Je kdo dobil sex na tem forumu
kuremure, 07.04.2025 ob 14:41
!!POZOR!!
Ne, vse kaj dobi je, da se nekdo pretvarja kot ženska medicinska sestra, ki se bi rada dobila diskretno in vztraja da v neki garsonjeri z najemo. Seveda mi je bilo sumljivo, pa sem mislo ajde da vidim, denar mi ni predstavljal nek problem (40€). Potem pa seveda garsonjere ne moraš plačat drugače kot s kodo od športnih stav, ker lastnik kao glih takrat dela. Ko kupiš kodo na črpalki in poslikaš in pošlješ, pa seveda sem potrdil da je bila samo napizdancija.
Sori, Ti si pa totalni kreten! Očitno tako silno željan fuka, da ne zmoreš trezno razmišljat!
Tale kurejure oz Lojze oz marko …pazite se tegale maila may0601@gmail.com
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
Hej.
Če nimaš prevelkih pričakovanj in imaš nek pošten,diskreten odnos,predvsem si kulturen in spoštuješ ženske potem se da dobit žensko za klepet,seks tudi na tem forumu.
Govorim iz izkušenj. Je pa precej neresnih oziroma takih,ki bi dale samo proti nagradi. Tako kot na drugih portalih.
Pač iščeš iglo v senu.
Lp
@Maxy 007
Mislim da nevem kdo si
OK,mislil sem da sva enkrat skupaj bili na kavi v NM
Anonimna394, 24.04.2025 ob 06:40
Tvojega nika se ne spomnim, se pa spomnim tipa s katerim sem bila na kavi. Samo nevem ce si to ti
Ce zelis lahko pises na zs
Ja, to si ti. Če boš najel fuk sobo, se bosta vidla. Upam da nasedeš tej prevari. Teh par deset evrov boš pa že prebolel. Fuka pa zagotovo ne bo.
Forum je zaprt za komentiranje.