivela, in ga je vodila po ulicah, dokler nista prisla do njene prejsnje hise, kjer je spoznala svojega prejsnjega sina in moza, potem pa jih je peljala v spalnico, kjer je v prejsnjem zivljenju pod tlemi skrila nekaj denarja. Ce je zgodba resnicna, ne vem. Lahko je bilo vse zrezirano za avtorja. Kljub temu mi je ostala v spominu.

Jaz sicer ne vem če to spada v to temo, ampak meni se je zgodilo nekaj čudnega ta teden. Družinska prijateljica , s katero smo si bili zelo blizu, je bila v začetku tedna hospitalizirana. Njeni dnevi so šli h koncu. V četrtek so klicali moža, naj pride takoj k njej, ker bo v času obiskov lahko že prepozno. Tisti dan je še preživela, veliko sem mislila nanjo in bilo mi je hudo. Zvečer sem šla okrog 10. spat. Kmalo potem, ko sem se ulegla, sem padla v dremoto, takrat pa sem začutila mrzel piš mimo mojega obraza. Zagotovo ni bil prepih, ker sta bila okno in vrata zaprta. Tako močno sem začutila to hladno sapo, da sem skočila pokonci. Zašepetala sem njeno ime, zmolila še nekaj molitvic zanjo (sem verna) in takrat se mi je zazdelo, da se je poslovila. Čez čas sem zaspala in se zbudila šele zjutraj. Tako trdno nisem spala že zelo dolgo (ponavadi vsako noč večkrat vstanem). Kmalu potem sem prejela klic. Prijateljica se je poslovila kmalu po 10. uri zvečer. Ne vem, ali je kaj na tem, ampak jaz sem to začutila že zvečer.

Sem bila v svetlobi – božansko! Tako lepa izkušnja, da se smrti ne bojim več. Tudi, če kdo od mojih umre, si bom rekla – lej, tja je šel, kjer je prelepo!

Pisala pa o tem ne bi!

Vem in sem to tudi zapisala. Me pa te stvari zanimajo. Definitivno se meni in moji mami dogajajo stvari, ki niso ravno navadne. Moja mama zaznava predvsem odhode ljudi tako kot so pisali eni zgoraj. Kar je seveda pogosteje kot obsmrtne izkušnje. Malo ljudi je namreč na meji in pride nazaj.

Pri vseh teh pojavih mi je najbližja razlaga, ki je ena izmed teorij v knjigi Tkanina vesolja, ki jo piše uveljavljen fizik. Da so enostavno stvari za katere mi nimamo ”oddajnikov” in ”sprejemnikov”. Večina naših čutil deluje na podlagi valovanj (elektromagnetnih ipd). Ostale stvari morda obstajajo a jih ne zmoremo zaznati. Nekateri pa imajo nekaj več in zaznavajo preskok v času, prostoru ipd…

Zakaj ne? Tu smo anonimni. Mogoče bi opogumila še koga. Tema je zanimiva. Kot že napisano, marsičesa še ne vemo in ne razumemo.

Nisem je osebno doživela. Sem pa čutila, ko je mama odhajala oz. ko je umirala. Niti najmanj ne obstaja le to, kar vidimo, slišimo s 5. čutili. Obstaja nam nevidni svet, svet angelov, duš…

Ne bluzite z prehodi.ničesar ni.jaz sem umrl in srce več ni delalo.oživeli so me z elektrošoki.skratka drugega sveta ni.pozabite na te blesarije.

