Najdi forum

jao kopalke

Živjo!

Uf,na vrsto prihajajo kopalke, jaz pa leto po porodu še zeeelooo obilna, sploh v joške (90E). In seveda ne dobim zg. dela kopalk in sem nekaj naumila. Imam lep črn navadn modrc, elastičen, brez šivov, brez čipk.. pa če oblečem črn sp. del kopalk pa ta modrc, pa okol riti kakšen pareo, a bom čudno izpadla? Rada bi uživala z malčkom in možem na morju, pa brez modrca ne morem bit no. A je že katera kdaj videla, da bi bila na plaži katera z navadnim modrcem?

Ravno zadnjič sem se pogovarjala s prijateljico. Sta bili z njeno mami po nakupih kopalk. Njene mame je kar precej, sploh zgoraj.
Kupila je na koncu kopalke v Triumph-u. Baje imajo vsega (tudi perila) res vseh velikosti in prodajalke maximalno obvladajo svetovanje. Škodit ne more, če greš pogledat. Baje je bila tudi cena znosna.

Triumph ima ZAGOTOVO veliko modelov tudi v tvoji velikosti.

Triumph je zakon, vedno kupujem perilo, sexi, čipke ipd, kopalke pa žal nimajo zame, zato pa iščem način . ..

kaj pa Felina v BTC-ju, tam bi skoraj morala najti kaj zase

Kupi si jih v Jevnici, kjer jih izdelujejo – lahko ti zgornji del naredijo po meri.

Zakaj pa ne, jaz imam dvodelne kopalke, crne, modrc izgleda popolnoma enak ta pravemu modrcu, ceprav je del kopalk. Zame na zalost podlozen, ker nimam nicesar zgoraj.

Ali katera ve ,kakšna je približno cena kopalk Nancy ?

hei elika, zanč si je moja prijateljica dala narest te kopaleke nancy,ker ma prevelko košarico modrca in nikjer ne najde primernih kopalk, in je dala približno 70eu,in jih je že sprobala in je rekla da so odlične ter da se zelo hitro tudi posušijo :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close