jaz pa poznam dobro vezo “luzerja” in “sposobne”
Mogoče jo pa tip spolno zadovolji. Vsak dan ko pride iz službe, ji zmasira noge. Morda doma vse počisti in pospravi, gre v trgovino. In kot kuhar je fenomenalen, tako da se ona vrne iz službe in jo na mizi čaka pojedina ob svečah. Morda je dovolj samostojen, da v teku dneva še zmeče stvari v pralni stroj in ker je doma/ne hodi v službo, mu ni treba likat.
Ker nikamor ne gre (je zapečkar), denarja ne potrebuje in ne zapravlja. Njej se ni treba ukvarjati s tem, kje je in kaj počne, ampak ve, da jo vedno čaka doma. Tako se ona lahko sfokusira na svojo kariero, doma pa ima vrhunskega ljubimca, medveda, h kateremu se lahko privije, ko ima kakšne težave, odličnega kuharja in zadovoljivo gospodinjo. S 25 kili preveč je še toliko manjša verjetnost, da bi ga osvajala kakšna soseda in se ji ni treba ukvarjat s tem, da ji lahko uide…
Le kaj bi želela več?
Točno tako. če ti lohk radjatorje zrihtaš, bo pa tud on tisto srajco speglal. :))
BTW a si zrihtala radijator?[/quote]
Radiator je skupen, dela ona, srajca je njegova dela on. Skupno torej dela ona, on pa samo svoje?[/quote]
Mam jaz občutek, da bi rakšnega naša Skela hiter poslala vhodna vrata pogledat z zunanje strani. :)).
Marsikaj je tu mozno.
Kot prvo, spoznala sta se mlada. Po podatkih sodec pri 25-ih. To je olajsevalna okoliscina.
Kot drugo, tudi z nedokoncanim studijem racunalnistva se da solidno sluziti. Vsaj pred leti se je dalo. Ravno to je prispevalo k temu, da marsikateri student potem ni diplomiral. Skratka, pred 5 leti je precej verjetno deloval relativno obetavno. Se motim?
Kot tretje, koliko mladih ima v 20-ih svoje stanovanje? Pri 25-ih? No big deal. Ni res?
Kot cetrto, 25kg prevec zveni slabo. Ampak tip lahko se vedno dobro zgleda. Kilaza prav gotovo ni vse. Poleg tega govorimo o moskem, ne zenski.
Skratka, tip po napisanem sodec morda res ni zadetek na lotu, vseeno pa se mi ne zdi luzer. Se manj pa se mi bi zdel luzer, ko sta se spoznala pri 25-ih.
Torej, ne gre nujno za par, kjer je ona “all that” on pa debeli luzer. In tudi, ce gre, so punce, ki jih je prevec strah koncati vezo, vztrajajo iz inercije, niso “vsekane” na denar, imajo nizko samopodobo zaradi xy razloga, ipd. Torej, izjeme vedno obstajajo.
So take veze pravilo? Mislim, da vsi vemo, da ne. Pa tudi, ko sta stopila v vezo, boljse alternative punca ze ni mogla imeti. In je slo.
Forum je zaprt za komentiranje.