Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janša in njegova angleščina

Janša in njegova angleščina

Odgovor na objavo uporabnika
tudi meni je čudno, 22.11.2021 ob 08:04

Replika54g1, 21.11.2021 ob 15:57

Jest čisto razumem komunistično naravnanega mladca, da mu je bila ljubša rušcina in da se anglešcine ni naučil.

Ne razumem pa skrajne narcisoidnosti, da si ne pusti pregledati in popraviti zapisov, preden jih objavi, raje pusti, da se mu reži ves svet.

En srednje razvit petošolec ga šiša.

A je res tako prepričan, da vse prav napiše? ;)). Saj ima lektorje….naj mu popravijo.

Pa saj to pravim ?

Samo je tako blazno prepričan v lastno nezmotljivost in tako navajen, da nikoli ne prizna napake, da ni sposoben sprejeti popravka. Tudi za ceno totalne blamaže ne.

Replika54g1, 22.11.2021 ob 09:45

Pa saj to pravim ?

Samo je tako blazno prepričan v lastno nezmotljivost in tako navajen, da nikoli ne prizna napake, da ni sposoben sprejeti popravka. Tudi za ceno totalne blamaže ne.

Imaš prav. Kaj čmo, tako imamo. Bo spomladi bolje.  ?  ?

a veš da, 22.11.2021 ob 09:48

Imaš prav. Kaj čmo, tako imamo. Bo spomladi bolje.  ?  ?

Jah lej, dosti slabše že ne more biti.

Replika54g1, 22.11.2021 ob 09:52

Jah lej, dosti slabše že ne more biti.

Slabše ziher ne. Upajmo na najboljše. Angleščina gor, angleščina dol.

Pa ne, da boš ti precednik vlade? Ker vse drugo bi bilo seveda slabše!

slabše ziher ne, 22.11.2021 ob 09:56

Slabše ziher ne. Upajmo na najboljše. Angleščina gor, angleščina dol.

Upanje umre zadnje ?

nacionalni slovenački šport. Špikanje in metanje polen pod noge.

Replika54g1, 22.11.2021 ob 10:01

Upanje umre zadnje ?

Tako je !

Ko ima gospod Janša govor v angleščini lahko samo zapremo oči, se prepustimo njegovim besedam in upamo, da bo govor trajal čim dlje.

Se na stara leta ponovno učim angleščine. Mi lahko kdo pove kako bi napisala da je moja plača nekaj srednjega…torej ne dobra, ne slaba…vem, da je izven konteksta, pa kljub temu. Hvala za pomoč.

Agleščina premierja Janše je perfektna. Vidi se, da je velik poliglot. Šarec s svojo angleščino ni želel govoriti v EU parlamentu, saj ne bi zmogel kaj več povedati kot Bratuškova.

My salary is neither very good, neither very bad.

Gospod Janša je svojo angleščino močno izpilil odkar predsedujemo EU. Zato ga je pravi užitek poslušati, ko deli svoje modrosti v angleščini.

Janezek se je pač naučil to, kar Janez danes še zmeraj zna. Same perfektne cvetke.

– laying for living

– pro-Europian altitude

– salting the mind

Pa še in še. Bravo, it’s perfect more you can hope.

Antil how vord risiv vakcin as himenitij ? ?? in ta gospod in njegova horda trolov se je delala norca iz angleščine @ABratusek. Ona je profesorica za njega!! pic.twitter.com/z74XyytgON

— Boris Novak (@BorisNovaak) April 7, 2021

Ne upa mu noben v sekti povedat, da ne zna, ker je on prepričan, da pa zna. Na podelitvi kosovskega doktorata ga niso naučili, na yugo-FDV pa tudi ne.

Levaki spet napadajo gospoda Janeza Janšo. Jaz angleško ne znam, ampak sem prepričan, da je gospod Janez Janša vse prav napisal, levaki pa nimajo pojma, tako kot o slovenščini ne, tudi gospod Hojs in gospod Pojbič sta jim lahko za zgled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close