Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jaoo, sitna svakinja

Jaoo, sitna svakinja

Na kratko.

Sem bratu in bodoči svakinji ponudil, da namesto da jim nekaj kupim za poroko, prebelim vse stanovanje. Sem ga malo usral, namesto da bi jim dal tiste šolde, zdej že 5 dan od jutra do večera drsam pinele in valčke….in ni konca…. Ajd, potrpiš… Ampak zidovi so bolj šepasti in bogi, tako da kej dosti glih ne moreš skrivat. in una nekaj njuri in njuri( verjetno jo malo nosečnost zdeluje), da ni to to….pa ne vem, pa ne gre bolje….Pa je be-mti… a ne vidiš kakšni so zidi?? Ajd, potrpiš!

Ker se mudi, bo ohcet, je pršla pomagat tud njena starejša sestra, pač malo počistit in pobrisat…Tako da sta bili dve za najedat moje živce, pa pazi, ne svinjaj, počasi…čez pet minut..a ne gre hitreje….pa ratata, pa tarara…

No včeraj se je pa zgodilo. Ker je bila svakinja večinoma zadnje dni u bolnici sva bila sama “na objektu”!! Ona na kolenih briše parket, jaz rišem ene “špalete”..pač sva se užgala… Ker je prav prazna soba sva tako, od zadej….in glih ko nama bi moralo priti je pršla una s nosečniškem trebuhom in me je gledala kot piton zajca preden ga zadavi….. Že tako nimam glih dost kreditnega rejtinga pr svakinji, pa še ta je padu u nulo. Zastojn razlagat, da je njena sestra dvignila kiklo in odpela srajco( in to dobesedno), da sem jaz pač…sam naredu kar je za narest.

In zdej filozofira kako sem mogu(spet samo jaz, tle njene sestre sploh ni) sexat u NJENI SPALNICI!! Pa je-bem-ti kje vidiš spalnico?? Zid in parket in ena plahta po tleh??Jaoo pa to pa ono, se kr nekaj zmišljuje…Verjetno jo ta nosečnost zdeluje in je malo “na obratih”, res, drgač ni slaba, je zelo uredu, jo mam kr rad…..

Mah, bo že…

Veliko boljša štorija kot tiste nebuloze od Vlaste. Pohvaljen-a!

Življenje piše sila čudne zgodbe….

Življenje samo opazuje, pišejo jih ljudje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No ja, malo moraš tolerirat. Saj veš, hormoni pa to. Razen, če ni problem kje drugje: da boš stric samo formalno, recimo 😉

Ma ne Boom, jaz ziher ne bom oče njenega otroka, heh…. Mogoč je res malo, khm, “živčna”.. rok je menda kr blizu, pol še ohcet…jaz pa flodram njeno sestro. Jaz ne vidim tle ene drame. Bi bil mona če je ne-bi opalu. Prav vabila naj skočim, jehteta… kaj čmo, kar je blo je blo.

Sam res smešno, una je dviglna krilo, dobro-jaz prec od odzadi…zdej pa samo jaz “glavni”,heh… Brat se samo reži…kaj pa če drugega…

Pa še zelo ženstvena je, pomiva na kolenih in v krilu. Mislim, da si bo pubec nekaj privoščil na tole.

Samo, da nisi potem čist pozabil na malanje, ker saj veš, ti se še vedno bil tam zato, da malaš. Zidove mislim. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close