Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Japonska restavracija v SLO?

Japonska restavracija v SLO?

Zelim se poskusti avtenticne japonske jedi, vendar se nisem zasledil, da bi bi obstajala kaksna japonska restavracija v SLO. Ali mogoce kdo ve, ce slucajno obstaja kaksna ali je vsaj predvidena?

Hvala!

Če ima kdo izkušnje s katerimi drugimi restavracijami tujih kuhinj (ruska, španska, mehiška itd.) bo tudi več kot dobrodošel, če kaj napiše o njih.

živjo,
japonska restavracija je v Ljubljani, imenuje je Sushimama, najdeš pa jo na Wolfovi ulici (če greš iz prešernovega trga dirketno do kongresnega trga). veliko kulinaričnih užitkov ti želim! Japonska hrana je res ZAKON.

lp zala

Zala, ali mogoče dostavljajo na dom?

Ali pa je morda možno naročiti po telefonu in prideš tja osebno iskati?

Hvala za pomoč!

P.s. Ali pripravijo kvalitetno japonsko hrano in kaj priporočaš?

Oj!
Japonska na Wolfovi ne dostavlja domov. Sem pa slišala, da ji gre zadnje čase zelo slabo…. izgleda, da nismo navajeni na surovo hrano:)

spanska je bila vcasih /mislim,da je se??/ na streliski. ena je pa za bezigradom…v zeleni jami!? mehiska pa je v knafljevem prehodu,ena pa v bivsem petricku. za rusko pa ne vem. ali sploh je v lj ?? lp petra

spanska je na streliški, pa en je v župančičevi jami. mehiške so pa v knafljevem prehodu ( ta je čist na nov odprta), potem je Joe Penas (cankarjeva ulica – za mene najbolj zanič), na medvedovi je Mexico( ful ful dobra), pa se v city parku je na vrg gor( majo pocen studentske bone).ruska je zraven POP tv-ja (ruska pravljica, se mi zdi). turška na karlovški.ena grška v stari ljubljani je propadla, una s fast food grško je še vedno.obstaja tud maroška, samo ne vem kje je.lp pa dober tek.

Ooooo, škoda. Upam da kljub temu da jim gre slabo, da se bodo postavili na noge. Res bi bilo škoda, če bi edino japonsko restavracijo v Slo zaprli. Osebno obožujem japonsko hrano, venadr v tej japonski restavraciji v LJ še nisem jedla- sem šla samo pogledat. Vsekakor pa ima japonska hrana pravi okus le na japonskem. Žal.

lp zala

Kje je Medvedova? Se dobijo tudi nepikantne zadeve- še vedno dojim.

Medvedova je za pivovarno Union, morš rezervirat mizo, še posebi zdej, k so prazniki. Seveda imajo tud nepikantne strani. Točen naziv restavracije je Meksiko 1867.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close