To pač samo pomeni, da ti oziroma tvoja duša tega ni mogla zaznati. So ljudje, ki padejo v tako globoke meditacije, da postanejo mediji in se pogovarjajo z drugimi dušami, angeli, nadangeli.. Nekateri pa ne zmorejo tega, saj niso dovolj odprti za te zadeve. A če niso odprti, to še ne pomeni, da te stvari ne obstajajo. Meni so se večkrat zgodile take stvari, da sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da obstaja tudi drugi, vzporedni svet…

To pač samo pomeni, da ti oziroma tvoja duša tega ni mogla zaznati. So ljudje, ki padejo v tako globoke meditacije, da postanejo mediji in se pogovarjajo z drugimi dušami, angeli, nadangeli.. Nekateri pa ne zmorejo tega, saj niso dovolj odprti za te zadeve. A če niso odprti, to še ne pomeni, da te stvari ne obstajajo. Meni so se večkrat zgodile take stvari, da sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da obstaja tudi drugi, vzporedni svet…[/quote]
Pa ni meditacija smrt.človek božji jaz sem bil off in,če mi ne bi zdravnik ,ki me je oživel povedal,ne bi vedel o čem se je šlo.nula je na oni strani.totalna nula.jebemti imam tudi na izvidih napisano,da sem bil v onostranstvu.moj osebni zdravnik,ko sem mu dal pod nost te izvide,se je samo nekaj muzal.

To pač samo pomeni, da ti oziroma tvoja duša tega ni mogla zaznati. So ljudje, ki padejo v tako globoke meditacije, da postanejo mediji in se pogovarjajo z drugimi dušami, angeli, nadangeli.. Nekateri pa ne zmorejo tega, saj niso dovolj odprti za te zadeve. A če niso odprti, to še ne pomeni, da te stvari ne obstajajo. Meni so se večkrat zgodile take stvari, da sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da obstaja tudi drugi, vzporedni svet…[/quote]
Pa ni meditacija smrt.človek božji jaz sem bil off in,če mi ne bi zdravnik ,ki me je oživel povedal,ne bi vedel o čem se je šlo.nula je na oni strani.totalna nula.jebemti imam tudi na izvidih napisano,da sem bil v onostranstvu.moj osebni zdravnik,ko sem mu dal pod nost te izvide,se je samo nekaj muzal.[/quote]

Pač si trd in neodprt – se jasno vidi iz tvojega pisanja.

Človek ima več ravni, večina jih pa živi na najbolj primitivnih. Taki potem seveda najbolj glasno zatrjujejo, da ‘itak ničesar ni’. Ja, ker v vas ni.

Temu je seveda kriva nizka duhovna rast in dominacija omejenega racionalnega gledanja na svet.

Kdor vehementno, brez resnih izkušenj nekaj zatrjuje, pa samo dokazuje svojo temo in omejenost.

In s takimi sploh škoda iti v debate, ker te samo dol vlečejo, v svoj podn.

Jaz sem imela bolj sanje….. ko sem bila na meji med tem in onim svetom…. Videla sem angela, ki je prišel z neba in me vzel k sebi, da bi me odnesel…. vendar so se je potem na drugi sceni (od nekje so se slišali ljudje) nekaj začelo dogajati in me ni odnesel….

Ker sem sama tudi doživela nekaj hudega leta nazaj tudi ne verjamem da je še tam nekaj.Tako te nafilajo z raznimi zdravili,da haluciniraš.Ko sem sama prišla nazaj!!!!se samo spomnim,da sem mislila da sanjam,da ležim v bolnici ,da ko se bom zbudila se vstanem in grem domov,pa žal ni bilo tako.Prej ko me ni bilo!!!pa nobene svetlobe,angelov in ne vem še česa……
Verjamem pa v nekaj drugega-sosledje dogodkov nakazuje kaj se ti bo zgodilo danes ,jutri, ni važno,samo ne znamo tega povezat-slutit.Ker če bi znali,bi se lahko marsikateri nesreči izognili.

Bili je ponoči, okoli 2.30 je možev telefon na ves glas pričel zvoniti neko žalostinko. Vstal je, da bi ga ugasnil, pa nikakor ni mogel. Ko mu je le uspelo, sem ga še nadrla, kaj si navija budilko brezveze.
Zjutraj me kliče brat, da je ponoči umrl stric. Vprašala sem kdaj, pa je rekel, da ob pol treh ponoči.
Skoraj sem padla v nezavest, še lasje so mi šli dobesedno pokonci!
Z možem sva bila čisto šokirana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close