Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer

Z eno besedo – zahojenka

Sej jo vidis koko se obnasa in afna, sploh kadar ji mal uide njena zahojenost in se spozabi deje na televiziji.

Ogabna je. Gledala sem 3 minute in sem skor bruhala. Na fejsbuku me pa posiljujejo z reklamami na veliko. Oni in Lidl

Sem prebrala kar je marja objavla in se prov strinjam z avtorjem. Zelo dobro napusan, jest bi bla se bolj ostra.

Podli so do konca! Prodal bi svoje duše, čw bi šlo 🤮🤮

Men je pa simpaticna. zato gledam. Tale Mitja pa zgleda nezadovoln z vsem kar leze po svetu, kolkr sm uspel prebrat njegov slavni blog. Bog mu pomagaj!

No če vam je to duhovnost kar se gredo v tej oddaji. Potem vas naj kar nategujejo.
Gospodicna je lepa ženska in tudi talentirana za vodenje takšnih oddaj. To je pa tudi vse.

Mi je čisto všeč; ve se, da je oddaja komercialno naravnana, a vseeno lahko izveš kaj zanimivega in koristnega. Seveda moraš imeti pri tem zdravo distanco in ne verjeti vsemu povedanemu. Našla je tržno nišo.
Tole s pojedeno placento je pa tudi meni skoraj dvignilo želodec.

Meni gre na kozlanje, ko pomislim na njo. Ce je ona duhovna in se gre zdrav zivljenjski slog pa tut ne vem no.
Tale gospod Mitja lepo povzame pritlehnost, ki se jo gredo in za 30-letnika zelo dobro razmišlja (prebrala tudi nekatere druge članke)

Kar ena kura in se strinjam z unim zgoraj – veckrat ji malo “uide” in pokaze svojo pravo plat.

Jaz sem bila, NIKOLI VEČ!!!!!!!!!!!!

Trenutno prodajajo panele z rdečo lučjo 300e. Mnenje kdo?

Kolk je stara ta jasmina in kaj je po horoskopu

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno222, 01.12.2023 ob 07:07

Kolk je stara ta jasmina in kaj je po horoskopu

37 let. Po horoskopu je Oven.

Meni se je zagabila, ko je pojedla posteljico ( placebo ) takoj po porodu. Ogabno.

Pojedla? Kot mačka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close