Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice je apartmaje na sardiniji potrebno rezervirati v začetku julija¨?

je apartmaje na sardiniji potrebno rezervirati v začetku julija¨?

V začetku julija se odpravljamo na Sardinijo z otroki. Potrebujemo apartma na severu za dve družini, kaj menite moramo rezervirati vnaprej? Ker slikicam ne zaupam, najraje ne bi. Imate kakšen predlog?

Glede na to, da potujete julija, z otroki, pa dve družini, težko verjamem, da bo takrat toliko apartmajev prostih, da bi lahko izbirali, katerega bi. Jaz bi vsekakor rezervirala. Ne pa tudi plačala.

Ravno v tem je težava, jaz tudi ne bi plačevala v naprej…sploh z otroci, ko ti lahko zadnji moment zbolijo. Drugi razlog pa je ta, da ne vem, kaj se dejansko skriva pod določeno lokacijo.

Na Sardiniji si je julija in avgusta treba še kampe vnaprej rezervirat.

Za dve družini boste še slab app. težko dobili, kaj šele dober. Kar pa se tiče rizika zaradi bolezni, si pa tako morala trajekt tudi že rezervirat in ga v celoti plačat, zato ne vem zakaj ali česa te je sedaj tako strah zaradi appartmaja.

Zakaj pa ne rezerviraš preko agencije in doplačaš še riziko odpovedi? Pogosto imajo agencije nižje cene kot pa če rezerviraš direktno.

Saj bi, pa ne najdem agencije, ki bi tržila Sardinijo.

bilka3, pokliči agencijo Palma.

Veliko izbiro apartmajev v Italiji ima Terra Reisen. Pojdi v agencijo Sonček in prosi za ta katalog. Mi sedaj že kar nekaj let potujemo preko njih in smo zelo zadovoljni. Drugače pa si lahko katalog ogledaš na spletni strani Terra Reisen in klikni Italijo.

Apartma lahko najameš tudi pri ski&fun, oni zastopajo Interchalet. Na spletni strani si lahko izbereš apartma in potem plačaš pri slovenski agenciji, ki ti sicer za to zaračuna 15€ za prijavo in 5% za riziko odpovedi potovanja, je pa vse skupaj v primeru odpovedi veliko lažje saj jim lahko dostaviš slovenske dokumente (recimo v primeru bolezni). Tudi v primeru nesoglasij se spor rešuje na sodišču v sloveniji, ker je vsekakor lažje, kot če bi to reševali recimo v Nemčiji.
Pa še spletna stran:
http://www.interchalet.com

Upam da bo link tokrat aktiven…
http://www.interchalet.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close