Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Javni sektor – ali imate delo na daljavo, če lahko?

Javni sektor – ali imate delo na daljavo, če lahko?

Pri nas ne, čeprav bi bilo možno, a šefi nočejo. Toliko o prispevanju k reševanju covid krize.

Enako, lani 7 mesecev od doma, letos NE!

To je ta hinavscina, eno se govori, drugo dela. Tudi v gospodarstvu bi lahko kup ljudi delalo od doma …

Naši šefi ne dovolijo. Ker je samo priporočilo in ne odredba.

Sefi vedo, da je delo od doma ena figa. Naredilo se je pol manj. Enim to sicer ful odgovarja, zato se tudi niso cepili.    Poznam take, ki bi epidemijo vlekli v nedogled, njim je prirocno.

Delam v javnem sektorju, v zdravstvu in ne delam od doma ne sedaj ne prej med epodemijo.

Od začetka smo delali od doma dva meseca, lani jeseni tudi dva meseca, spomladi nam niso dovolili in tudi sedaj nam ne dovolijo. Pa imamo vse povezave in delo je 90% na računalniku- se pravi sledljivo.

Seveda da večina firm ne dovoli, saj takrat bi se šele videlo, da se v bistvu 3/4 šefov sploh ne rabi.

No, mi pa smo na prisilnem delu od doma, do preklica. Cepljen. Ministrstvo.

. https://youtu.be/5-KvD72YPGY

Nam ja tudi sedaj, v kolikor delovni proces le to omogoča.

Samq ne morem delati od doma, zato je zame brezpredmetno in hodim v službo že skozi od začetka. Najprej necepljena, nato cepljena.

Odgovor na objavo uporabnika
ali pri vas, 09.11.2021 ob 23:24

Pri nas ne, čeprav bi bilo možno, a šefi nočejo. Toliko o prispevanju k reševanju covid krize.

Nikakor. Niti slišat o tej možnosti, pa bi lahko. Okužbe pa se širijo tudi znotraj, samo se potuška.

Lani spomladi sem nekaj časa delala od doma, jeseni ne več.

Ne da se mi tovorit domov gor dokumentov, raje delam v službi. Pa tudi manj stresno kot pa od doma.

Dejstvo pa je, da sem od doma dejansko delala 7,5 – 8 ur ali več, nobenega zabušavanja, kofetka, čik pavze ali podobno.

V pisarni sem sama, s sodelavci se srečujemo samo na terasi. In v službi v vsem tem času ni bilo nobenega prenosa okužbe, vsi naši okuženi so se okužili prek družinskih članov in podobno, nihče v službi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close