Je dražje res bolšje?
Lep pozdrav,
Stara sem 27 let in s kožo nimam težav. Razen ob nosu malo bolj suha,drugače mešana. Spremljam vse kar pride novega na trg, prebiram vse kar se je napisalo v zvezi s tem, pa me vseeno nekaj zanima.
Jo ni kreme,ki moji koži ne bi odgovarjala,da bi postala anprimer bolj suha,da bo dobila mozoljčke, da bi dobila lišaje,… Vse je ok. Pa vseeno menim,da mora krema stati vsaj 5000SIT,da je dobra. JE res tako?
Je krema od Lancoma tako boljša kot stara, dobra solea?
Kaj je tisto kar naredi kremo drago? Katera sestavina je tako nepogrešljiva za kožo,pa jo cenejše kreme nimajo? Kakšna je razlika od Garniera(vlažilna krema) in Helene Rubenstain(vlažilna krema) razen nekaj tisoč tolarjev?
Prosila bi za konkreten odgovor, da vem kaj v bodoče iskati po drogerijah, Lp
Mojca
Kreme,ki so dražje ponavadi vsebujejo učinkovine,ki jih je težje pridobiti in katerih predelava in testi so dražji kot recimo pri cenejših kremah.Recimo pri kremah,ki vsebujejo eterična olja,morajo nabrati in predelati na tisoče cvetov določenih rož…,za majhne količine oljčka,ki ga vsebuje krema.Pa tudi občutek na koži je precej drugačen,ko naneseš recimo dražjo kremo ali pa soleo ali ni res-vsaj pri meni je tako.Važen pa je seveda tudi dolgoročen efekt.
Forum je zaprt za komentiranje.