Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je katera razmišljala, da bi postala prostitutka?

je katera razmišljala, da bi postala prostitutka?

po moje so te ženske , katerim se ne ljubi delat, pa je seveda lažje noge narazen dat
total neambicijozne, za take izmečke smo me vse dobesedno gospe

A pol s.p. odprejo al kaj :)))) ?

Ja če bi mi ustavil z avtom RICHARD GERE.
….pretty woman….

Melisa, a ti misliš, da je res tako lahko dati narazen noge nekomu, ki je po možnosti grd, debel, smrdi in je umazan? Če bi bilo res lažje se prostituirati, potempatek bi to počela vsaka druga ženska, če upoštevamo, da naj bi bil tudi zaslužek tako velik.

Resnica na žalost pa ni taka. Večina prostitutk po mojem ne vidijo druge rešitve, nimajo šole, ne nadjejo službe, lahko so priseljenke, ki ne vedo, kam se obrniti itd. Razlogov je veliko. Najbolj žalostno pa se mi zdi, da se prodajajo mlade punce, ker bi rade imele drage obleke, veliko parov čevljev in raznorazen nakit. Čeprav ne obsojam nobenega, vsak naj počne s sabo, kar hoče.

Če smo že pri ekonomiki in prejšnji temi…. Kateri mož pa da za ženo 600 jurjev na mesec? In potem naj damo še “noge narazen”, da bo mir pri hiši?
Plizzzzzz.

Prostitutke spoštujem. So izredno močne ženske, da stvar lahko opravljajo rutinsko, profesionalno, brez predsodkov in se pri vsem tem “požvižgajo na mnenje družbe” (če res).

Imela sem tudi sama nekaj obrtniških pohodov, ko se hočeš dat dol kot žval, brez čustev. Pa je bil seks slab. Divji, a slab. Kot da ješ svojo najljubšo hrano, pa je zaradi prehlada ne moreš okušati.

Če ne bi imela s čim nafutrat svojih otrok, pa ne bi blo nikjer nobene metle… Potem bi vzela stvar drugič v premislek.

Pretty woman je samo film.Žal.

Mah, ni čisto takoe.

Vsaj te slovenske mobi kurbe se ne prodajajo kr vsakemu smrduhu..Imajo pogoje, da je stranka urejena itd.

Pa večina slovenskih mobi kurbic to dela zato, ker tako na hiter način pridejo do dosti keša. razne študentke itd.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A? Ne štekam najbolje. Razloži, prosim.

Če govorimo o mobi kurbah, jah, očitno se splača, ker če ne tega ne bi počele. Samo nekaterim so moralne vrednote bolj vredne kot denar. Ali pa res toliko uživajo v seksu, pa zraven še nekaj zaslužijo. Če je tako, imajo idealno službo: služijo in se zabavajo hkrat.
Ne obsojam nobenega, vsak lahko počne s svojim telesom, kar želi. Jaz osebno tega ne bi počela.

Razmišljam… no ja. Teoretično da, praktično ne. Da pride en z ulice in me na….. Kako se že skupi spolne bolezni? Bom rajši delala za petkrat manj na mesec.

on: “Gospa, a bi šli z mano za milijon dolarjev?”
ona: “Saj ne izgledate tako napačni…”
on: “Kaj pa za deset jurjev?”
ona: “Kaj si pa mislite da sem? Pustite me pri miru!”
on: “Kaj ste, sva že razčistila, sedaj je le še vprašanje cene!”

je vic odsev resničnosti, ali ne?

To se pa kar izplača,je ful ugodno.Me zelo zanima in takoj bi začela in še uživala bi.Taki ceni se pač ne morem upreti.

potem pa kar s številko mobilca na ta in moški forum. Pa še kam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close