Janša takoj zapri mejo s Hrvaško okužbe noro hitro uvažamo
Zakaj točno bi zapirali? Zaprtje je bilo zaradi preobremenitve zdravstvenega sistema. Trenutno jih je 28 v bolnišnici! 28! Kaj vam ni jasno? Kakšno zapiranje?! Jaz sem cepljena, zbolim recimo, mi ni skoraj nič….zakaj zaboga bi zame zdrave zapirali? Najboljš da se potem kar do konc življenja zapremo. Kar tako. Iz zabave. Nima veze da je samo 28 ljudi hospitaliziranih zaradi tega. Zmešan folk. Cepljenje ni namenjeno temu da ne bo okužb, ker so vseeno lahko. Namenjeno je temu da ne zboliš na ful in so bolnice prepovne. Torej? Ponavljam….28!!!! jih je trenutno hospitaliziranih. Kaj klinac ima veze koliko jih je pozitivnih če se lepo dajo v karanteno ko izvejo in na lahko prebolijo.
Janšofob, 20.07.2021 ob 16:49
Kaj ti ni jasno Janaa boš spet tako prepozno reagiral kto lani? 50 novih okužb samo s Hrvaške uvoženih okužb a bomo spet reševali hrvaški turizem na račun milijardne škode da o življenjih ne govrimo???
Janša spokaj! Spokaj!
Na koloooooo!!!!
Daj zapri se nekam v klet 5m pod zemljo, ter si natakni na go.bec 10 mask, plus kakih 10 odmerkov cepiva si še zraven nesi bu.dalo oprano, slepo, za.rukano, opipano opipansko!
Markop, 21.07.2021 ob 07:57
Ko berem vaše blodnje mi takoj postane jasno, kako so vas razdelili. Že tisočletja velja rek: razdeli in vladaj. In to je puklastemu uspelo. Vi (cepljeni in necepljeni) se prepucavate med seboj, on pa vmes spreminja Slovenijo v mađarsko.
To je bil namen, razdeliti ljudi. Potem je laže vladati, ukazovati,ustrahovati.
Da po tolkem cajtu še zmer vrjameš tem njihovim budalaštinam, ki jih izjavljajo, morš bit pa že res orng prtegnjen.
Tud da bi blo to njihovo blebetanje res, kdo uvaža “virus”? Uvažate ga potem edin cepljeni in tisti ki ste kao ta korona nateg prebolel, ker vsi ostali dokazujemo da smo zdeavi s tem da se al testiramo al pa iz meje direkt v karanteno.
Haha, vsi z dopusta do 15.8. LOL seveda, ko se Kacinu in njegovi co izteče dopust 😀
Ljudje so samo pokazali svoj resnični obraz.
Kot zgleda, marsikomu ni mar, da je s cepljenjem podprl zločince ter diskriminacijo in vse te grožnje, ki se izvajajo s strani psihopatov in fašistov. Debilom cepljenim je važno le, da so lahko šli na dopust.
Ker pa so debili jezni sami nase, da so se pustili tako izsiliti in ponižati, pa zdaj to zlobo širijo na anticepilce in še njih skušajo ponižati ter prepričati, da bi bilo čim več takšnih debilov.
Ena južna neprijavljena, 21.07.2021 ob 08:32
Da po tolkem cajtu še zmer vrjameš tem njihovim budalaštinam, ki jih izjavljajo, morš bit pa že res orng prtegnjen.
Tud da bi blo to njihovo blebetanje res, kdo uvaža “virus”? Uvažate ga potem edin cepljeni in tisti ki ste kao ta korona nateg prebolel, ker vsi ostali dokazujemo da smo zdeavi s tem da se al testiramo al pa iz meje direkt v karanteno.
Haha, vsi z dopusta do 15.8. LOL seveda, ko se Kacinu in njegovi co izteče dopust 😀
Ti hodiš gor in dol. Si se že testirala za v SLO? Kako to izgleda ?
Če spet ne bo citata, sem citiral “Eno južno”
Hočem povedati, da je to nabijanje o virusu samo farsa in laž. Ne gre se za noben virus, saj itak ni nobene logike v tem. Namen je grožnja in kako ljudi prisiliti v to, da se ponižajo na nivo poskusne podgane.
