Jasnovidka Meta- Širimo besedo- RAD TE IMAM
Pozdravljeni, sem META, povprečna ženska, ki v življenju počne normalne reči ima družino, hči sedemnajstletnica me razveseljuje vsak dan in razsvetljuje z svojo modrostjo.Ugotavljam, da je to dolgolaso bitje na trenutke veliko bolj modro in odločno v primerjavi z mano. Zna se izredno pogumno spopadati s težavami, ki jih prinaša življenje. Veliko se pogovarjava in kljub mojemu trudu, da bi jo vzgajala po svojih načelih ugotavljam, da mi včasih to izredno slabo uspeva. Ko sem želela dobiti odgovor zakaj v določeni situaciji odreagira drugače, kot sem jo poučila, sem dobila hladen tuš. Mami, veš ti si predobra in kaj imaš od tega? Nič. Ko še vedno vrtam vanjo kako in zakaj drugače ona razmišlja in odreagira na določeno situacijo, kot bi jaz me končno razsvetli. Mami, če bom odreagirala tako kot ti, se mi bodo smejali, imeli me bodo za neumno itd…torej sem jaz neumna in se mi smejijo “groza”! Vendar tudi dobim težko pričakovano pojasnilo, veš danes se je najbolje brigati samo zase, če ne te drugi pohodijo in prehitijo. Da, v takšnih časih živimo, obstati ali ne, vzami ali pusti…Ko že mislim, da sta vsa moja vzoja in trud zaman, me moja deklica objame in reče: mami rada te imam, točno takšno kot si, nikoli ne bi želela drugačne mame. Pa, le imam potrditev, lepa beseda, lepo mesto najde,učila sem jo glasno in brez sramu glasno izražati svoja čustva. Pogovarjajte se med sabo, v družini naj teče sproščena komunikacija, dom ni prostor za prepire, temveč za izkazovanje ljubezni in izražanje čustev, ne bojte se pvedati nikomur, da ga imate radi, saj po vsej verjetnosti ne boste naleteli na gluha ušesa. RAD TE IMAM, TO NAJBOLJ POTREBUJEMO SLOVENCI V TEM TRENUTKU, TEŽKIH IN NEGOTOVIH ČASIH, ki se še ne bodo tako kmalu končali. Naj se širi ta stavek z zavestjo, da je lepo, če te ima nekdo rad in nepopisen občutek je , ko si ljubljen.
Vse dobro, rada vas imam, vaša META
A res? Tudi morilce, pedofile? Pa ti si Klara ali Magdalena, če ne celo Marija.[/quote]
Pa kaj si ti malo čudna ali kaj, če si Goldfish mi izpolni željo. Vzemi se v roke in nehaj žalit ljudi, “RADA TE IMAM”[/quote]
Dajem ti besede v razmislek, predno se zaletiš. Do tebe ne čutim ničesar, zato so tvoji komentarji “rada vas imam” neumestni, žaljivi, primitivni, čudaški, hinavski, apatični itd.
Pa kaj si ti malo čudna ali kaj, če si Goldfish mi izpolni željo. Vzemi se v roke in nehaj žalit ljudi, “RADA TE IMAM”[/quote]
Dajem ti besede v razmislek, predno se zaletiš. Do tebe ne čutim ničesar, zato so tvoji komentarji “rada vas imam” neumestni, žaljivi, primitivni, čudaški, hinavski, apatični itd.[/quote]
Hočeš povedati, da ne čutiš nič lepega ?
Če ne bi nič čutila, ne bi napisala, kar si napisala. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.