Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša ne dopušča dialoga

Janša ne dopušča dialoga

Sindikati imajo menda veliko predlogov za varčevanje, a Janša hoče, da je čisto po njegovo! V nasprotnem primeru grozi z odstopom vlade. V redu, a zakaj si je prej tako prizadeval, da pride na oblast?

Ne vem tudi, kaj bi bilo slabše, če bi nam vladali tisti iz Bruslja?

Zato, da bo lahko delaal vse po svoje, seveda. Janša je tak že zadnjih 20 let. Tu ni nič novega. Če je kdaj bil demokratičen človek, zadnjih 20 let zagotovo ni.

ma naj se pobere v avstralijo

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Naj odstopi vlada !!

Naj odstopi vlada !![/quote]

Najbrž svoje grožnje ne bo hotel izpolniti?

Strašna grožnja, res! Saj ga večina itak ni hotela na oblasti 🙂

Naj odstopi vlada !![/quote]

Najbrž svoje grožnje ne bo hotel izpolniti?[/quote]

seveda ne. :((

V nasprotnem primeru grozi z odstopom vlade. quote]

Grozi???? A to je grožnja? A ni grožnja nekaj slabega? Pa naj odstopi, saj je ne bo noben pogrešal!

Ni se kaj za čuditi, kdaj pa Janša ni hotel, da je vse po njegovo????????????

Grozi???? A to je grožnja? A ni grožnja nekaj slabega? .// quote

;))

Kot otrok, ki se začne metati po tleh in tuliti, ko ni vse tako, kot on hoče :((

Niti pomisliti si ne upam, kako bi bilo, če bi bil Zoki mandatar. On je že koalicijo želel urediti po svoje, zato pa je odjebal.
Žal smo prišli do točke, ko nimamo več kje črpati, prej se je pa 20 let veselo kradlo in eto posledice.
Jaz ne vidim v naslednjih 10 letih nobene lepe prihodnosti v tej deželici, zato resno razmišljamo o selitvi v tujino.

Ampak res, zakaj je to grožnja? Meni se pa zdi normalno, da če vlada ne more (ni važno zakaj) speljati svojih načrtov, da potem odstopi. Zakaj bi nategovala mandat s statusom quo? To je delal Pahor, ki je potreboval dosti časa, da je ugotovil, da tudi če so predlagane rešitve dobre, nič ne pomaga, ker je ljudstvo a priori proti vsemu, kar pride iz njegove strani.

Jaz nisem razumel ne takrat in tudi ne razumem danes, da se narod tako upira. Če denarja ni, potem ga pač ni. Poslanska kosila, računalniki in avto za šefa državnega sveta tega NE bodo spremenili. Tudi če jutri vsem funkcionarjem (ministrom, poslancem, svetnikom, predsedniku države) ukinejo vse plače. Kar pa bodo sindikati resnično dosegli, je to, da nam bo pogoje počasi začel narekovati Bruselj, tako kot Grčiji. Fino, ne?

Že dolgo ni kaj tako pametnega rekel (odstop vlade) in s tem potrdil, pizdarijo v katero je on pripeljal našo državo.

Ampak res, zakaj je to grožnja? Meni se pa zdi normalno, da če vlada ne more (ni važno zakaj) speljati svojih načrtov, da potem odstopi. Zakaj bi nategovala mandat s statusom quo? To je delal Pahor, ki je potreboval dosti časa, da je ugotovil, da tudi če so predlagane rešitve dobre, nič ne pomaga, ker je ljudstvo a priori proti vsemu, kar pride iz njegove strani.

Jaz nisem razumel ne takrat in tudi ne razumem danes, da se narod tako upira. Če denarja ni, potem ga pač ni. Poslanska kosila, računalniki in avto za šefa državnega sveta tega NE bodo spremenili. Tudi če jutri vsem funkcionarjem (ministrom, poslancem, svetnikom, predsedniku države) ukinejo vse plače. Kar pa bodo sindikati resnično dosegli, je to, da nam bo pogoje počasi začel narekovati Bruselj, tako kot Grčiji. Fino, ne?[/quote]

Glej, sindikati imajo tudi predloge za varčevanje, ki pa jih Janša sploh noče poslušati. Hoče, da so sprejeti njegovi in pika! Ljudstvo se pa upira, ker se grobo posega v njihov socialni status in vse manj ljudi lahko sploh še preživi, hkrati pa gledamo, kako vlada še naprej zapravlja.

Če lahko izbiram, raje imam Bruselj, kot Janšo!

Ti si tudi tupko.
S tem je hotel povedat, da naj sindikalisti in slični nehajo srat po glavah ministrov in njega.

Glej, sindikati imajo tudi predloge za varčevanje, ki pa jih Janša sploh noče poslušati.[/quote]

Potem pa naj sindikati kandidirajo na volitvah, sestavijo vlado in varčujejo.

Glej, sindikati imajo tudi predloge za varčevanje, ki pa jih Janša sploh noče poslušati. Hoče, da so sprejeti njegovi in pika! Ljudstvo se pa upira, ker se grobo posega v njihov socialni status in vse manj ljudi lahko sploh še preživi, hkrati pa gledamo, kako vlada še naprej zapravlja.

Če lahko izbiram, raje imam Bruselj, kot Janšo! // quote

….

A nismo pri nas v demokraciji ?? !

Janša da bi odstopil? Spraskati bi ga bilo treba z oblasti, tako bi se držal, če bi ga kdo hotel spraviti dol.

ne bi šlo ravno zlahka

Danes imamo tule na MONu ravno pravo ozadje, ti klopi se tudi nikamor ne premaknejo :))

Ne maram Janše, z veliko grozo sem gledala, kako se je uštulil na oblast, ampak tukaj ima pa prav. In se strinjam z Elaine-om:)

Sindikati imajo načrt za varčevanje? Ma ne me spravljat v smeh…vsak ukrep do sedaj je bil sprejet z neodobravanjem. Nekje je treba začeti, zakaj ne bi začeli zdaj? In kaj je narobe z njegovimi predlogi? Brez radikalnega posega ne bo nič.

A pa slučajno kdo ve, kakšni so ti predlogi sindikatov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close