Jaz sem se ločila zaradi njega, ta prasec pa se ni ločil
Anonimno 3469, 29.09.2025 ob 16:07
HA HA HA HA HA HA HA HA SMRDJIVA PRASICA. UNIČLA DRUŽINO in si minsla da te bo kdo imel za resno?? keri moški ki ima druzino bo sprejel v svoje življenej ki je pripravljenau ničit družino za enga tiča??? prokleta prasica smrdljiva. zgnhji z rakom kurbetina nemarna ugabna prasica
Uuuuu, ti pa imaš besedni zaklad! Te je tvoja mamica tako učila, se je tvoj oče doma tako izražal? Vse kar si napisal tu gor – je prišlo iz tvojega usranega srca, iz tvojega usranega jezika in tvoje umazane usrane duše! Ooooo fuj, do sem smrdiš!
Jasmina P, 29.09.2025 ob 09:21
Anonimno 8217, 29.09.2025 ob 08:11
Tupa babja kura. Če bi ostala zvesta bi imela celo familijo in dom, sedaj pa si kur…ba. prav ti bodi.
Kaj ste žleht, a hinavščina tega tipa pa nikogar ne moti?
Hinavska sta oba. Do sebe, svojih partenrjev, otrok, …
Tekmovat kateri je večji prasec nima smisla. Poden od podna.
Andrianne, 29.09.2025 ob 07:31
Moja bolečina. Ne bom nakladala na polno. Spoznala sva se, in saj veste kako poteka, sva se dobivala, seveda veliko seksala in leta so tekla. Oba sva bila sicer poročena, oba imava iz teh najinih zakonov otroke. Dogovorila sva se, da se ločiva in zaživiva skupaj. No, jaz sem se mojega dela dogovora držala in se ločila, on se pa ni. Ne samo to, ‘neslužbene’ stike z menoj je čisto prekinil in se kot prerojen ‘vrnil’ v ženino ovijanje nog okrog njega med seksom. Mene je to tako prizadelo, da sem bila skoraj leto dni na bolniški in sem morala jemati pomirjevala in antidepresive. Sedaj sem v redu, razen da bivši mož, ki ne ve, za kaj se je šlo, ne more preboleti najine ločitve in mi že 5 let nagaja na vseh možnih področjih. Ja vem, zajebala sem sebe in njega ter otroke, oni prasec neločeni si je pa 3 leta praznil svoja hinavska jajca v meni.
Adriana, jaz te totalno podpiram, ti si se držala svojega dela deala in to je treba spoštovati.
Te razumem, bila sem pred leti z enim ki je na zacetku ko sem se dobivala z njim bil samski pol je sel hitro v vezo in se sem se dobivala z njim, ja vem nemoralno.
Jaz sem sama prekinla, ker so sla moja leta v maloro, on se je malo zabaval.
Bila sem takrat samomorilna zaradi tega, sla celo do psihiatra ssm da tabletov nisem vzela, ker ne verjamem v njih.
Noben me ni prislil da sem z njim, niti on me ni, moja odlocitev.
Brezveze he zaradi moskih jemati antidepresive in s pomirjevali ali se ubiti, moski ki ima mrtvo zeno v krsti, ze gleda drugo zrtev.
Forum je zaprt za komentiranje.