Ljudi je treba prestrašiti, jim odvzeti svobodo….Šele tako postanejo orodje v rokah psihopatov.
eni pojma nimate, 20.07.2021 ob 18:58
spokajti, 20.07.2021 ob 18:21
Pa kaj bi ti rad, cepi se in spoštuj ukrepe. Mejo naj zaprejo izključno za necepljene in sprejmejo samo pogoj PC (preboleli in cepljeni), za vse ostale pa karantena. Misliš, da bomo zaradi anticepilcev znova zapirali državo in gospodarstvo, da se boste lahko vi norca delali in zavračali ukrepe ter kolesarili in se zbirali. A na vaših petkovih kolesarjenjih se pa virus ne širi? Spokajte vi!
Slovenija je še ok, ni veliko okuženih. Okužbe prihajajo od zunaj. Maturantje, dopustniki. Takih ne briga, delajo kar jim paše. Ne vem koliko 1000 jih je šlo preko meje brez potrdil, nekaj celo z lažnimi potrdili. Torej? Zapreti za vse! Ker se itak ne da preverjati kdo ima pristno potrdilo takoj na meji, ampak ugotovijo šele kasneje.
Čaki čaki … tud cepljeni prenašamo okužbe, so rekli. Torej zadihtat mejo za vse!!!
Ena južna neprijavljena, 21.07.2021 ob 08:45
Nč ne hodm gor in dol, sm že več kot 2 mesca na Hr 😛 ko pa spet pridm v Slo, bo pač spet odrejena karantena, ne bo 1.niti zadnjič, sploh nobene panike 😛
Se sploh ne testiraš, ampak vzameš karanteno? Pa mogoče kljub vsemu veš, če gre to testiranje za domov gladko..?
robi445, 21.07.2021 ob 08:39
Če spet ne bo citata, sem citiral “Eno južno”
Hočem povedati, da je to nabijanje o virusu samo farsa in laž. Ne gre se za noben virus, saj itak ni nobene logike v tem. Namen je grožnja in kako ljudi prisiliti v to, da se ponižajo na nivo poskusne podgane.
Ljudi je treba prestrašiti, jim odvzeti svobodo….Šele tako postanejo orodje v rokah psihopatov.
Res je, ma kakšn virus haha, virus ima folk v svojih glavah 😀
ni res, 21.07.2021 ob 08:41
če mene vprašaš cepljeni in necepljeni ne bi smeli imeti enakih pravic, zato, ker prvi se prizadevajo za omejitev virusa, drugi za širitev virusa. Kdo je na oblasti Šarec, Janša, bilokdo, vedno bom enakega mnenja glede cepljenja!
Sem že včeraj nekje napisala. Poznam cepljenje, ki so zboleli, posledično so virus tudi širili, saj so se izgovarjali, da so cepljeni, bla, bla. Na drugi strani necepljeni zelo pazijo. Če že zaradi drugih ne, zaradi sebe! Logično? Jaz sem cepljena, tako da za nobene ne “navijam”.
se ne testiraš ampak, 21.07.2021 ob 08:49
Se sploh ne testiraš, ampak vzameš karanteno? Pa mogoče kljub vsemu veš, če gre to testiranje za domov gladko..?
Itak da vem 😛 blo že cel kup frendic in frendov tuki, starši….eni za 2 dni, eni več, skratka šibajo gor in dol, zato vrjem da vem kako vse poteka 😛
In v čem je karantena tak hud problem? No ja, problem je v tem da te ZDRAVGA hočjo zapret za 10 dni, potem pa odvisn od človeka do človeka 😛
Ena južna neprijavljena, 21.07.2021 ob 08:57
Itak da vem 😛 blo že cel kup frendic in frendov tuki, starši….eni za 2 dni, eni več, skratka šibajo gor in dol, zato vrjem da vem kako vse poteka 😛
In v čem je karantena tak hud problem? No ja, problem je v tem da te ZDRAVGA hočjo zapret za 10 dni, potem pa odvisn od človeka do človeka 😛
Ne smeš ven. So tudi kontrole (ne prav pogoste),. kazni pa visoke. Ne bi plačevala zato, ker sem zdrava. Torej, treba je za ziher počakat doma vsaj 5 dni.
Kr neki787, 21.07.2021 ob 09:38
Okuzbe. Kako se sirijo, ce pa naredis test in ce si pozitiven in gres v karanteno in potem je vse ok.
Ocitno se okuzba siri samo na papirju. Kdaj si pa še slisal da imamo gripo poleti. Bolano.
Testi so že v osnovi nezanesljivi in so bolj potuha za necepljene, da imajo svoboščine gibanja neomejene.
Forum je zaprt za komentiranje.