Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je katera nimfomanka?

Je katera nimfomanka?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5333, 15.08.2025 ob 15:28

Ste nimfomanke? Rabite veliko seksa? Vas zanima srečanje…? Kontakt imam strastenzate@gmail.com. Vse se lahko dogovorimo. Poveste vaše želje…?

Spet isto, nobena ti ne bo pisala, če ves čas samo obupano fehtaš kot kak berač, povej kaj o sebi, kdo si, kaj si, zakaj si zanimiv za ženske, deli svoje misli o erotiki, saj si anonimen, česa te je strah? Razen če nimaš kaj za povedat, ker si samo še en obupan, dolgočasen, brezvezen fukfehtar? Pokaži da nisi, ženske hočemo zanimivega moškega, ki si upa, moškega s karizmo.

Potem se pa čudite, da si ženske nočejo dopisovati z vami, logično, če od vas ni nič razen fehtanja za seks.

Anonimno 5333, 13.08.2025 ob 19:19

Je katera tu nimfomanka ali spolna odvisnica? Potrebujete vedno seks? Koliko krat na dan seksate nimfomanke? S koliko moškimi ste že bile do sedaj?

Zamudil si moj čas.

Žal.

Zdaj sem že menopavzna asesksualna tečnoba.

Unih 40 se me je pa zapomnilo.

Cvet vrtnici odpade trnje ostane, 15.08.2025 ob 17:11

Zamudil si moj čas.

Žal.

Zdaj sem že menopavzna asesksualna tečnoba.

Unih 40 se me je pa zapomnilo.

Te še zanima seks? Bi še seksala? Ti bi se dobila? Lahko se zmeniva, če hočeš.

nimfa314, 15.08.2025 ob 16:49

Spet isto, nobena ti ne bo pisala, če ves čas samo obupano fehtaš kot kak berač, povej kaj o sebi, kdo si, kaj si, zakaj si zanimiv za ženske, deli svoje misli o erotiki, saj si anonimen, česa te je strah? Razen če nimaš kaj za povedat, ker si samo še en obupan, dolgočasen, brezvezen fukfehtar? Pokaži da nisi, ženske hočemo zanimivega moškega, ki si upa, moškega s karizmo.

Potem se pa čudite, da si ženske nočejo dopisovati z vami, logično, če od vas ni nič razen fehtanja za seks.

Me zanima srečanje s tabo. Se spoznava? Sem razgledan, všeč so mi ženske z dobro postavo…

Anonimno 5333, 15.08.2025 ob 19:41

Me zanima srečanje s tabo. Se spoznava? Sem razgledan, všeč so mi ženske z dobro postavo…

Kako si lahko razgledan, če nikakor ne razumeš kaj ti pišem?

Napiši kaj o sebi, kako razmišljaš, da vidim, če si dovolj zanimiv, da bi ti pisala na mejl, ne zanimajo me dolgočasni fukfehtarji.

nimfa244, 15.08.2025 ob 20:31

Kako si lahko razgledan, če nikakor ne razumeš kaj ti pišem?

Napiši kaj o sebi, kako razmišljaš, da vidim, če si dovolj zanimiv, da bi ti pisala na mejl, ne zanimajo me dolgočasni fukfehtarji.

Sem samostojen, preskrbljen, samski, prilagodljiv. Pomagam komu tudi, če upam. Rad imam naravo, šport, berem tudi, ko imam čas. Všeč so mi ambiciozni ljude… Iščem resno žensko za redna srečanja. Ti si samska? Se spoznava? Mi sporočiš lahko tudi na email?

Anonimno 5333, 15.08.2025 ob 23:30

Sem samostojen, preskrbljen, samski, prilagodljiv. Pomagam komu tudi, če upam. Rad imam naravo, šport, berem tudi, ko imam čas. Všeč so mi ambiciozni ljude… Iščem resno žensko za redna srečanja. Ti si samska? Se spoznava? Mi sporočiš lahko tudi na email?

Brezup in obup 🙂

Nimfa, občudujem tvojo “vztrajnost” v tej zgodbi. 😉

Nimfomanke vas zanimajo redna srečanja…? Sem na voljo kadar hočete…

Nimfomanke iščete kaj posebnega…? Se zmenimo…? Kontakt strastenzate@gmail.com.

Vam manjka srečanje nimfomanke…? Lahko se takoj zmenimo…?

Dominantno vedenje me vznemirja, a me obenem spravlja na preizkušnjo. Imam občutek, da ne bom zdržal še dolgo. Zanima me, ali si dovolj močna, da mi vzameš nadzor. Sem pripravljen se predati, ampak le, če dokažeš, da si tega vredna

Shade, 18.08.2025 ob 19:23

Dominantno vedenje me vznemirja, a me obenem spravlja na preizkušnjo. Imam občutek, da ne bom zdržal še dolgo. Zanima me, ali si dovolj močna, da mi vzameš nadzor. Sem pripravljen se predati, ampak le, če dokažeš, da si tega vredna

Nimfa696

Shade, 18.08.2025 ob 19:27

Nimfa696

Nimfa314

Tk kvalitetne teme pa že dolgo ne.

Nimfomanke vas zanima uživanje do konca, da vam pride…?

crazyfrog, 18.08.2025 ob 19:34

Tk kvalitetne teme pa že dolgo ne.

Iščeš ti koga…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close