Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Javna molitev rožnega venca v Ljubljani

Javna molitev rožnega venca v Ljubljani

Brala sem vaše pričakovane komentarje. Samo v tej temi ste pokazali, koliko zla nosite v sebi. In da vam je satan vodilo. Niste se poglobili v bistvo.

Kaj šele v ostalih vsebinah. Ta forum je pure evil.

Zdaj stoprocentno vem, da na tem forumu nimam več kaj iskati.

Lep večer vsem.

Ne znam moliti, a verjamem v moč skupne molitve, kot v vsako dobro misel. Me je pa groza, ko berem vaše komentarje in se ne čudim, da smo kot družba tako nizko pristali. Tudi neverni  moramo poznati zgodovino in vedeti , da je bila krščanska molitev na naših tleh davno pred nami. To da je ni več, je kriv sistem po 2.sv.vojni. Kakšne so posledice, pa beremo v teh odgovorih. Žalostno kam smo prišli in kam tonemo.

Odgovor na objavo uporabnika
grenivka neprijavljena, 13.10.2023 ob 19:02

Brala sem vaše pričakovane komentarje. Samo v tej temi ste pokazali, koliko zla nosite v sebi. In da vam je satan vodilo. Niste se poglobili v bistvo.

Kaj šele v ostalih vsebinah. Ta forum je pure evil.

Zdaj stoprocentno vem, da na tem forumu nimam več kaj iskati.

Lep večer vsem.

Odklečaj po koruzi v culukafrijo, skupaj z musliči.

Zall, 13.10.2023 ob 19:18

Ne znam moliti, a verjamem v moč skupne molitve, kot v vsako dobro misel. Me je pa groza, ko berem vaše komentarje in se ne čudim, da smo kot družba tako nizko pristali. Tudi neverni  moramo poznati zgodovino in vedeti , da je bila krščanska molitev na naših tleh davno pred nami. To da je ni več, je kriv sistem po 2.sv.vojni. Kakšne so posledice, pa beremo v teh odgovorih. Žalostno kam smo prišli in kam tonemo.

Daj, malo si preberi ozadje teh klečavih brezjajčnih decev. Za kaj molijo in za kaj si prizadevajo. To so nazadnjaki. Ekstremisti. Če te skrbi zaradi muslimanov – gredo tile z njimi z roko v roki.

Tebe bi utišali pa nagnali stran od pohujšljivega interneta. To ni za žensko. Zanjo je delo doma, služenje možu in bogu. Nimaš se kaj oglašat! Tako da hitro dol, pa zmolit deset zdravamarij!

daisycutter, 13.10.2023 ob 10:56

O bruh, zdaj sem šla prebrat o tem, pa se je pokazalo, da so “še posebej vabljeni moški”, kot “voditelji”…ja, zdaj se spomnim, v Zagrebu so tudi bili skoraj sami moški.

A še koga to spominja na mošeje, kamor ženske ne smejo oziroma jih zrinejo v nek posebej ograjen kot?

Fuj katoliki, tole je še precej bolj bedno, kot se je videlo na prvi pogled,,,

Posebej so bili vabljeni mladi moški. Organizator je bil zavod Katoliška mladina, ki združuje mlade katoličane, organizira tudi Stično mladih, romanja v Taize, Medžugorje, Rim. Mladi rabijo izzive in mislim, da je prav, da jim pustimo in damo mesto. Večji izziv zanje predstavlja molitev na ulici kot v cerkvi. Vsak premik mladega človeka je v redu. Rabimo mlade, ki se zavzamejo za stvar. Molili so zase, za državo, za svet. Ganljivo je bilo videti mlade na kolenih v prošnji k Bogu za boljši svet. Kdor ne moli, lahko pošilja dobre misli v ta naš tako krhek svet.

Gremo vsi!, 13.10.2023 ob 18:44

Strinjam se z Empatijo!

Molimo vsi za mir, združeni v molitvi občutimo ljubezen in prosimo božje milosti.

Dajmo se naslednjič zbrati, pa na glas citirat Zdravljico. Z dobrim ozvočenjem. Potem pa še kakšno veselo zapet!

meliss, 13.10.2023 ob 19:25

Posebej so bili vabljeni mladi moški. Organizator je bil zavod Katoliška mladina, ki združuje mlade katoličane, organizira tudi Stično mladih, romanja v Taize, Medžugorje, Rim. Mladi rabijo izzive in mislim, da je prav, da jim pustimo in damo mesto. Večji izziv zanje predstavlja molitev na ulici kot v cerkvi. Vsak premik mladega človeka je v redu. Rabimo mlade, ki se zavzamejo za stvar. Molili so zase, za državo, za svet. Ganljivo je bilo videti mlade na kolenih v prošnji k Bogu za boljši svet. Kdor ne moli, lahko pošilja dobre misli v ta naš tako krhek svet.

Ti bi več naredili, če bi kaj dobrega naredili. Naj gredo v kak DSO pomagat.

Zgledalo je groteskno in srhljivo, da so tudi pri nas takšni verski fanatiki.

Prava pomoč, 13.10.2023 ob 19:29

Ti bi več naredili, če bi kaj dobrega naredili. Naj gredo v kak DSO pomagat.

