Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Je kdo dobil sex na tem forumu

Je kdo dobil sex na tem forumu

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna394, 14.04.2025 ob 19:22

Hvala, ampak dokler nevem kar sem te vprasala ti ne pisem. Zal

Vse ti napišem v mailu…

kuremure, 07.04.2025 ob 14:41

!!POZOR!!

Ne, vse kaj dobi je, da se nekdo pretvarja kot ženska medicinska sestra, ki se bi rada dobila diskretno in vztraja da v neki garsonjeri z najemo. Seveda mi je bilo sumljivo, pa sem mislo ajde da vidim, denar mi ni predstavljal nek problem (40€). Potem pa seveda garsonjere ne moraš plačat drugače kot s kodo od športnih stav, ker lastnik kao glih takrat dela. Ko kupiš kodo na črpalki in poslikaš in pošlješ, pa seveda sem potrdil da je bila samo napizdancija.

Sori, Ti si pa totalni kreten! Očitno tako silno željan fuka, da ne zmoreš trezno razmišljat!

Res je. To nas nekdo poskuša na nategnit suho…

Tale kurejure oz Lojze oz marko …pazite se tegale maila  may0601@gmail.com

Prokleta kurba stara pohotna!!!! pičku mater

V enem primeru ja. Na prvem srečanju. Je pa bilo kar nekaj pisanja prej.

Bom sicer tako: kdor si tega ni sposoben dobiti že tako, izven foruma, tudi tukaj ne bo naredil nič. Za take je samo plačljiva zadeva. Vsaka ženska ima nek standard, pa tudi ji je treba pokazati spoštovanje.

Oni bedak ko fehta denat za sobo, je spet na pohodu. PAZITE SE. Spet je odprl nekaj tem in pa piše z kar nekaj različnimi imeni. Totalni bolnik brez pameti in morale.

https://profeelo.com/dirtyslut

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Oprostite mi,saj nevem kaj počnem, zdravniki pravijo da imam bipolarno motnjo

A res ni nikogar bisex tukaj

Heeejj. Prav za res? Nikoli niti negativnega odgovor kaj sele kaksna debata…

Anonimno247, 23.04.2025 ob 12:03

A res ni nikogar bisex tukaj

Moja ritka bi rada probala nekaj novega. Tukaj v čuzi na Dobu je že vse dala skozi, nekajkrat. Tudi od vseh poznam okus sperme, želim si poskusit nove okuse. Pišite mi, prosim.

A spet ti….a nisi u čuzi?

Tabletke???

Hej.

Če nimaš prevelkih pričakovanj in imaš nek pošten,diskreten odnos,predvsem si kulturen in spoštuješ ženske potem se da dobit žensko za klepet,seks tudi na tem forumu.

Govorim iz izkušenj. Je pa precej neresnih oziroma takih,ki bi dale samo proti nagradi. Tako kot na drugih portalih.

Pač iščeš iglo v senu.

Lp

Anonimna 394 se me spomneš?

Lp

maxy007, 23.04.2025 ob 18:51

Anonimna 394 se me spomneš?

Lp

Seveda se te spomnim, si mi ga pocuzal in še pik v rito sva si izmenjala.

@Maxy 007

Mislim da nevem kdo si

Anonimna394, 23.04.2025 ob 21:40

@Maxy 007

Mislim da nevem kdo si

OK,mislil sem da sva enkrat skupaj bili na kavi v NM

Tvojega nika se ne spomnim, se pa spomnim tipa s katerim sem bila na kavi. Samo nevem ce si to ti

Ce zelis lahko pises na zs

Anonimna394, 24.04.2025 ob 06:40

Tvojega nika se ne spomnim, se pa spomnim tipa s katerim sem bila na kavi. Samo nevem ce si to ti

Ce zelis lahko pises na zs

Ja, to si ti. Če boš najel fuk sobo, se bosta vidla. Upam da nasedeš tej prevari. Teh par deset evrov boš pa že prebolel. Fuka pa zagotovo ne bo.

Nisi prijavljena,nemorem ti pisati zs

maxy007, 24.04.2025 ob 07:44

Nisi prijavljena,nemorem ti pisati zs

A ne razumeš da je nateg, budalo, zaradi takšnih nerazgledanih debilov je tukaj toliko prevarantov.

Anonimno247, 24.04.2025 ob 08:07

A ne razumeš da je nateg, budalo, zaradi takšnih nerazgledanih debilov je tukaj toliko prevarantov.

Zase se sikiraj,če so tebe nategnili,ne misliti da so vse.

Lp

Ti jaz pisem ce zelis ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close