je katera razmišljala, da bi postala prostitutka?
Melisa, a ti misliš, da je res tako lahko dati narazen noge nekomu, ki je po možnosti grd, debel, smrdi in je umazan? Če bi bilo res lažje se prostituirati, potempatek bi to počela vsaka druga ženska, če upoštevamo, da naj bi bil tudi zaslužek tako velik.
Resnica na žalost pa ni taka. Večina prostitutk po mojem ne vidijo druge rešitve, nimajo šole, ne nadjejo službe, lahko so priseljenke, ki ne vedo, kam se obrniti itd. Razlogov je veliko. Najbolj žalostno pa se mi zdi, da se prodajajo mlade punce, ker bi rade imele drage obleke, veliko parov čevljev in raznorazen nakit. Čeprav ne obsojam nobenega, vsak naj počne s sabo, kar hoče.
Če smo že pri ekonomiki in prejšnji temi…. Kateri mož pa da za ženo 600 jurjev na mesec? In potem naj damo še “noge narazen”, da bo mir pri hiši?
Plizzzzzz.
Prostitutke spoštujem. So izredno močne ženske, da stvar lahko opravljajo rutinsko, profesionalno, brez predsodkov in se pri vsem tem “požvižgajo na mnenje družbe” (če res).
Imela sem tudi sama nekaj obrtniških pohodov, ko se hočeš dat dol kot žval, brez čustev. Pa je bil seks slab. Divji, a slab. Kot da ješ svojo najljubšo hrano, pa je zaradi prehlada ne moreš okušati.
Če ne bi imela s čim nafutrat svojih otrok, pa ne bi blo nikjer nobene metle… Potem bi vzela stvar drugič v premislek.
Če govorimo o mobi kurbah, jah, očitno se splača, ker če ne tega ne bi počele. Samo nekaterim so moralne vrednote bolj vredne kot denar. Ali pa res toliko uživajo v seksu, pa zraven še nekaj zaslužijo. Če je tako, imajo idealno službo: služijo in se zabavajo hkrat.
Ne obsojam nobenega, vsak lahko počne s svojim telesom, kar želi. Jaz osebno tega ne bi počela.
Forum je zaprt za komentiranje.