Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer

v
živo : Potem si ena izmed ovac, ki jo je zmanipulirala. 😉 Jaz se ne bi s tem hvalila.

Na FB vidim komentarje od Klepeta ob kavi (moji kolegi so jo lajkali, zato se tudi meni prikazujejo ti oglasi). Obupno, 2 x predrago, skratka en sam nateg. OK, sedaj pravite, da posel obvlada. Ja, očitno ga . Ampak obvladuje ga tako, da nateguje stranke in jim prodaja ničvredno robo po 2 x ceni (samo en klik po slovenskih ponudnikih in najdeš isti izdelek drugje 2x cenejšo). Pa tista Čaga iz Rusije, cena pa čez 100 eur ? A bosanska pa ni v redu, ker se prodaja za 10 eur. Res, sram jo je lahko. Je pa tako, ovc je veliko in verjamem, da se tudi kupci najdejo.
Je pa to res kar pravi ena zgoraj – za sodelovanje v oddaji je treba plačati. Zato sodelujejo le ponudniki, ki si to lahko privoščijo in za izdelek, katerega proizvodnja stane 1 eur, zaračunajo 50 eur.
A Jasminca vse te dodatke uživa ? Probiotiki, pa liposomski C vitamin, pa Čaga… Vsak dan 10 teh super živil, drugače si že mrtev..
Osebno sem tako sita teh “duhovnih” oddaj in ljudi, dosti več odneseš, če zvečer prebereš eno knjigo.

Dobro si napisala.
Podpis.
Na vsakem koraku tako posiljujejo s to “duhovnostjo”, da se človek tega dobesedno nasiti.
Če si brezposelen in bi rad odprl s.p., ter nimaš ideje kaj bi …… se začni ukvarjati z superživili, angelskimi sporočili, čiščenjem aure in karme, prodajo energetskega nakita, postani dobra vila ali samouka nutricistka ….. in podobno.
Zmeraj se bo našla peščica ljudi, ki bo padala na te fore in dinarčki so zagotovljeni.

nevicaaaa
: Jasminca Klandorfer je vegi, najraje uživa pa meso od svojega vplivnega in bogatega fanta, ki ji je to službo priskrbel. 😉 Res, mislite da ona vsa ta superživila vsakodnevno uživa? Enkrat je bila smešna, govoril je kako je zdravo piti zeleni čaj matcha v prahu, čeprav si slovenski povprečnež tega ne more privoščiti. Sama vem, da je matcha čaj najdražji je zeleni čaj v filter vrečkah cenejši.

nevicaaaa
: Jasminca Klandorfer je vegi, najraje uživa pa meso od svojega vplivnega in bogatega fanta, ki ji je to službo priskrbel. 😉 Res, mislite da ona vsa ta superživila vsakodnevno uživa? Enkrat je bila smešna, govorila je kako je zdravo piti zeleni čaj matcha v prahu, čeprav si slovenski povprečnež tega ne more privoščiti. Sama vem, da je matcha čaj najdražji, je zeleni čaj v filter vrečkah cenejši.

No, od karizme pa še sledu ni.
Samo toliko. Gledljiva je pa tako, za lokalno tv.

Njeno vsiljivo nagovarjanje…predvsem pa njeni pompozni zakljucki pogovor z gosti, me delajo nervozno..imam obcutek da bo jar eksplodirala od navdusenosti ….skratka vsiljiva do konca.

Lokalna
: Če ima ta Jasmina Klandorfer karizmo, sem jaz papež. Ženska je grozno vsiljiva in osladna, poskuša biti druga Savina Atai, jaz sem jo pred leti videla v Kalčku v Ljubljani. Nosi se, kot da je ne vem kakšna diva. Prej je vodila erotične sejme v Celju, potem še neke narodnozabavne oddaje na Golici tv je v neke drindlu skakala okoli sedaj je pa vsa “duhovna”.

Tale njen Klepet ob kavi je ena sama reklama predragih stvari. Sedaj imajo pa se wifi odejice 🙂 za crknt res. Saj ven da ovc je vedno veliko, ampak ljudje, smo v dobi interneta. A res ne morete na internetu poguglati cen. Vse kar se na klepetu ob kavi prodaja , ima 2x visjo ceno kot drugje. Jasmina je dobra trznica, dobro zna ljudi prepricati in jim drek prodat za zlato. Pri njej od duhovnosti ni niti sledu. Jaz oddaje ne gledam, na FB jo vidim .

