jasnovidka zorica iz brezic
Ste to ene in iste osebe, ki nenehno hodite k različnim šlogarcam in jih propagirate tu?
Sem bla pred 15 leti pri njej in jo vprasala, kako bo s šolo, pa je rekla, da če se bom učila, bom naredila. Ja itak vsak konca šolanje, kdor ima ta cilj končati! Za ljubezen pa je rekla : ‘Budeš sretna!” Pa sem še vedno samska.
In še malo, pa bos tukaj napisala, naj dajo njeno številko hahaha
Zakaj? Zaradi opisanega zavajanja samooklicanih šlogarskih jasnovidk in podobnega nategatorskega sranja!!!!!!!!!!! Ogabno je tvoje podpiranje takih!
Ja smo na forumu in vsak pove svoje mnenje, jaz pa povem, da ponavadi te prodajalke megle nimajo s.p. in se ipak uspe preko vas naivk ali kar osebnih znanj, tukaj zastonj oglaševati !!
časopisi ne dovolijo dajanja oglasov, če ni s.p.
za “delas reklamo zanjo”: ma glej, jaz se ne bom tukaj sporekala, zelo ste hudobne, ne vem no,
reklame ne delam za nobenega, kaj vam pa vrti po glavi?
vprasala sem mnenja o neki osebi, oziroma ce ima dolocene sposobnosti – to je isto kot ce bi tu na forumu vprasala, kje se splaca bolj nakupovanje, v Mercatorju, Intersparu ali kje drugam.
Kaj bi mi potem rekli? Da delam reklamo za Interspar in Mercator?
Tako napadanje je SAMO izraz hudobije in hinavscine, ki ga je na tem svetu se kako prevec!
Ce nimas nobenega mnenja o mojem vprasanju – jaz drugega ne rabim!
meni je polno stvari napovedala, med drugim da bom zbrala voljo in shujšala, da bom apoznala in se poročila z zelo fajn fantom, imela 2 punčki in 1 fanta-3 otroke torej, da bom srečna….debela sem še bolj, srečna nisem, fanta pa v 4. letih nisem spoznala, no tudi nič drugega se mi ni uresničilo.Sicer jaz ne dam nič na te šlogarce, ker so čist brez veze, ampak me je ena prijateljica častila za rojstni dan.No tale Zokica je dobila denar, jaz pa nič.
:)[/quote]
Pozabila ti (na)povedati, da moraš tudi ti za naštete cilje veliko narediti (3 x 0 = 0) ! :)[/quote]
Pa še na to bi čakala. :))
Forum je zaprt za komentiranje.