Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz že dve leti ne plačujem rtv prispevka

Jaz že dve leti ne plačujem rtv prispevka

Sem se poskušal pogovoriti z oddelkom za rtv prispevke in se sploh ne odzivajo več.  Nobene škode ne bi bilo če bi jih ukinili. Imamo dovolj drugih komercialnih postaj ki so dobre in bolj gledane.

Nacionalka je blokirana preko sat sprejema. Zato rabiš nabaviti letno dekodirno kartico za sat sprejemnik. Preko sobne antene pa je normalno dostopna.

Res je tako. Ko sem se jaz vselil v staro hišo, ki sem jo kupil, sem najprej dobil položnico za rtv prispevek. Pa sploh ne morem sprejemati signala, ker je med hišo in edinim oddajnikom hrib in ne sprejemam signala. So mi rekli da moram kupit ojačevalec 25 dB. Sem kupil 40 dB in ne pomaga nič. Rtv so neodzivni in pošiljajo položnice. Je šlo v izterjavo. BANDA POKVARJENA.

Odgovor na objavo uporabnika
mene nekaj zanima, 21.06.2015 ob 10:33

Ne moreš. Saj tud nacionalko dobivas preko kabla.[/quote]

Kaj ob vsej današnji tehnologiji ni možno preko kabelske blokirati prejema programov RTV SLO?

Imaš tudi računalnik, telefon in avtoradio.  Torej naprave, s katerimi loviš tako televizijski kot tudi radijski program.  Praktično bi moral živeti v jami brez elektrike, če bi hotel odjaviti in biti oproščen.

No, pa še vse telefone daj stran pa wifi router. Pa glej, da se ne bo videlo, da maš kabel v stanovanje speljan Ker dostop do interneta je zadosti, da si zavezanec. Ali lastništvo pametnega telefona….

kaj pa ce televizijo gledas preko mobilnega ponudnika

Jst ze 30 let ne placujem. Imam odlocbo iz leta96 da antena ne lovi programov.

Dve leti že ne plačujem rtv prispevka in ga nikoli več ne mislim. Ne mislim podpirati teh priviligirancev z mojimi 350 evri penzije. Jaz z mojo majhno pokojnino bi morala s prisilo plačevati priviligirance na rtv? Pa kaj so nori?

Daj ne nakladaj, s 350 € penzije si itak oproščen plačila RTV prispevka, prejemniki socialne, varstvenega dodatka. Samo poslat moraš dokazila.

Socialci NE RABIJO PLAČEVAT RTV. SO OPROŠČENI

Kje ste odjavili in na kakšnem obrazcu lp

https://demokracija.si/prejeli-smo/prejeli-smo-se-je-mozno-znebiti-mesecne-poloznice-za-rtv-prispevek-in-kako-lahko-to-enostavno-naredimo-popolnoma-zakonito/#goog_rewarded

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close