Jao – PITE!
Men se pa sanja, tralala, hopsasa…
Nooooo, stvar je v tem da ne smeš klikniti NA tortico, ampak TIK ob njem. Alora če si predstavljaš da je tortica KROG, ki je včrtan V KVADRAT. Klikneš nekako ob krogu vendar ne tam, kjer bi se le ta dotikal stranic, ampak tam, kjer je oddaljen od kotov namišljenega kvadrata.
Ma sem zakompliciral.
Ajd če ti ne bo uspelo piši, pa bom narisal in prilepil link.
ja ja..to gre ..samo (sm tecna) jst bi rada da bi ble VSE ENAKO velike (mislm ne jst no, nas asistent na faxu). Ne morem jih kr tko od oka vlect da bojo vse enake. Mene bl zanima, ce se da kje nastimat kok nej bojo velke pitice (tko k se recimo da nastimat nej bojo vsi grafi velki tok pa tok cm).
Se ti to kej sanja?
Sanja se mi že, samo ne tako kot ti misliš. Če samo pomisliš, da nastopajo v teh sanjah Helena Blagne, Natalija Verboten in palični mešalnik, potem verjetno to ni to.
Se pa da tvoj problem rešit okol rit u varžet.
Najprej s pomočjo ene tabele narediš en graf.
Potem ga primeš, pritisneš ctrl in ga odvlečeš poleg.
Tako dobiš identično kopijo prvega. (ali več klonov, kolikor jih pač želiš)
Original pustiš na gmah, prvo kopijo pa klikneš z desnim ušescem in iz menija izbereš “Izvirni podatki…” ter nato zavihek obseg podatkov.
V okencu z obsegom podatkov je obseg podatkov iz prve tabele, tega počrniš in nato izbereš obseg iz DRUGE tabele.
Voila, dva čisto enaka grafa z drugimi podatki. Pa naj ti tisti preklemani asistent dokaže, da ni.
Forum je zaprt za komentiranje.