Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janša in vsi z vašim PCT

Janša in vsi z vašim PCT

Moja sestrična dobro vizualno izgleda. V trgovine varnostnikom mora, kot vsi pokazat pct. Na tem listu je seveda ime in priimek. Varnostnik eden jo je 3x videl v dobrem mesecu in danes je imela njegovo prošnjo za prijateljstvo na fbju. Sigurno je pač prebral ime priimek na tem vašem k…rčevem pct in jo tako tudi dobil.

Zato pa mene zanima, ali v vladi veste kaj je pomeni ?
Zakon o varstvu osebnih podatkov

pa to jaz že skozi govorim, ko poudarjam,da zakoni o varovanju osebnih podatkov niso zaradi zabave, ampak imajo svoj namen… še hujše stvari se lahko zgodijo zaradi takih kazanj podatkov povsod…

Odgovor na objavo uporabnika
Šokantno, 08.10.2021 ob 18:24

Moja sestrična dobro vizualno izgleda. V trgovine varnostnikom mora, kot vsi pokazat pct. Na tem listu je seveda ime in priimek. Varnostnik eden jo je 3x videl v dobrem mesecu in danes je imela njegovo prošnjo za prijateljstvo na fbju. Sigurno je pač prebral ime priimek na tem vašem k…rčevem pct in jo tako tudi dobil.

Zato pa mene zanima, ali v vladi veste kaj je pomeni ?
Zakon o varstvu osebnih podatkov

Ko bodo ljudje nehali verjeti v pisane zakone,ki jih je pisala gnusoba bo svet ljudi drugačen in bolj varen prej pa ne. Laž na papirju je še vedno laž.

ekola, 08.10.2021 ob 18:26

pa to jaz že skozi govorim, ko poudarjam,da zakoni o varovanju osebnih podatkov niso zaradi zabave, ampak imajo svoj namen… še hujše stvari se lahko zgodijo zaradi takih kazanj podatkov povsod…

Na teh listih nebi smeli biti ime priimek pa datum rojstva. S tem lahko dobis na grbo enega zatezenega tipa. Zaradi JJ in vsi ki se sprejeli ta pct.

Vsak, ki se spomni, da mu moras pokazat ta pct mu poves ime, priimek in datum rojstva. To ni normalno.

Nič ne rabi kazat.

Robi650, 08.10.2021 ob 18:41

Nič ne rabi kazat.

Ja kako pa ve, da je on. A si zapomni faco varnostnika, katerega je videla 3x. Vsaka vam čast na kaj ste pozorni. Še en razlog zakaj je pač facebook beda – ki je seveda javen. Karkoli daš na splet tam ostane za vedno.

Kamal, 08.10.2021 ob 18:45

Ja kako pa ve, da je on. A si zapomni faco varnostnika, katerega je videla 3x. Vsaka vam čast na kaj ste pozorni. Še en razlog zakaj je pač facebook beda – ki je seveda javen. Karkoli daš na splet tam ostane za vedno.

Ja zapomnila se ga je. Kako se ga ne bos, ce ti tezi, da pokazes papir pct.

Res je beda fb ko das svoje ime in priimek. Ampak tam das prostovoljno in ves koliko imas odprt profil za neprijatelje.

Pct si prisiljen pokazat vsakemu.

Šokantno, 08.10.2021 ob 18:53

Ja zapomnila se ga je. Kako se ga ne bos, ce ti tezi, da pokazes papir pct.

Res je beda fb ko das svoje ime in priimek. Ampak tam das prostovoljno in ves koliko imas odprt profil za neprijatelje.

Pct si prisiljen pokazat vsakemu.

Ravno v tem je poanta, da nisi prisiljen. Oblast s tem, ko zahteva PCT le preverja čemu se ljudje ne morejo odpovedati in raje pristanejo na pogoj in se pokorijo.

Ne gre se za nobeno zaščito človekovega zdravja, gre se za preverbo zavesti človeka in meritev le te v odstotkih.

Oblast, ki zahteva od tebe, tvojih roditeljev, da se ti izbere ime,priimek, dodeli naslov prebivališča itd., ni tista, ki bo branila tvoje dostojanstvo in tebe v celoti ampak je tista, ki ti to jemlje, ki te oropa vsega dostojanstva in tistega, kar dejansko si. Tako je utopično pričakovati, da bo varovala tvoje osebne podatke če pa je ravno ona tista, ki z njimi ves čas razpolaga, mešetari z njimi in jih tako ali drugače prodaja ter izkorišča.

Ko rečem naj se ljudje zbudijo pomeni, da naj se ZBUDIJO in ne ponavljam to zato, ker je to fajn pisat.

Res šokantno in kršitev etike dela. Sproži postopek proti varnostniku in daj v medije. A to pa ne? Zakaj pa ne?

Ker v trgovino pa je res obvezno, a ne? ? Pa naj gre v tako, kjer ni treba PCT.  Vse ostalo nabavi prek spleta. Pa če ima FB, jo pa res hudo skrbi varovanje osebnih podatkov ? Trola.

Kako pa varnostnik ve, da dobro zgleda, če ima masko gor?

V živo, protest proti fašizmu.

https://m.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1244340246066935/

Jahno, 08.10.2021 ob 19:20

Kako pa varnostnik ve, da dobro zgleda, če ima masko gor?

Maska skrije del obraza ko vstopis. Ne pa postave zenske.

In kar se tice vhoda v tegovine kjer zahtevajo pct. Se nekatere trgovine tudi nujne. Ne samo hrana. Kot je trgovina za gradnjo doma.

Tu se gre da je vsakemu treba pokazat svoje podatke ki se pac spomnijo.

Ajde daj v medije, če je res. Nekaj mi pravi da ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close