Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša ob dimniku, Janša na Mauriciusu…

Janša ob dimniku, Janša na Mauriciusu…

Janša ob dimniku na jahti, Janša ob dimniku v svoji dnevni sobi, Janša na Mauriciusu…

Medtem, ko se Janša slučajno srečuje na jahtah, na Mauriciusu z največjimi dobavitelji državnim institucijam…samo še jahte rastejo, zdravstvo pa medtem propada je rekel Godec v parlamentu.

Pa toliko je imel za povedati o drugih… Slikovni material je bogat in vse pove.

Dajte že mir.Saj bodo volitve, bomo izbrali pa tebe.

Odgovor na objavo uporabnika
Ohhhhh, 21.03.2022 ob 08:35

Dajte že mir.Saj bodo volitve, bomo izbrali pa tebe.

To bi bilo šele stanje.

*sranje!

Mene pri Janši niti ne moti, da hodi na vse te pi..darije. Moti me bolj to, da se navzven in svojim ovčicam kaže kot neki kleni Slovenec, ki živi samo za Slovenijo in Triglav. Potem pa vidiš, da je isti kot vsi politiki, špila luksuz in VIP po tujih destinacijah, otrokom rihta službe po vezah, bratu biznis. S tem,da nič od tega, vključno z luksuznimi dopusti, seveda ne objavlja na tviterju tako kot svoje patetične pohode v gore.

dvolično, 21.03.2022 ob 10:00

Mene pri Janši niti ne moti, da hodi na vse te pi..darije. Moti me bolj to, da se navzven in svojim ovčicam kaže kot neki kleni Slovenec, ki živi samo za Slovenijo in Triglav. Potem pa vidiš, da je isti kot vsi politiki, špila luksuz in VIP po tujih destinacijah, otrokom rihta službe po vezah, bratu biznis. S tem,da nič od tega, vključno z luksuznimi dopusti, seveda ne objavlja na tviterju tako kot svoje patetične pohode v gore.

A ti pa ne bi?

Ja, ja…vsi bi živeli revno, v kolibah in delali SAMO in VSE za dobro ljudstva.

Nehajte se smešit.

ohhh ja, 21.03.2022 ob 11:32

A ti pa ne bi?

Ja, ja…vsi bi živeli revno, v kolibah in delali SAMO in VSE za dobro ljudstva.

Nehajte se smešit.

Kregaš se z bedakom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close