jaz pa poznam dobro vezo “luzerja” in “sposobne”
Malo se boš zaplezala, si se že…
Nesamske so tiste, ki so dovolj skromne. Očitno. In znajo prepoznati v decu še kaj drugega, kot keš ali izgled. Tiste, ki pišejo domišljijske spise: hočem, da je tak, pa tak…pa so sasmke. In še dolgo bodo.[/quote]
Ma ja…pa smo spet na stari lajni….jadejadejade….spustite kriterije…jadejade .da bomo še mi kakšno dobili….
jadejadejade….prezahtevne….jadejadejade…samske…..itd itd…
Zakaj pa potem ženske tu zganjajo propagando, kako one pač ne bi imele nič z nobenim iz mama hotela?[/quote]
Kaj ti misliš, zakaj?
Ne, zrel moraš biti najprej, šele potem se preseliš. :)) Ker če nisi zrel, ne vidiš smisla se seliti in ostaneš doma. ;)[/quote]
In kje je razlika, če spraviš svoje stvari iz ene v drugo sobo in si še vedno finančno odvisen od nekoga ?[/quote]
Ko boš to naredil, se ne boš več tega spraševal.
Ko boš to naredil, se ne boš več tega spraševal.[/quote]
Tebe tvoja tudi finančno vzdržuje ? :)[/quote]
Trenutno ne. Lahko se pa kdaj zgodi.
Vprašaj skelo, kaj mene to sprašuješ.:)[/quote]
A ti si je ne upaš, pa si raje mene? 🙂
To ravno ne. Ampak očitno je, da denar ni tako pomemben pri partnerstu, kot želite to eni prikazati. V bistvu je tako, da dec, ki je sposoben sam poskrbeti za svoje potrebe, mogoče za partnerstvo sploh ne bo zainteresiran. zato so ženske, ki nočejo biti samske, prisiljene vzeti karkoli.[/quote]
Aja, Daterjeva “šola”…. :-))
Preber si umetnino spodaj o feministkah….prepisano do črke… :-))
In spet jadejade iz druge teme….samske so prezahtevne, naj vzamejo vsacga luzerja s ceste, da ne
bodo samske……tud PRVIČ slišano tukajle…. LOL…mater ste neumorni…
Ja glej, očitno to tako je. Ene vzamejo sinkota, ene pa tu domišljijske spise pišete. te iste potem v vsakem forumašu “jamrača” vidite, čeprav prav ve največ jamrate.
Ampak ok, štekam, tvoje jamranje v bistvu ni jamranje, ti hočeš nas neumne dece “razsvetlit”.[/quote]
Aja? In zgornji primer ni “domišljijski”?
In kje točno si mene vidu jamrat?
Dej mi razlož najprej, zakaj bi morala likati srajce, če vzame moškega k sebi?
Ne razumem…sej ona ne nosi srajc?[/quote]
Ja, saj ravno v tem je poanta. Samski ženski ni treba likat srajc. Poročene pa likajo moškim. Koliko moških poznaš, da jim žena ne lika srajc? To so vsi tisti, ki ne nosijo srajc. Ostalim pa lepo ženička lika. Zakaj bi potem imela moža, če je bolje biti samska?
Dej mi razlož najprej, zakaj bi morala likati srajce, če vzame moškega k sebi?
Ne razumem…sej ona ne nosi srajc?[/quote]
Ja, saj ravno v tem je poanta. Samski ženski ni treba likat srajc. Poročene pa likajo moškim. Koliko moških poznaš, da jim žena ne lika srajc? To so vsi tisti, ki ne nosijo srajc. Ostalim pa lepo ženička lika. Zakaj bi potem imela moža, če je bolje biti samska?[/quote]
To sploh ni res. Na kupe moških poznam, ki si sami likajo srajce.
Zdej je pa to argument, da bo ostala samska? Ker si on ne zna srajc likat? Nej se pa nauči, sej ni
raketna znanost…
Forum je zaprt za komentiranje.