Najdi forum

jaz bi pa rad…

Pogosto vas berem, čeprav redko kaj vprašam. Tako se tudi sam marsikaj naučim.

Ko vas takole berem… si želim, da bi vas poznal… Vse vas, še najbolj pa mouse.
Poskušam si jo predstavljati, lušno punco, kako sedi pred svojim računalnikom in tipka, tipka pozno v noč… Nenavadno mi je, da je takšna frikica, punca,… Včasih si poskušam predstavljati, kako odpre kakšen post in se nasmehne, kot ‘a tega kdo ne ve?’ in mu hiti odgovarjati; včasih si jo predstavljam, kako guba ljubko čelo, da bi nevednemu neznancu čimbolje razložila… Poskušam si jo predstavljati, kako se ljubko razjezi, ko ji kdo reče miška.
In se vprašam, ali obstaja kakšen ‘hrabri mišek’, ki ji sme reči miška…

Je res ena redkih žensk tu gor, zato toliko bolj pohvalno…

iiii kk sweetkano :))

Ampak verjetno bo spet huda, ker za moške nicke zopet verjetno nihče ne dobiva asociacij oz predstav o lušnem fantu, kako sedi pred svojim računalnikom in tipka, tipka pozno v noč…, kako odpre kakšen post in se nasmehne, kot ‘a tega kdo ne ve?’ in mu hiti odgovarjati; kako guba ljubko čelo, da bi nevednemu neznancu čimbolje razložil… kako se ljubko razjezi, ko mu kdo reče….
In nihče se najbrž ne vpraša, ali obstaja kakšna …, ki mu sme reči… :)))

Aja mouse, a tiste c++ zadeve so pol šle OK?

zgrešu si forum, tu je “računalništvo”, ne “zaupne besede”.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

“Aja mouse, a tiste c++ zadeve so pol šle OK?”

Jah, nekaj imam sprogramirano, nekaj ne… Zagovor je 24.1. in 1.2. Jaz grem raje na drug termin, prvi je prehitro, nimam vsega sprogramiranega… 🙁 Če pa moram na vezavi pisat glupe primerjave med dnk in krvnimi celicami prehlajenih piščancev… 🙁

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

To pa ni preveč romantično, mouse!

Ma ne mislim jaz na javnem forumu razpravljat o obstoju hrabrega miška.

…. Poldiju in Polentojedožerki 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close