Najdi forum

Jao – PITE!

Rabim pomoč..

Grafe – pite (pies) moram vse spravt na isti r..pa ne gre.

Ma kdo kašno idejo?

tnx &LP

lawish

Na isti r.. ??

ja

r = radij = polmer

2r = premer kroga … remeber ..osnovna šola??!!

Kaj pa je tu strašnega? Klik na graf, klik na pito, primeš za ročko in ga veselo masiraš po svoje. kot plastelin.
Plastelin… remember, vrtec??

Wega – ce to nardim se pita razleti na kose (tko k plastelin v vrtcu – ce ga razvleces se raztrga- remeber vrtec)….tega pa nocem

A res noben tega ne zna?

za ceu dan klicarim naokol..pa se nobenmu se sanja ne

Men se pa sanja, tralala, hopsasa…

Nooooo, stvar je v tem da ne smeš klikniti NA tortico, ampak TIK ob njem. Alora če si predstavljaš da je tortica KROG, ki je včrtan V KVADRAT. Klikneš nekako ob krogu vendar ne tam, kjer bi se le ta dotikal stranic, ampak tam, kjer je oddaljen od kotov namišljenega kvadrata.
Ma sem zakompliciral.
Ajd če ti ne bo uspelo piši, pa bom narisal in prilepil link.

Aja, pol se ti pa pojavi tak kvadrat z ročkami (pikicami) ki ih vlečeš.

ja ja..to gre ..samo (sm tecna) jst bi rada da bi ble VSE ENAKO velike (mislm ne jst no, nas asistent na faxu). Ne morem jih kr tko od oka vlect da bojo vse enake. Mene bl zanima, ce se da kje nastimat kok nej bojo velke pitice (tko k se recimo da nastimat nej bojo vsi grafi velki tok pa tok cm).

Se ti to kej sanja?

Sanja se mi že, samo ne tako kot ti misliš. Če samo pomisliš, da nastopajo v teh sanjah Helena Blagne, Natalija Verboten in palični mešalnik, potem verjetno to ni to.

Se pa da tvoj problem rešit okol rit u varžet.

Najprej s pomočjo ene tabele narediš en graf.
Potem ga primeš, pritisneš ctrl in ga odvlečeš poleg.
Tako dobiš identično kopijo prvega. (ali več klonov, kolikor jih pač želiš)
Original pustiš na gmah, prvo kopijo pa klikneš z desnim ušescem in iz menija izbereš “Izvirni podatki…” ter nato zavihek obseg podatkov.
V okencu z obsegom podatkov je obseg podatkov iz prve tabele, tega počrniš in nato izbereš obseg iz DRUGE tabele.
Voila, dva čisto enaka grafa z drugimi podatki. Pa naj ti tisti preklemani asistent dokaže, da ni.

Seveda se da, takole: C – PS – F ..

C – PS – F…?

Označiš prvo pito in pritiseš Copy
Označiš drugo, ki naj bi bila enaka prvi: Paste Special
Na dodatnem menuju vklopiš gumb Formats
Po potrebi na roke popraviš naslove in barve.

Mala šola Office aplikacij 😉

Mater pa res.
Tup, tup, tup.

sem jih popravla tko da sem z geo trikotnikom merla po monitorju… pa vleeeeeekla! 🙂

zdej so vse isto velke

kdor se znajde se pac znajde

LP

:)))))) Ni je čez staro šolo :))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close