Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jasnovidka Sara Memić – je bil kdo v zadnjem času pri njej

Jasnovidka Sara Memić – je bil kdo v zadnjem času pri njej

Darko Klein, to je vse nateg! Kaj imam jasnovidka s tvojimi težavami?

Na CSD pojdi po dodatno denarno pomoč!

In Karitas in na RK si redno pridi po pakete hrane!

In ne meči denarja ven za šlogarce.

Če si samo skrbnik, itak zaslužiš 1300 eur mesečno, ne? To bi moralo zadostovati, krr ima tudi mama nek denar najma j 400 eur mesečno in če ne plačaš najemnine! A mečeš ven denar za pivo in cigarete?

Česnikova 4, Šiška, tefon 041 925 691

Osebno ali sloga tudi po telefonu Memic? Cena?

Lahko telefonsko prosim?

Sara nima pojma. Pobira denar za lari fari….ultra nateg. Reveze s problemi, dela se vecje reveze. Bolje, da denar porabite za kar koli…..

Res je zelo nesramna ta Sara!

Te vedeževalke , kvazi ciganke ali pa iz Bosne, vedezujejo po trenutnih dogodkih, čustvih, razpoloženju. To je odsev trenutnega razpoloženja. Meni je ena vedeževala , v Bosni,  pred precej leti, na ulici pride do mene, začne govoriti , samo gledala me je v oči, pa začne omenjati moškega, pove prvo črko imena. Da bo usodni moški ki bo name vplival čustveno, karierno, osebnostno itd itd. Tisti moment ko je ona meni vedezevala, je kazalo pozitivno glede tistega fanta . Ampak potem se je stvar čist obrnila, zasukalo se je drugače. Nič nisva imela, par mesecev kasneje so se poti čist razšle,   tudi nikoli se nisva več videla. Toliko o teh dramatičnih napovedih, ki jih je treba jemati zelo za rezervo  Na usodo vedno lahko vplivamo, izberemo pot levo ali desno. Zato si za  kakšne svoje dileme sama vržem karte ki mi pokažejo trenutno situacijo skozi karte

Jasnovidke in vedeževalkein kar je prerokov …,  bo zdaj šišal pa -chatgpt- …

Ne se sekirat za nič,  itak živimo – v matrici, v simulaciji…dober intervju v oddaji -(You tube ) Redacted – Are we living in a simulation ?MIT scientist says likely yes …knjiga – The Simulation Hypothesis- author  Rizwan Virk –

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3165, 13.08.2025 ob 18:03

Ne se sekirat za nič,  itak živimo – v matrici, v simulaciji…dober intervju v oddaji -(You tube ) Redacted – Are we living in a simulation ?MIT scientist says likely yes …knjiga – The Simulation Hypothesis- author  Rizwan Virk –

Meni plačaj ti preberem iz kart, časih trofim, včas ne.

probi

Odgovor na objavo uporabnika
anonikdnksmdkuje, 13.08.2025 ob 18:12

Meni plačaj ti preberem iz kart, časih trofim, včas ne.

probi

poskusi Zalo jasnovidko, sicer direktna če tega ne preneseš ne kliči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close