JANŠA LAŽNIVEC
“https://www.youtube.com/watch?v=1q82twrdr0U”
Do you hear the people sing?
Singing a song of angry men?
It is the music of a people
Who will not be slaves again!
When the beating of your heart
Echoes the beating of the drums
There is a life about to start
When tomorrow comes!
Will you join in our crusade?
Who will be strong and stand with me?
Beyond the barricade
Is there a world you long to see?
Courfeyrac:
Then join in the fight
That will give you the right to be free!
When tomorrow comes!
Will you give all you can give
So that our banner may advance
Some will fall and some will live
Will you stand up and take your chance?
The blood of the martyrs
Will water the meadows of France!
When tomorrow comes!
komunist, 16.02.2022 ob 13:43
SIOL je pričel brisati vse uporabnike, ki so proti JANŠI. Nihče nima več dostopa do komentiranja, če kritizira delo tega fašista!! Poskusite se tam registrirati in napišite kar koli negativnega o JANŠI boste takoj brisani- ZAČELO SE JE PRDVOLILNO OBDOBJE- NE VOLITE TEGA PRASCA FAŠISTIČNEGA!!!
Pa ja ne, še nova 24 jih ne briše , imam pa dokaz kako rtv mmc cenzurira komentatorje, tako zvitega načina še niste videli, jaz sem si postopek posnel, naumili so namreč sistem ko komentar pokaže samo tebi in ti verjameš da je vse ok, po relovdu strani pa komentar čudežno izgine, seveda izgine saj ga števec komentarjev ni štel, prikazan pa je bil samo tebi…
???, 16.02.2022 ob 20:07
https://smetumet.com/izdelek-kategorija/majica-nagajam/
Majica za nagajive ljudi. Pa tudi za tiste, ki jih to jezi.
Z nakupom majice podpiraš delo in aktivizem feministk in feministov v Inštitutu 8.marec in Društvu Smetumet.
24€?! Štekam namen pa idejo, ampak 24€ za T-shirt? Butična cena, ni kaj…
šnellca, 17.02.2022 ob 13:47
JANŠE nikoli ne bi volila, je res pravi fašist, mapak to ni največji problem, še večji problem je, ker je strašno zamerljiv in avtokratski, o vsem bi sam odločal, bila precej blizu njega v službi in vem kaj govorim. Človek je ko Stalin, ki je imel strah pred ljudmi, zato je vsakega dal ubiti, ki mu ni zaupal. Janša bi jih tudi pobil, če se ne bi bal policije. tak je, ker je ker ima konflikt identitete. Kaj bi se lahko hvallil z izobrazbo nekega abramboslovca- ABRAMBOSLOVCA kaj to sploh je- IŽANSKA PAŽARNA BRIGADA PAZAR- USI NAENKRAT RIT H PLANKAM ABRNIT- ADEN DVA- ADEN-DVA ADEN-DVA, hihihi!
Če ga ne bi vrgli ven iz komunistične partije bi postal balkanski Stalin. Garantirano! Zato se ga je partija znebila.
Ou je, 17.02.2022 ob 17:47
Če ga ne bi vrgli ven iz komunistične partije bi postal balkanski Stalin. Garantirano! Zato se ga je partija znebila.
Ja, Janeza še partija ni marala.
Oni so ga hitro spregledali.
Tovariš Ivan Janša se je pritožil na črtanje komunista Janše iz Zveze komunistov Jugoslavije. Janša je bil takrat skrajni marksist, levičar, komunist in Jugoslovanar. Tovariš Tito je bil za njega največji revolucionar. In sedaj bi komunist Janša nam rad solil pamet o demokraciji. pic.twitter.com/qESclOREUT
— Anton Peinkiher (@AntonPeinkiher) September 19, 2019
To je pravilno.
Levičarji morate kupovate majice z nabavno ceno 1.5 UER za 24 EUR zaradi političnega slogana.
Sicer vam bo Janša pojedel otroke.
Konec koncev je to komaj kaj daleč stran od ideje, da se Golob zavzema za reveže.
Pa poglejmo, kaj ste do danes izvolili nasproti Janši.
Zares – Golobić
Pozitivna Slovenija – Janković
Stranka Mira Cerarja – Miro Cerar
Lista Marjana Šarca – Marjan Šarec, Zares, NI šala.
In sedaj predlagate za zaščito delavskega razreda – ultra kapitalista – na državne stroške:
Gibanje Svoboda – Robert Golob
To je vse skupaj bolj smešno, kot vse različice “Po Hofer ceni” reklam legendarnega Bizovičarja.
Vedno ista pesem, samo drugačen glasbeni stil. 😀
vse to zgoraj našteto je bolje, kot avtor teh dveh izjav:
Anonimno 4248, 17.02.2022 ob 17:45
Lej, če nočeš , ne rabiš prispevat. Nobeden te ne sili.
To je pač mišljeno kot donacija.
A bejž?
Težave s sprejemanjem kritike much?
Malo so mi jasne cene tako majic kot tiska, zato sem tako presenečena nad visoko ceno. Ker je ogromno ljudi v Sloveniji na minimalcu ali pa vsaj na podpovprečni plači, težko razumem, kdo je ciljna populacija, ki si bo to majico (pardon, donacijo) lahko privoščila, pa čeprav marsikdo podpira in ceni delovanje Inštituta 8. marec…
Janšistična fašistična lažniva golazen. ?
https://www.facebook.com/groups/1831759853764988/permalink/3184011538539806/
Robi650, 17.02.2022 ob 20:20
Janšistična fašistična lažniva golazen. ?
https://www.facebook.com/groups/1831759853764988/permalink/3184011538539806/
Ja, tipični janšizem.
