Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Je katera zaposlena v domu upokojencev bilo kje v sloveniji?

Je katera zaposlena v domu upokojencev bilo kje v sloveniji?

Imam sledeče vprašanje.
sama sem zaposlena v enem izmed domov upokojencev, ki je koncesionar. Zanima me sledeče:

– so pri vas tudi plače od 20.-25. v mesecu?
– boste dobile regres šele z majsko plačo, se pravi meseca junija?
– če je tako, bom ziher znorela.

Baje bi naj bilo vseeno ali je koncesionar ali ne, da je tako povsod.

Regres do zdaj vedno maja,
plača okrog 15.v mesecu
Pazi nase

Zaposlena sem v DU,javni zavod.Plača je 10. v mesecu,regres smo vedno dobili izplačan konec aprila,nekje okrog 28. aprila.

Tudi jaz delam v DU, javni zavod. Plača 10. v mesecu in je mizerna. Zdravstveniki zaslužijo lepe plače, mi v drugem sektorju pa sramotno nizke plače.

Nič nimam priti njim, saj si svoj denar močno in trdo zaslužijo in nikoli ne bi mogla biti na njihovem mestu. Spoštujem jih.

Imam samo srednjo šolo in moja plača je 600-700 evrov. Tudi moje delo je odgovorno.

Regres pri nas bo verjetno maja. Tako pravijo.

Delam v domu starejših v ljubljani, plačo imamo vedno prvi delovni dan v mesecu, regres dobimo enkrat maja. Smo javni zavod.

lp

bila zaposlena v JU v domu upokojencev, plača bila 5. v mesecu, regres maja. sedaj pri koncesionarju je plača 18. v mesecu, kdaj bo regres pa mi ni znano.

govoriš o svoji bruto ali neto plači. če o netu in praviš da ma zdravstveno negovalna službo boljše/lepe plače z končano SŠ na ustreznem delavnem mestu pol prosim povej v katerem domu si, pridem takoj k vam.

Kakšna odgovornost neki?
Komu odgovarjajo?
Vesti itak nimajo,sicer ne bi zahtevali povišanja že itak nadpovprečnih plač. Kakšni humani ljudje!! Da jih ni sram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close