Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jasna Kuljaj gola v Playboyu

Jasna Kuljaj gola v Playboyu

Kakšna izgleda Jasna v Playboyu…je kdo videl slike?

jo videl v Števarjanu v brajdah čist golo. Je kaj za videt. Sam bog ne daj, da odrpre usta. Te vse mine!!!!!!!!!!!!!!!

Verjemi da nisi edini!

Ravnokar pogledal in tudi že zbrisal. Fotošopano do amena, tako kot vse v Playboyu, zato tudi nezanimivo.

so jo itak morali popraviti

Verjemi da nisi edini![/quote]

Res nisi edini.;). Parira ji lahko edino Ribička.

nizko je padla in vse nižje pada

za denar

Imaš na partisu, če te zanima.

To govorite tisti ki Jasne ne poznate in ki niste v stanju sprocesirat, kdaj se človek zajebava in kdaj misli resno.

Jaz Jasno poznam osebno in lahko vam povem, da je zelo fajn in zelo inteligentna punca. Hec je v tem, da je Jasna zelo pametna ampak se dela neumno. To je razlika od ostalih fufelj, ki pa so neumne in se delajo pametne. Da vam Jasna deluje neumna, to samo dokazuje, da zelo dobro igra, ali pa ste vi trako butasti, da ne razumete njenega igranja in njenega humorja.
Edino, kar Jasni lahko zamerim je, da ni najboljša kuharica. Imenitno je biti v družbi Jasne, saj je ena redkih, ki se zna šaliti na svoj račun.

da jo ni sram

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

jaz trdim, da je Jasna zelo inteligentna in pametna punca…
Ne poznam je osebno, tako malo iz TV , a zelo dobro poznam njeno “govorico”,
ki pa ji žal Slovencljni niso dorasli…Slovenec takoj vse verjame, ne loči
resnosti od humorja, zato ga žejnega pelješ čez vodo..Štorast narod!

Koliko sem jo videl po tv, se mi zdi, da bi za vrhunsko žensko moral biti bolj ozka v pasu in širša v bokih, samo tako na oko ocenjeno. Drugač pa čisto lušna punca. Revije pa itak retuširajo slike, da zna glava zabolet.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. pičič in pol.

kje se da slike videt

http://www.playboy.si/media/cache/upload/Photo/2007/05/23/jasna-kuljaj__i920.jpg

Čisto v redu punca in sploh ni neumna.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sej nismo rekli, da je neumna, samo ust ne sme odpreti.

Retuširana skoraj do neprepoznavnosti.

To so stare slike iz Playboya, zdej se je še enkrat slikala

Sej nismo rekli, da je neumna, samo ust ne sme odpreti.[/quote] Mislim, da je to bolj igra. Tako trapasta ni nobena.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Odgovor na objavo uporabnika
vse nižje pada, 13.05.2014 ob 07:53

nizko je padla in vse nižje pada

za denar

Lepa in pametna, a včasih ima take vloge, da izpade butasto.     Ni ji treba sprejet vsake vloge, njen partner je dobro situiran.

Dalec od lepotice

Postava resda neprimerljiva proti danasnjim najstniskim bunkam ampak lepe so misice miss sveta ne slo! .. ne pa ta

Faco ma pa grdo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close