Kako veš, da ne gredo tudi tja?
Na katoliških festivalih je značilna skupna molitev, slavljenje na prostem in verjetno želijo nekaj takšnega vzdušja prenesti v svoj vsakdan/mesec.

Viš, mene bi pa motilo, da kot ženska – torej kot nižje bitje – ne bi bila tako zaželjena ori skupni molitvi, kot mladi moški.

Ampak meni niso oprali možganov z Evinim grehom in ostalimi “razlogi” za patriarhat

meliss, 13.10.2023 ob 20:01

Kako veš, da ne gredo tudi tja?
Na katoliških festivalih je značilna skupna molitev, slavljenje na prostem in verjetno želijo nekaj takšnega vzdušja prenesti v svoj vsakdan/mesec.

Ker niso šli. Zato vem. Ker je to žensko delo po njihovo. Ni se treba delati še bolj bebavega, res ne.

daisycutter, 13.10.2023 ob 20:17

Viš, mene bi pa motilo, da kot ženska – torej kot nižje bitje – ne bi bila tako zaželjena ori skupni molitvi, kot mladi moški.

Ampak meni niso oprali možganov z Evinim grehom in ostalimi “razlogi” za patriarhat

Večinoma so ženske tiste, ki molijo v cerkvah. Lahko da je bila še kakšna užaljena, ker so bili izrecno nagovorjeni moški. A ko se moški spravi na kolena v molitvi, je to nekaj drugega. Takrat gre zares, ženska si lahko malo oddahne.

Pa dobro no, a to se moli za Rusijo ali Palestino?

Teta, ti si malo preveč premešana v lubenici, zato imaš probleme v življenju, iščeš zarote, upaš na nekakšno božjo pomoč, čakaš na odrešitev.

V bistvu si ti res vse, kar predstavlja problematiko tupoglavcev v 21. stoletju.

meliss, 13.10.2023 ob 20:29

Večinoma so ženske tiste, ki molijo v cerkvah. Lahko da je bila še kakšna užaljena, ker so bili izrecno nagovorjeni moški. A ko se moški spravi na kolena v molitvi, je to nekaj drugega. Takrat gre zares, ženska si lahko malo oddahne.

Ahaha, ti kot ženska si enostavno manj vredna. Seveda bodo to zavili v celofan z rožicami, da si bila ustvarjena za drugo – rojevanje otrok. Ne pa za razmišljanje. Pa, začuda imajo pri tebi morebiti celo prav ?

Eni imajo raje izzive, drugi udobje.

no če je pa ta molitev namenjena samo moškim, potem sem pa odločno za.

kar naj cele dneve klečijo in molijo, saj če se lotijo česa drugega, naredijo same pizdarije. Bomo pa ženske tačas lepo poskrbele za oblast.

A to je razlaga?

Lepo, če te v tole prepričajo…

Oni molijo zares, ti pa za hec….

grenivka neprijavljena, 12.10.2023 ob 22:53

Vsak od nas ima na izbiro. Ali bo dober ali slab. Izbira je od vsakega posameznika odvisna. Ali raje v roki držiš nož, flašo, ali moliš oziroma si pošten.

Nihče pa nikogar v nič ne sili.

Ti dobra in poštena? Kar moli kar moli za svojo grešno dušo!

Zanimivo. Kako molitev na javnem kraju izziva. Bila je v zgodnjih jutranjih urah, trajala je verjetno pol ure in vendar koliko različnih odzivov, kaj vse bi lahko naredili ali ne v tem času.

meliss, 13.10.2023 ob 20:48

Zanimivo. Kako molitev na javnem kraju izziva. Bila je v zgodnjih jutranjih urah, trajala je verjetno pol ure in vendar koliko različnih odzivov, kaj vse bi lahko naredili ali ne v tem času.

Ker je bila manifest, provokacija. Kakšen bog neki, kakšen mir. Provokacija nazadnjakov – katoliških,  ki so se opogumili zdaj, ko muslimanski harajo. Oboji so seme zla.

grenivka neprijavljena, 12.10.2023 ob 22:46

e-maribor.si/v-petek-zjutraj-bo-na-kongresnem-trgu-v-ljubljani-javna-molitev-roznega-venca/

Upajmo, da bo še več podobnih molitev. Se je začela dobrota počasi izgubljati pri nas in vedno več je egoizma in individualizma. Skupna molitev lahko vse poveže in jim da zavedanje o tem, koliko dobrega se lahko naredi kot skupnost, za skupnost.

Bolje javna molitev sem ter tja, ko dnevno večkratno kričanje muftija z minareta….

prav za prav, 13.10.2023 ob 19:49

Zgledalo je groteskno in srhljivo, da so tudi pri nas takšni verski fanatiki.

Točno tako. Groteskno in srhljivo.

T.Rex, 14.10.2023 ob 07:34

Bolje javna molitev sem ter tja, ko dnevno večkratno kričanje muftija z minareta….

Pa ne vem koliko je dejansko razlike med enim in drugim. Oboji so hudi nazadnjaki. Oboji imajo ženske za neenakovredne. Za tele je ße ena gor potrdila, ko je napisala, da ženske itak molijo kar naorej, ko pa moßki, takrat pa gre šele zares. Tolko o razlikah, ki jih pravzaprav ni.

Zato je to petkovo klečanje res groteskno in srhljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close