Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janssen? 100000 prosim. To go.

Janssen? 100000 prosim. To go.

Vlada v odkup 100.000 odmerkov cepiva od Madžarske – 24ur.com

Da me rukne kap ali infarkt? Ne, hvala.

Čakam na tole,če bo potrebno – registracija zdravila za javno uporabo planirana za november 2021, za uporabo na ljudeh:

http://www.google.com/search?client=firefox-b-e&q=merck+covid+drug+registration+november+2021

Ja kovid je…

gift that keeps on giving 

Koga bodo cepili s tem?? Že ena smrt zaradi cepiv je preveč, kje jim je vest? A lahko zvečer zaspijo?

Sem se cepila s te sranjem 12 dni nazaj in mi je prekleto žal. Če bi ta novica bila že takrat, se nebi nikoli.

Zalostno je, da se ljudje ne zavedajo, da oni brez ljudi ne morejo nic. Ljudje so naivni. Kaj ti pomaga sola, sluzba, potovanje, denar ce si mrtev ali pohabljen. Priloznost imas samo dokler si ziv in kolkrtolk zdrav. Vse ostalo je norost.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 29.09.2021 ob 10:49

Koga bodo cepili s tem?? Že ena smrt zaradi cepiv je preveč, kje jim je vest? A lahko zvečer zaspijo?

Fašist janša samo leze v rit orbanu.

Jest951, 29.09.2021 ob 11:04

Sem se cepila s te sranjem 12 dni nazaj in mi je prekleto žal. Če bi ta novica bila že takrat, se nebi nikoli.

Kaksne pa imas tezave, morda nevroloske?

Nakup 100.000 odmerkov se bo kmalu izplačal. Bližajo se volitve in ta glavni Madžar bo spet sofinanciral JaJa kampanjo…

Upam da boš okej

citirala Jest951

Podobna novica je bila iz bruslja že julija. Meni je zadostovala.

zgoraj odgovor “jest”.

Zakaj ti je prekleto žal? Jaz sem se tudi, že spomladi in mi ni ničesar žal.

Tudi jaz sem se z Janssnom in vse OK. Samo ena doza in takoj izpolnjuješ PC pogoj.

Dejstvo je, da ima vsako zdravilo in tudi cepivo možne stranske učinke. Statistično gledano, jih imajo tale cepiva proti covidu še celo zelo malo.

Servio Tullio, 29.09.2021 ob 15:05

Tudi jaz sem se z Janssnom in vse OK. Samo ena doza in takoj izpolnjuješ PC pogoj.

Dejstvo je, da ima vsako zdravilo in tudi cepivo možne stranske učinke. Statistično gledano, jih imajo tale cepiva proti covidu še celo zelo malo.

Torej cepljen zaradi pogoja in ne zdravja. tako kot mnogi. Srhljivo… (muska iz srhljivke)

Zartrose izven profila, 29.09.2021 ob 15:09

Torej cepljen zaradi pogoja in ne zdravja. tako kot mnogi. Srhljivo… (muska iz srhljivke)

ANE

Tisti arogantneži, ki oklevate glede cepljenja – Preberite si intervju z nemškim epidemiologom Drostnom:

https://www.n-tv.de/wissen/Drosten-Start-der-Winterwelle-deutet-sich-an-article22834817.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close