Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jaz ne bi šla na Maldive, Karibe, Bali,itd če mi plačajo

Jaz ne bi šla na Maldive, Karibe, Bali,itd če mi plačajo

Veste kaj so te egzotične destinacije v resnici, ki kažejo bele plaže in palme? V resnici tam tako žge sonce, da se sploh ne moreš sončit, vroče jek pri norcih, polno mrčesa,kopat se pa sploh ne moreš v morju saj so morski psi in smrtonosne meduze in ostale ubijalske živali. Hrana je ogabna in ena taka vlaga je stalno, da zboliš. V nekateri odročnih krajih v džungli pa še vedno živijo ljudožerci na Papui Novi Gvineji naprimer. Hvala lepa za bele plaže in palme, če se ves dopust matraš in si zažgan kot rak ter se še zastrupiš. Če naprimer stopiš na školjko v morju in se porežeš se ti rana sploh ne zaceli zaradi take vlage v zraku in se ti vse skupaj tako zagnoji, da dobiš gangreno in ti morajo odrezat nogo. Pa nikamor okoli ne smeš hodt, ker so povsod razne bande in moraš cel čas biti v okviru hotela. Lahko se ti pa pod kožo zaredijo ličinke, ker ti jih ena tropska muha znese in potem si predstavljajte ta gravž.
Vi kar hodite v te peklenske kraje (in še plačujte mastno za to), jaz uživam v Ankaranu. Aja se pa ne morem na Facebooku hvalit z belimi plažami. Ampak pridem živa in zdrava domov. Pa lepo se imejte!
[attachment=0]karibi.jpg[/attachment]

Ko se pred jutranjo zarjo pošteno nasmejem :)))
Ups komi polnoč bo.

Hahaha. Ti kar.
Jaz pa nimam nič proti Baliju (ki me je vsa prevzel), bo pa prišel čas tudi za drugo eksotiko.

Če si iz ankarana, potem veškje so skrite pasti.

Poglejte malo bolj pozornos te slike. Čudovite bele plaže, tirkizno zeleno morje, palme, kot raj. Ampak kje so ljudje??? Niti enega človeka ni v tem raju! Kaj vam to pove?

https://www.google.si/search?q=sanjske+pla%C5%BEe&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwje3vXMpYzVAhVCL1AKHaWDDZ0Q_AUICigB&biw=1366&bih=638#imgrc=_

Ja, res nas tudi ne zanimajo take pocitnice….imamo vikend na morju in to je to…pa vsake toliko casa gremo v toplice zaradi otrok, da se nauzijejo toboganov, pa pozimi smucanje. Ja imam pa par kolegic, ki morajo skoz nekam hodit…ena je bila celo nekje , kjer so jih odpeljali v gozd in so bivali v sotorih, brez el. In vode…3.500 eur je dala za to avanturo..uhhh…zato da se je pol hvalila okoli in v sluzbi…ne razumem in nikoli ne bom razumela takih ljudi. No, se dobro, da smo si razlicni, ce bi bili vsi tako kot mi, bi turis.agencije propadle:))))

Egzotika zna bit res smrtno nevarna reč.

Ta je pa res “pametna”. isto kot tisti, ki plačajo agencijam ne vem koliko denarja, da jih peljejo v afriško puščavo k enim divjim plemenom, ki režejo kravam grla in pijejo kri skupaj z mlekom, da ti gre na bruhanje že ko to gledaš, al pa hodit v močvirja, kjer se jim na noge prisesajo pijavke, oni pa se hvalijo, da so uživali. Japajade!

To je pač ena tema, v kateri se reveži tolažijo, da majo dnar lih za do Ankarana, jahahahahaha.

Avtorica, jaz pa tebe razumem, da ti ne razumeš, da vsak živi po svoje kot mu paše.
Bi ti malo čudno zvenelo, če bi oporekal kakšno čudno dopustniško življenje imaš ti.
Pusti živeti življenje ljudem.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Tudi jaz ne hodim tja.Je pa že lepše slovensko in hrvaško morje.

Tole me je pa res nasmejalo :))

Jaz pa niti v Ankaran ne grem, ker sem enkrat stopil na ježka. Sem kar doma na vrtu. Se pa proti klopom namažem !

Da se napisati tudi enostavneje.
namig: Nimam denarja za kaj boljšega kot je Ankaran!

Haha avtorica, dobra!
Uzivaj kjerkoli bos:)

No, nekaj je zagotovo, normalen človek v tem času ne hodi na dopust v Egipt ali Tunizijo, tudi Turčija je varnostno vprašljiva.

Zame je najlepše na Hrvaškem morju….amen.

Pa še privoščiš si lahko.

brezveze hodit na maldive, če imamo hrvaško takoj zraven in je res pravi raj vsaj zame

Jaz bi pa šla na Maldive itd.. Nisem bila še nikoli dlje od Grčije. Pa še tam je bila bolj katastrofa. Če se ti da kakat na plazi… V tiste wcje ne stopim, drek povsod, muhe, tla grozna, vložki, papir.. Higiena na nuli. Jaz sem trpela in cel dan držala. Aja in na wcjih tudi vrat ni bilo, v bližini pa nobenega bara. Kreta.
Tudi na otoke na Hrvaškem nebhodim, se držim na mestih, kjer vsaj do dohtarja lahk prideš, če ga rabiš. Pa Google maps sem dala street view, pa šla na kanarske. Pa sem ugotivila, da je vse skup kr neki, kot bi prišla 30 let nazaj v čas… Alpa se več. Ne vem, ker ne vem kako je bilo na svetu 40 let nazaj recimo. 😉

Ja sa, tudi jaz sem opazila, da z maldivov in osalih eksoticnih destinacij pridejo vsi brez noge, ali pa s hudimi opeklinami, pa z licinkami pod kozo … res eni norci, no!

Maldivi in podobna sranja so za reveže. Hrvaška je da best

Vsak hvali svoje – mlakuže …
No, trenutno prisegam na naše reke, konkretno sočo, nadižo ..zdele ko bo 3. Runda vrocine pritisnila, so nase reke edina varianta, da se osvežis – morje je absolutno pretoplo.
Posezona, ko se morje ohlaja, pa spet morskim dogodivscinam naproti. Gneča se raztepe, in plaža je od vsakega od nas, malostevilnih obiskovalcev …

Ima avtorica kar prav. Krasno je tja iti, če imaš denar in še več denarja in ves čas bivanja si in bivaš in ješ in se kopaš za “zaprtimi vrati”, omejen od otočja, zgolj v sklopu hotela, njihove plaže (ali raje bazena), hrana, ki nima veze z lokalno, življenja ne vidiš sploh. Prideš omejen, si omejen, odideš še bolj omejen. To je vse. Samo pohvalit se je pač treba in taki, ki so tam bili, tega oziroma njihove oego prvič ne vidijo sploh, drugo pa, ne bodo priznali za živo glavo. Osebno recimo poznam npr. karibska otočja (službeno in privat, ne kot turistka) in ljudi. Vročina, nesnaga, mrčes in še kaj hujšega v grobem, predeli namenjeni turistom, ful je še vedno tudi predelov, kjer so zaželeni le “bogataši” itd..

“to grozdje je kislo, ne bom ga jedla”, je rekla lisica, ko je ugotovila, da ga ne doseze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close