Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Javna uprava plače ????

Javna uprava plače ????

Kakšne so plače za
podsekretarja
svetovalca 3
višJega svetovalca 3
Če morda kdo vsaj približno ve…
lp

podsekretar – če ima izhodiščni količnik 6, cca 1940 € bruto, plus dodatek za delovno dobo

višji svetovalec 3 – če ima izhodiščni količnik 4,4, cca 1430 € bruto

svetovalec 3, izhodiščni količnik 3,3 – cca 1100 € bruto

Vmes sem že nekajkrat napredovala, pa upoštevati moraš, da imajo razna ministrstva na količnik še razne dodatke, tako da moj neto je trenutno okrog 1500 eur (nimam olajšav za otroke).

Lepa plača.To je brez prehrane in PŠ, ne? Kaj pa delaš, če smem vprašat?

Tudi olajšave za otroke veliko prinesejo, malica pa okoli 70 e na mesec, res pa je pomembno, koliko si napredoval (npr. iz 4,4 na 5,0 in nato 5,6…) na tri leta.

Ampak tudi 1500 neto za podsekretarja ni tako veliko.

Ups, sori, to je pa z vključenim prevozom po Ljubljani in s stroški za malico. To je moje izplačilo, se pravi neto + stroški. Se res opravičujem.

Naj mi bo v opravičilo, da sem trenutno bolna in zato ne čisto skoncentrirana:)

Ves čar je v dodatkih. Jaz imam (višja svet.) izhodišče 6.0, z raznimi dodatki prilezem na 8.5.

ja, čar je v dodatkih, ki jih mi nimamo oz. imamo najmanjše… tako, da ostanem nekje pri 1100 bruto,pri nas je tako, da imamo količnike nizke, če pa si sorodnik od kakšne šefice dobiš pa lahko mesečno neverjetno visoko uspešnost,to je žal res in zelo žalostno:(

Seveda da ni, ker v našem oddelku so dodeljene uspešnosti komaj par evrov. Imajo kakšni drugi podekretarji bistveno več, le na račun nagrade za uspešnost.

Ja, vem kako je… smo na istem

Kake so pa sploh naloge podsekretarja? Meni to ne vleče. Res ne vem kake naloge opravlja podsekretar pa bi prosila nekoga da mi o tem kaj več napiše – no joke.

PRI nas noč ne delajo, oziroma direktorju na dušo pihajo.;-)

pri nas je podsekretar iz trenutno politične vladajoče smeri, zato nima časa delat, ker si mora hlače držat, ker se mu tresejo, ha ha, ampak je res:)

pri nas je podsekretar šef sektorja…

Ali niso v vsej JU izhodiščni količniki enaki?
Ali ne gre napredovanje po 0,3 na 3 leta?

Glede dela … mi opravljamo enako delo, pa imamo ful različne nazive. kako je to možno?

pri nas podsekretar po pravici povedano dela iste stvari, drugače pa manj po efektu kot pripravnik, ampak res,torej važna je le delovna doba…sekretar je pa vodja našega tima in organizira in razdeljuje delo.

…počasi, počasi, spoštovane podsekretarke… prosto po uradnem listu… podsekretar, izhodiščni razred 46 do 51 ali v ojrotih 2700-3300 izhodiščni bruto.. kar znese precej več, kot navajate… res je preteklo precej vode od zadnjega posta, pa vendar … a lahko pojasnite

izhodišni plačni razred za podsekretarja v državni upravi je 41, z napredovanji pa lahko zlezeš do 46…

poglej tukaj:
http://www.mju.gov.si/fileadmin/mju.gov.si/pageuploads/mju_dokumenti/DPJS/pdf/urejen_katalog.24112008.pdf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close