Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JAZMP – prijava stranskih učinkov cepiv

JAZMP – prijava stranskih učinkov cepiv

Da bi prej prišli zadevam do dna, predvsem najprej statistično, pozivam cepljene, da tule prijavijo stranske učinke cepiv, če jih imajo, in če jih ni že prijavil njihov zdravnik:

https://primaryreporting.who-umc.org/Reporting/Reporter?OrganizationID=SI

V dobro bodočih cepljenih in v dobro že cepljenih, če bodo imeli težave.

problemi so, samo nimaš kam prijavit. To bodo spet eni statistični podatki za nekoga, ki bo pol naredu brezvezno raziskavo (dobro plačano) in ugotovil, da je vse OK.

Naj najprej poročajo o že prijavljenih

Odgovor na objavo uporabnika
problema ima, 20.07.2021 ob 16:19

problemi so, samo nimaš kam prijavit. To bodo spet eni statistični podatki za nekoga, ki bo pol naredu brezvezno raziskavo (dobro plačano) in ugotovil, da je vse OK.

Naj najprej poročajo o že prijavljenih

Imam občutek, da se pri nas zelo malo prijavlja. Oz. morda se, če te kap IN te sprejmejo v bolnico. Težave, ki niso življenjsko ogrožujoče pa se sploh kar spregleda.

Podatki bi morali iti v statistiko, šele potem bi lahko izbrali zase pravo cepivo (po nasvetu zdravnika in ne kot zdaj, ko kar sam kot laik izbiraš) in opustili cepljenje pri določenih skupinah (tistih, ki so že sedaj ogroženi z določenimi boleznimi). Šele potem bi večina lahko zaupala v cepivo. Če. Če se ne bi izkazalo, kaj drugega.

Zato pa pravim, da prijavite stranske učinke, ne morejo kar zataškat uradnih prijav.

Jaz ne bom prijavljala, ker nihče nič ne verjame in nič se ne spremeni. Samo vem, da se ne grem cepit, ker sem v družini pri dveh videla posledice. Ene zelo težke (posledice za celo življenje), druge manj težke (14 dni vročine, bolečin, kašljanja).

Še če pristaneš v bolnici, ne prijavijo – vem iz prve roke.

Ste slišali danes izjavo ministra za zdravje? Dober dan, segregacija, sedi tu zraven fašizma.

posledice so samo nihče ne verjame, 20.07.2021 ob 21:33

Jaz ne bom prijavljala, ker nihče nič ne verjame in nič se ne spremeni. Samo vem, da se ne grem cepit, ker sem v družini pri dveh videla posledice. Ene zelo težke (posledice za celo življenje), druge manj težke (14 dni vročine, bolečin, kašljanja).

Na FB objava WHO, pejte se cepit. No, to se itak pojavlja non stop, danes sem pa rekla, da vidim komentarje.

Nekdo je napisal, da so morali prijateljici odrezati nogo zaradi tromboze, in jo potem posvarili, da mora počakat, da se kri neha pretirano strjevat, preden bo šla po drugi odmerek.

Jaz sem prijavila sama, drugi odmerek pa zavrnila. Zdaj naj me pa ustrelijo.

Nisem anticepilec, če ne, ne bi šla po 1. odmerek. Ampak v dobro drugih in da se malo neha ta zaverovanost v edino zveličavno cepljenje, sem stranske učinke prijavila.

Se mi pa zdi, da je takole: kdor se je cepil in mu nič ni (ja, jih poznam ogromno), ne verjame v stranske učinke, kdor pa jih ima, je ponavadi tiho (v smislu sam sem za.jebal).

Jonc nepr, 21.07.2021 ob 08:01

Jaz sem prijavila sama, drugi odmerek pa zavrnila. Zdaj naj me pa ustrelijo.

Nisem anticepilec, če ne, ne bi šla po 1. odmerek. Ampak v dobro drugih in da se malo neha ta zaverovanost v edino zveličavno cepljenje, sem stranske učinke prijavila.

Se mi pa zdi, da je takole: kdor se je cepil in mu nič ni (ja, jih poznam ogromno), ne verjame v stranske učinke, kdor pa jih ima, je ponavadi tiho (v smislu sam sem za.jebal).

KAkšen stranski učinek si imela? Jaz poznam ogromno cepljenih (v družini sami naravoslovci – biologi, farmacevti, zdravniki…), večina kak dan dva vročina in utrujenost, nič drugega. Večina je to tudi prijavila.

Stranski učinki se lahko pojavijo šele čez 1, 5 ali celo 10 let.

Takrat jih nihče več ne povezuje s cepljenjem.

Zato je varljivo tole, da ob cepljenju nekdo ni imel stranskih učinkov.

Opažam pa, da so se cepljeni spremenili. Niso več isti, kot prej.

Kdo pa mi pove, če se sploh lahko cepim? Kdo pove pri kom je cepljenje večje tveganje in bi bilo odsvetovano?

Brat je imel sindrom spodaj:

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Guillain-Barr%C3%A9jev_sindrom

Pa se kao lahko cepi, ker je korist večja od tveganja.

Imel je 5 infarktov pa se lahko cepi, ker je korist večja od tveganja

Ima avto imunsko vnetje ščitnice pa se lahko cepi, ker je korist večja od tveganja.

