Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Janša poslal SOVA agencijo, ki vohunijo za mano

Janša poslal SOVA agencijo, ki vohunijo za mano

Pozdravljeni člani Republike Slovenije,

zgodba se je začela 1 leto nazaj v prelepem dnevu; ptiči so žvižgali, drevesa so šumela, nato pa sem opazil moškega v črni obleki in sončnimi očali, ki je stojal na mojem dvorišču. Hitro sem se skril v bližnjem smetnjaku, saj vsi moški v oblekah sovražijo istousrmejene temnopoltne ljudi židovske vere. Nato je Mr. Smith (po novem bom moškega klical “Will Smith”, saj me je spominjal na film “Men in Black”) uporabil vrtalnik in je zvrtal luknjo v smetnjaku. Sprva sem mislil, da hoče uporabit t.i. “glory hole” oz. luknjo slave, vendar je hitro pospravil svoj spolni organ, in je začel kukati skozi luknjo. Nemudoma sem se zapakiral v vrečo za smeti, v kateri je bil zelo slab vonj, večinoma urin in blato hišnih ljubečnkov. Na srečo sem tisti dan preživel, vendar sem se moral temeljito stuširati.

Novo poglavje se je začelo predvčeraj. Bil je (že spet) lep dan, vendar ptički niso žvižgali, saj sem jih dan pred pobil z mojo CZ 457 .17 HMR, ker sem sumil da so ptice v resnici SOVA vohuni, poslani s strani Janše, saj sem na Facebooku všečkal objavo, v katerem je pisalo “Janša smrdi”. Zdi se, da sem imel prav, saj sem ležal na kavču, in je nenadoma zazvonel zvonec. Hitro sem zgrabil mojo CZ 457 in sem predčasno začel “pucati” ljudi ki so stali pred mojimi vrati (v resnici je hiša od babice, ampak imava globoke spolne odnose zato lahko rečemo da j e to tudi moja hiška ?). Zdaj pa sem dobil novico preko mojega goloba prenašalca, da me išče več agentov SOVA. Prosim za pomoč.

Lep pozdrav,

Andrej Zarotski

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close