Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Javni poziv za zagotavljanje osamitve

Javni poziv za zagotavljanje osamitve

A ste vidli javni poziv kanditatom za  zagotavljanje zmogljivosti za izvajanje ukrepa karantene ali osamitve. Preberite, 16 09.objavljeno

Že delajo na tem, da vse necepljene pozaprejo, že ustanavljajo taborišča.

Menji tablete.

Odgovor na objavo uporabnika
ti189, 17.09.2021 ob 13:52

Menji tablete.

Počakaj še kakšen mesec, dva in boš videl o čem govorim. Necepljene in tiste, ki ne bodo upoštevali navifil, bodo namestili v nobofobna taborišča. Berite in se mal izobražujte debilne ovce.

Pripravljajo taborišča, 17.09.2021 ob 19:05

Počakaj še kakšen mesec, dva in boš videl o čem govorim. Necepljene in tiste, ki ne bodo upoštevali navifil, bodo namestili v nobofobna taborišča. Berite in se mal izobražujte debilne ovce.

Prosim povej malo več o tem ali pa daj link.

Povej, 17.09.2021 ob 19:34

Prosim povej malo več o tem ali pa daj link.

če se pa tu gor v take stvari ne verjame. Poišči kanadski par, ki je na dan svoje poroke, doživel takšno karanteno. Mim grede, v Kanadi to ne obstaja. Saj se je lani pisalo o tem, da se bo začela segregacija normalnih, ki se nočejo cepit.

zakaj308, 17.09.2021 ob 19:47

če se pa tu gor v take stvari ne verjame. Poišči kanadski par, ki je na dan svoje poroke, doživel takšno karanteno. Mim grede, v Kanadi to ne obstaja. Saj se je lani pisalo o tem, da se bo začela segregacija normalnih, ki se nočejo cepit.

linka ne grabi. Pojdite v youtube, vtipkajte Press For Truth kanal. Naslov je, BREAKING: HOW I ESCAPED A SECRETIVE GOVERNMENT QUARANTINE HOTEL IN RICHMOND BC

Nikoli nisem bil preveč za teorije zarote in tudi nisem generacija Watergate, ampak tukaj pri celi zadevi nekaj hudo, HUDO smrdi! Imam čut za to, če mi nekdo laže in zavaja, samo si ne upam verjeti, kar me tepe že celo življenje. Enkrat končno ne mislim kloniti pred strahom.

Povej, 17.09.2021 ob 20:02

Nikoli nisem bil preveč za teorije zarote in tudi nisem generacija Watergate, ampak tukaj pri celi zadevi nekaj hudo, HUDO smrdi! Imam čut za to, če mi nekdo laže in zavaja, samo si ne upam verjeti, kar me tepe že celo življenje. Enkrat končno ne mislim kloniti pred strahom.

Bravo za korajžo. Res je, odlok je bil izdan 15.09 2021. Vendar, saj smo te karantene lani gledali po BIH, Srbiji. Ljudje so pač dajali v najem hotele, vikende, hiše, da se je denar obračal, ljudi pa matralo.

Če pa tega ne najdeš res ne vem kaj sploh delaš na netu . Malo se izobražuj ne samo kokodakat.

Pripravljajo taborišča, 17.09.2021 ob 13:50

A ste vidli javni poziv kanditatom za  zagotavljanje zmogljivosti za izvajanje ukrepa karantene ali osamitve. Preberite, 16 09.objavljeno

Že delajo na tem, da vse necepljene pozaprejo, že ustanavljajo taborišča.

Mene čisto nobena vladna svinjarija ne bi več čudila. Čas za čudenje je mimo. Vse je mogoče. Tako daleč smo prišli, na žalost.

Če nas bodo torej začeli pošiljat v taborišča, bo to samo nova normalnost. Kot vidimo že na tem forumu, ni tako malo ljudi, ki bi temu ploskali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close