Pa saj te sploh nihče ne vpraša kaj ti je preden se cepiš.

Cepi se kot po tekočem traku.

Ampak ko sem osebni zdravnici povedala, da je sestrična imela trombozo pri 23ih in brat infarkt prvič pri 33ih in da so vse ženske po mamini strani umrle zaradi infarkta v starosti 50 let ali eno dve več…

Je rekla odločite se sama. Korist je večja od tveganja. Prosim?

Saj je korist večja od tveganja. Je pa treba biti konkreten in povedati, da je finančna korist večja od tveganja.

Brez denarja ni korona fašizma in ne propagande. Korona je biznis in samo biznis.

Vsak pa se naj vpraša ali je človek ali poskusna podgana.

Razumem, da je korist večja od tveganja, ampak korist je večja zato, ker se gre za cel svet.

Tudi, če bi jih milijon umrlo po cepljenju, bi bila korist večja od tveganja. Jaz pa sem mama in imam doma 2 majhna otroka in za njiju se borim kot levinja in zato moram in hočem bit njuna mama še vsaj 10 let.

Zato se ne grem cepit.

Zavedam pa se, da se gre za cel planet. Sem čisto nepomemben faktor.

V kakšnem smislu so se cepljeni spremenili. Lahko poveš kaj več.

Moja znanka je po cepljenju, isti dan doživela infarkt, zaradi strdka. Bila je v bolnici, kjer so jo reševali. V bolnici niso nikamor klicali, da bi sporočili in zabeležili ta stranski učinek.

Slišala sem že za nekaj primerov, ko se pri cepljenih pojavi psihična depresija. Tudi na televiziji je vseskozi reklama, da je v Sloveniji v zadnje pol leta vedno več psihične depresije in zato že sedaj primanjkuje v Sloveniji 400 psihologov. Te težke depresije so lahko povezane edinole s cepljenjem, saj v Sloveniji v zadnje pol leta ni bilo kakih drugih družbenih stresov.

Jahno, 21.07.2021 ob 08:07

KAkšen stranski učinek si imela? Jaz poznam ogromno cepljenih (v družini sami naravoslovci – biologi, farmacevti, zdravniki…), večina kak dan dva vročina in utrujenost, nič drugega. Večina je to tudi prijavila.

Dolgotrajen glavobol, ki se je začel že zgodaj zjutraj. Po 2 mesecih je malenkost bolje, namreč vsaj popoldne ga zdaj ponavadi nimam. Imam pa zdaj neprestano pritisk v ušesih (ni zaradi evstahijeve cevi) in “morsko bolezen”. Kaj jaz vem, kaj je to za ena reč, CT je bil na srečo normalen.

Stranski učinki ne sovpadajo s cepilno fašistično propagando.

Zato se jih ne sporoča, oziroma na internetu brišejo skupine, ki poročajo o stranskih učinkih tega strupa.

Čedalje bolj se mi dozdeva, da si farmacevtske družbe vsako jutro zapojejo:

(NAŠA) korist je večja od (VAŠEGA) tveganja.

Sodelavec je z lahkoto prebolel covid, a to je bilo že januarja in se je zdaj šel cepit (ker bi se sicer moral stalno testirat, pa ne zaradi službe, ampak dodatne dejavnosti, ki jo fura). No, od cepljenja pred tremi tedni je na bolniški, ker ga boli roka, da jo komaj lahko dvigne, in ga stalno mravljinči. Zaradi covida je bil na bolniški tri dni in potem normalno delal od doma, ker je pač moral biti v karanteni.

skratka, 21.07.2021 ob 14:07

Čedalje bolj se mi dozdeva, da si farmacevtske družbe vsako jutro zapojejo:

(NAŠA) korist je večja od (VAŠEGA) tveganja.

Točno tako je.

Korona je biznis.

stvar je, da so žrtve cepiv pač kolateralna škoda. Hb en človek manj, še tako nas je preveč.

Korona je svoj namen dosegla. Ubila je šibke in stare, sedaj je več plača po DSOjih. Cepivo bo pobilo še potencialno tiste ta slabotne, da bo družba po svetu mlada in produktivna.

Bolnih in ostarelih se je pa potrebno znebit. Malo s korono, malo s cepivi pa bo.

Mam brata v bolnici. Januarja prebolel korono bp, sedaj pravi dr. Da je kap morda zaradi korone.

Sorodnica se cepila z Az, po par urah dobila visoko vročino, ni mogla dvignit roke, še na wc se je komaj zvlekla ob pomoči. Vročina je trajala kak teden, nato pa so ji začeli otekati sklepi in gležnji. Po tednu pa so se ji pojavljali po nogah modro-vijolični krogi. Vmes je klicala zdravnika, naj zdrži, veliko pije… . Potem jo je nečak napokal v avto in k dežurnemu zdravniku. Dobila napotnico za interni odd. bližnje bolnice. Čakala sta od 17. – 22.30 in so rekli da ji ni nič. Povedala je, da je javila kaj vse ima po cepljenju, pa so rekli,da ni nikjer zabeleženo. Vse je večkrat javila osebni zdr. In tudi dežurnemu zdravniku ki jo je napotil v bolnico.

Je trajalo več tednov, da so fleki izginili, pa še sedaj ni ok. Se je pa že 2. cepila, ker bodo šli na morje H.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close