Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janša vabi Apple in Teslo, Fajonka pa ‘astronavte’ iz Sirije

Janša vabi Apple in Teslo, Fajonka pa ‘astronavte’ iz Sirije

Vsak komentar je odveč.

Domov  si ga pelji.

Odgovor na objavo uporabnika
replika neprijavljena, 21.10.2021 ob 10:14

Domov  si ga pelji.

Bom. Appla že imam, teslo S si bom pa dejansko pripeljal domov takoj, ko bo le mogoče. Ti pa ‘astronavta’ iz Sirije, ker tvoj ne zmore več. :)))))

Stari… Neki dan sem videl fajonko… Na tv…

Kako se je zenska postarala… Stari mislim da kaksno leto nazaj ni bila taksna…. Mogoc je bila nenaspana al kaj jaz vem… Samo meni je delovala postarana…

Na licu se vidi ja… Kaj? Sej veste…

Glej jo replo… Ko wd…

A se dama tako obnasa…? Pa tam nekaj v luft skace pa beeee pa meeee pa ueeeee. Jesil ti žensko il si neko derište?

Zenska ze ma stalisce samo na tak nacin??? Eh… Itak dzabe.

tuturutu, 21.10.2021 ob 10:23

Bom. Appla že imam, teslo S si bom pa dejansko pripeljal domov takoj, ko bo le mogoče. Ti pa ‘astronavta’ iz Sirije, ker tvoj ne zmore več. :)))))

Ne rabim jaz astronavtov.

Repla… Vzami transparent pojdi tja pred parlament in skaci… Kazi jim fakice in grimase… Ja. Gres tja se pačit pa bos prava zenska. Glasno jasno brez miline in stila jim poves stalisce.

Ke bodo te tti tebi? Naglasi fino… Halo ja sam zensko sta ces ti meni.?

tuturutu, 21.10.2021 ob 10:11

Vsak komentar je odveč.

Ta ameriške packurje, da nam vse zasvinjajo, denar lifrajo v davčne oaze in ne plačajo nobenega davka, delavce pa plačujejo kot smeti? Ja, res, Janšo si kar domov pelji.

replika neprijavljena, 21.10.2021 ob 10:26

Ne rabim jaz astronavtov.

Se ne boj, tudi oni imajo boljši okus..

takole je, 21.10.2021 ob 11:20

Se ne boj, tudi oni imajo boljši okus..

Sam da  smo vsi zadovoljni.

Pa da se zase brigamo, tud tebi ne bi škodilo kdaj pa kdaj.

Kaj pa naj bi Apple in Tesla počela v Sloveniji? Odpirala razvojne oddelke za slovenske strokovnjake na področju šivanja sedežnih prevlek ali izdelovanja plastičnih profilov za minimalca?

replika neprijavljena, 21.10.2021 ob 11:23

Sam da  smo vsi zadovoljni.

Pa da se zase brigamo, tud tebi ne bi škodilo kdaj pa kdaj.

Sorči, resnica včasih malo boli ?

Janez529, 21.10.2021 ob 10:23

Stari… Neki dan sem videl fajonko… Na tv…

Kako se je zenska postarala… Stari mislim da kaksno leto nazaj ni bila taksna…. Mogoc je bila nenaspana al kaj jaz vem… Samo meni je delovala postarana…

Na licu se vidi ja… Kaj? Sej veste…

Glej jo replo… Ko wd…

A se dama tako obnasa…? Pa tam nekaj v luft skace pa beeee pa meeee pa ueeeee. Jesil ti žensko il si neko derište?

Zenska ze ma stalisce samo na tak nacin??? Eh… Itak dzabe.

Kwa ko wd:-)?

Fajonki se vidi zagrenjenost in žlehtnoba že na daleč. V bistvu je fajonka jajo z joški.

takole je, 21.10.2021 ob 11:28

Sorči, resnica včasih malo boli ?

A da si kjut?