Mene zanima, zakaj ne more zanosit? Koliko let pa že ima= Deluje nekaj čez 30…

Vesel oče, ki mu je všeč

Ma o kakšni wi fi odejici vi to razpravljate?

Matcha caja si ne mores privoscit? Cena je povsem dostopna …

Ti Kahlica imaš res močne probleme. Slučajno sem bral eno temo kjer poimensko serješ po ljudeh. Tukaj obrekuješ Jasmino…… Če čim prej ne obiščeš psihjatra boš kaj kmalu končala na Polju. Pa nič slabega ti nočem !

Prevec pribiotikov poje , pa vsa superzivila ki jih reklamira

Ti Kahlica imaš res močne probleme. Slučajno sem bral eno temo kjer poimensko serješ po ljudeh. Tukaj obrekuješ Jasmino…… Če čim prej ne obiščeš psihjatra boš kaj kmalu končala na Polju. Pa nič slabega ti nočem !
[/quote]

Zakaj, ker povem tisto, kar si mislim? 🙂 Ljudje imate raje hinavce, oni pa niso za v Polje? 🙂

Prevec pribiotikov poje , pa vsa superzivila ki jih reklamira
[/quote]

Jasmina lahko zanosi, enkrat je nekaj govorila, da njena sestra ni mogla zato je poizkusila z umetno oploditvijo. Zanimivo, ženska kot je Jasmina ki spodbuja naravno in zdravo življenje, podpira umetno oploditev. 🙂

[/quote]

Jaz v primerjavi z Jasmino ne nategujem slovenskega folka za keš in ne govorim v oddaji, kot da so vse te drage stvari dosegljive vsem povprečnežem. Naj raje spet vodi narodnozabavne
oddaje v drindlu ali erotične sejme v Celju, bo manj škode. In manj poneumljanja ljudi.
Prvič in zadnjič sem matcho pila, ko mi jo je en kolega častil pred leti. Pa nisem bila navdušena, pa se sama zelo zanimam za zdrave stvari. Sicer pa če pogledate na fb od Klepeta ob kavi, ta Jasmina hodi s svojim bogatim partnerjem na sama draga potovanja. Se splača take drage izdelke oglaševati v oddaji. 🙂

Matcha caj ti ni vsec, ne pa da je predrag, si koncno povedala; sama sebi nasprotujes. Sicer pa kaksne stroke si, da ugotavljas, da matcha caj ni ok?

Ona ni nic duhovna, vse kaj drugega. Meni je ta njen klepet ob javi tako zoorn, ker se prav vidi da gre samo za marketing, kako prodati obcutno predrage izdelke. Pa to drzi, sem tudi jaz zasledila, da morajo ponudniki res placati za udelezbo v oddaji. Nekdo ki ima normalne cene, ne pride skozi, tako da do tam samo taki, ki enormno zasluzijo ( nor. tisti tip z anteno, ki lovi negativne zarke ), pa moldovit- edino njihov ima certifikat, a glej ga zlomka, na eBayu je polno ponudnikov s cert. moldavitom, cena 10 x nizja.

Gledam
zveyhd : Jasmina je samo manipulativna voditeljica. 🙂
Sem jaz bolj duhovna, kot ona pa nobenega ne nategujem za keš. 🙂

Ne prenašam pametne kure.

Jasmina nima bogatega partnerja ga nikoli niti ni imela. Kot ste napisali jasmina hodi z samimi bogatimi partnerji na draga potovanja ona ma svoj kes in financira ona ta potovanja tolk za v vednost

blebeta ob tistem kafetu z raznimi idioti. Meni je všeč njen glas in stas. Taka, prav jebozovna je. mislim, da bi lahko z njo spil kakšen kofe po akciji….

Tudi duhovnost je lahko tržno blago oz. tržno blago se zapakira kot duhovnost…

Mene pa zanima kako ji uspe ostati resna celo oddajo, ko pride npr. g. Obranovič pripovedovati zgodbice o nezemljanih, civilizacijah…saj ne, da to ne bi bilo možno. Ampak tako slikovito, tako podrobno…vse dokazano, dokazov kolikor hočeš ampak vse skrivajo…vse.

https://mi-tja.si/blog/skodelica-kave-kapsule-in-nabrekli-sinusi/

Se strinjam z njim…
Vse skup en vlek nateg…. za reklamo bi pa use nrdila, še postlco od svojga froca je pojedla in o tem hitr cajtnge obvestila… bljak!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close