Senza736, 17.02.2022 ob 18:54
A bejž?
Težave s sprejemanjem kritike much?
Malo so mi jasne cene tako majic kot tiska, zato sem tako presenečena nad visoko ceno. Ker je ogromno ljudi v Sloveniji na minimalcu ali pa vsaj na podpovprečni plači, težko razumem, kdo je ciljna populacija, ki si bo to majico (pardon, donacijo) lahko privoščila, pa čeprav marsikdo podpira in ceni delovanje Inštituta 8. marec…
Lej, tisti, ki si lahko privošči, da donira v denarju, bo lahko tudi na ta način storil. Nikomur ne bodo na silo trgali od plače. A razumeš? Ali res verjameš, da jih podpirajo le ljudje na minimalcu? Jaz na primer imam precej višjo plačo od minimalca in si tak T-shirt z lahkoto privoščim. Marsikdo si ga ne more, to razumem in vem.
Tisti, ki ne more, lahko prispeva kako drugače, s svojim časom, moralno podporo, z ozaveščanjem svojih sosedov, znancev, prijateljev, starih mam…Ali pa preprosto tako, da gre sam volit.
Anonimno 4248, 17.02.2022 ob 20:35
Lej, tisti, ki si lahko privošči, da donira v denarju, bo lahko tudi na ta način storil. Nikomur ne bodo na silo trgali od plače. A razumeš? Ali res verjameš, da jih podpirajo le ljudje na minimalcu? Jaz na primer imam precej višjo plačo od minimalca in si tak T-shirt z lahkoto privoščim. Marsikdo si ga ne more, to razumem in vem.
Tisti, ki ne more, lahko prispeva kako drugače, s svojim časom, moralno podporo, z ozaveščanjem svojih sosedov, znancev, prijateljev, starih mam…Ali pa preprosto tako, da gre sam volit.
Aja, potem pa ni panike.
Mislim, zaenkrat si jo tudi jaz lahko privoščim, najbrž tudi 2, 3 ali 5, ampak tale cena spodbija solidarnost, v katero močno verjamem tudi sama.
Saj tudi v primeru visokih najemnin, če dam samo en primer, v končni fazi velja isto – tudi tu obstajajo ljudje, ki si jih z lahkoto privoščijo. In verjamem, da marsikdo od najemodajalcev prav tako razume, da obstajajo ljudje, za katere pa to ne velja. Pa tistim prvim to vseeno prav nič ne pomaga…
Senza736, 17.02.2022 ob 21:11
Aja, potem pa ni panike.
Mislim, zaenkrat si jo tudi jaz lahko privoščim, najbrž tudi 2, 3 ali 5, ampak tale cena spodbija solidarnost, v katero močno verjamem tudi sama.
Saj tudi v primeru visokih najemnin, če dam samo en primer, v končni fazi velja isto – tudi tu obstajajo ljudje, ki si jih z lahkoto privoščijo. In verjamem, da marsikdo od najemodajalcev prav tako razume, da obstajajo ljudje, za katere pa to ne velja. Pa tistim prvim to vseeno prav nič ne pomaga…
Imaš pravico do svojega mnenja.
Pa tudi, da kupiš majico ali pa da jo ne kupiš. Svobodna izbira.
Ampak, prosim, pusti svobodno odločitev tudi drugim, ki bomo majico z veseljem kupili in se nam ne zdi predraga.
Anonimno 4248, 17.02.2022 ob 21:17
Imaš pravico do svojega mnenja.
Pa tudi, da kupiš majico ali pa da jo ne kupiš. Svobodna izbira.
Ampak, prosim, pusti svobodno odločitev tudi drugim, ki bomo majico z veseljem kupili in se nam ne zdi predraga.
Okej, malo sem zmedena – kje komurkoli odrekam pravico do tega, da si majico kupi? Pa kupi jih 100, če želiš, saj gre za dober namen; problematizirala sem zgolj ceno, ki je, odkrito rečeno, za običajen T-shirt z minimalno tiska, pač visoka.
Senza736, 17.02.2022 ob 21:23
Okej, malo sem zmedena – kje komurkoli odrekam pravico do tega, da si majico kupi? Pa kupi jih 100, če želiš, saj gre za dober namen; problematizirala sem zgolj ceno, ki je, odkrito rečeno, za običajen T-shirt z minimalno tiska, pač visoka.
?
Ne bodi užaljena, no.
Pa ni navaden T-shirt. Ta je za take, ki radi nagajajo pacientu… ?
Vse dobro, se vidimo na volitvah. ?
Anonimno 4248, 17.02.2022 ob 22:13
?
Ne bodi užaljena, no.
Pa ni navaden T-shirt. Ta je za take, ki radi nagajajo pacientu… ?
Vse dobro, se vidimo na volitvah. ?
Eh, tako hitro pa tudi nisem užaljena… Pa tudi nimam občutka, da bi zaradi česarkoli napisanega lahko bila.
In ja, se vidimo na volitvah. ?
Bluzenje v cerkvi ima nabavno ceno 0 € pa maškara vseeno svetuje, da se da 50 € notr za donacijo, tud mamke z minimalno penzijo. Pa niti majice ne dobiš. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.