Nisi. Sam mal beden. WTF? A tolk mal imaš stika z ljudmi, da je to tvoj edini človeški kontakt in se mu ne moreš odpovedati?

nride, 21.10.2021 ob 10:27

Ta ameriške packurje, da nam vse zasvinjajo, denar lifrajo v davčne oaze in ne plačajo nobenega davka, delavce pa plačujejo kot smeti? Ja, res, Janšo si kar domov pelji.

Evo. Tukaj se pa vidi povprečni IQ levega volilca. Zelo lepo, da razkrivate sami sebe. Neverjetno. Osupljivo.

Pa to “domov si ga pel”

Na rit ga kusn…

Itd…

Anonimno 2283, 21.10.2021 ob 13:24

Evo. Tukaj se pa vidi povprečni IQ levega volilca. Zelo lepo, da razkrivate sami sebe. Neverjetno. Osupljivo.

V bistvu natanko s tem namenom hodijo k nam korporacije. Pri nas se dela kar drugje ne smejo.

wd40713, 21.10.2021 ob 13:46

V bistvu natanko s tem namenom hodijo k nam korporacije. Pri nas se dela kar drugje ne smejo.

V bistvu to delajo tudi naše firme zdaj. Samo, da od tujih bi imeli več koristi……

Slovenčki bi imeli velike koristi od tega. Še več švic fabrik pomeni še več uvažanja tuje delovne sile z desničarjem priljubljenega Balkana, ki bodo potrebovali nastanitve, kar bo zvišalo najemnine, gradbeni sektor bo dobil zagon za gradnjo “nadstandarda” in še kakšne mošeje, potreboval bo tudi še dodatne delavce z juga … Takale tuja vlaganja najbolj pripomorejo k rasti multi kulti družbe, albanskih četrti v mestih, popestritve ulične fonetike s tujimi jeziki, in vsega, kar je hojsarjem tako milo in drago.

Desperadodajka, 21.10.2021 ob 14:21

Slovenčki bi imeli velike koristi od tega. Še več švic fabrik pomeni še več uvažanja tuje delovne sile z desničarjem priljubljenega Balkana, ki bodo potrebovali nastanitve, kar bo zvišalo najemnine, gradbeni sektor bo dobil zagon za gradnjo “nadstandarda” in še kakšne mošeje, potreboval bo tudi še dodatne delavce z juga … Takale tuja vlaganja najbolj pripomorejo k rasti multi kulti družbe, albanskih četrti v mestih, popestritve ulične fonetike s tujimi jeziki, in vsega, kar je hojsarjem tako milo in drago.

a ti grem na živčka a

hahah

ona BO pripeljala astronavte z BV.on pa NE BO privabil gigantov iz ZDA

En članek o povabilu v medijih, hojsarji pa že slavijo kot sklenjen posel.

Naša Tanja bo povabilo tudi udejanjila. Slavili bomo skupaj z migranti. Posel BO sklenjen, ustava BO nadomeščena s Shario. Ne pa tako kot Hojs. Same prazne besede.

JaJa vabi Apple  da jim bo Vizjak svetoval kako nič davka plačati.

Korporacije ne pridejo zastonj v državo, je treba to plačat. So bodo morala goriva, elektrika in ostalo še večkrat podražit, da bodo hojsarji zbrali skupaj za subvencije. Tako kot v primeru Revoza, ki dobiva vsako leto 10-12 milijonov evrov iz državne blagajne, da ostane v Sloveniji. S tem firma pokrije vse plače zaposlenih in še kaj, narod je ponosen nase, ker dela v gospodarstvu, v resnici je pa plačan iz proračuna kot javna uprava.

Lahko on vabi kogar če, ampak mislim, da ta trenutek ni tako norega podjetja, da bi se z Janšo petljal. Ja, najbrž da bi Biden podpiral Janšo. :))) Teslo je pa BTW vabila že prejšnja vlada. Tako kot še katero podjetje iz avtomobilske industrije. Tak met je v zadnjem času uspel samo Cerarju, pa še tam je komaj hodil prek Janševih polen do cilja in požrl še in še govna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close