Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdaj kak odrasel seksal poleg vas, ker je mislil, da spite?

Je kdaj kak odrasel seksal poleg vas, ker je mislil, da spite?

Cimra v študentu se me je tako znebit želela. Pač je hotela bit v dvoposteljni sobi sama, da je potem tip lahko pri njej spal. Samske ni hotela plaćevat. Po pripovedih sosedov cimrov se je tako uspešno rešila vsake cimre v cca 2-3 mesecih in bila pol dalje sama do novega študijskega leta. No jaz faksa zaradi nje ne pustim, cel dan zunaj tudi ne bom zaradi tega, privat je bilo predrago… namerno sem bila v sobi cel dan, se preko videoklica in slušalk pogovarjala, učila…

Pa nimaš dobre taktike.

Vidiš, namesto, da si samo notri, ti pripelji mene v študenca in se bova midva zabavala, tvoja cimra bo potem kaj hitro zapustila sobo in boš ti imela celo sobo zase pa še ven boš lahko šla, magar na sprehod al pa jest na študentski bon.

Sem tudi sam študent, tako da poznam te scene.

V kerm predelu Lj pa maš študenca?

Do skrajnosti brezobzirno.Ja,moski znajo biti nasilni,ker je ta potreba po praznjenju huda rec.Ne razumem kako so te sploh dali starsi,ce oni niso imeli niti lezalnika,ki bi ga postavili v kuhinji.Tip ni bil niti toliko zrel,da bi si ga sel na roko vrec v kopalnico.Zal mi je,za tako izkusnjo.

Odgovor na objavo uporabnika
Moji spomini, 08.07.2020 ob 02:21

Bila sem na počitnicah, prespala sem pri bližnji sorodnici, živela sta skupaj s partnerjem.
Spomnim se, da smo spali na isti postelji, jaz na zunanjem, desnem robu.
Ponoči enkrat jo je partner butnil, naj pogleda, če spim. Seveda sem imela oči zaprte. Potem se je začelo neko škripanje, stokanje, sajvemokaj.
Ampak kot majhen otrok vem samo, da sem se zelo čudno počutila, obrnjena na bok sem gledala ven na ulico, še zdaj se zelo dobro spomnim.

Ko danes pomislim na to, mi je wtf, pa kaj se res ne morejo eni zadržati….

????????????

Butni se ali pridruži Jao ?Mislim ?????????

Romska problematika pri nas se res prepocasi resuje.Zato pa samo na sex in razmnozevanje mislite.Mi pa delamo,da imate vi socialne podpore.Zalostno je to.

Lahko bi glede na poklic pomislile

Pedofil vznemirjal ga je otrok ne baba

Kako dvolični in gnili ste ljudje. In mi naj bi bili civilizirana družba? Nagon imajo živali, mi hodimo v šolo zato da se ne obnašamo kot živali ! Sram naj vas bo. Bodite pošteni pa se ne bo treba nič skrivat pred svetom !!!!

Sama sem tudi glasna med sexom, in seveda obvezno oblečem samostoječe štunfe, a še katera ki jih rada obleče??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close