Janša in njegova angleščina
https://twitter.com/mihakunc/status/1462145133919494152/photo/1
??? Ahahaha, a sem to prav videl, da je @JJansaSDS “lektorji” prevedel v “lecturers”?! Ahahaha ???
— Tine Vučko ??? (@maglorfin) November 21, 2021
#Lecturer v slovenščini pomeni predavatelj, medtem ko je prevod slovenske besede lektor #proofreader.
OHOHO, 21.11.2021 ob 15:22
https://twitter.com/mihakunc/status/1462145133919494152/photo/1
??? Ahahaha, a sem to prav videl, da je @JJansaSDS “lektorji” prevedel v “lecturers”?! Ahahaha ???
— Tine Vučko ??? (@maglorfin) November 21, 2021
in njen šolski program, zaradi katerega se v šolah ni naučil jezika.
hmhm283, 21.11.2021 ob 16:26
Rajši poskušaj prešteti svoje napake, ki si jih napisal v treh stavkih, predno sodiš druge in se naslajaš.
O semantiki pa kdaj drugič, ker po pisanju sodeč, verjetno še nisi slišal tega izraza.
Zakaj imaš pa ti eno vejico preveč, če tako obvladaš? Samo vprašam.
W dont nid mani, we nid time
To je boljse od opozicije KUL, konkretno bratovskova alenka
al pa ta mozicelj , komik Serpentinsek Marjan Sarcev, ki ni upal mrdnit iz SLO , zaradi popolnega neznanja anglescine. Dobro mu je pa slo metanje pusk v koruzo , ter omrezevanje lepe N. O, ti pacon neizobrazeni. Bi bil pa se rad predsednik, o ti sment ti, kam bomo se zaplul.
vse dobro vsem !
E jajo englezu…tale je zate…
ne, da mi je J.J. blizu — ampak razumljivo angleško pač govori (OK, z dolenjskim ☺ naglasom) … je pač SLO politik, ki nagovarja SLO pleb ☺
btw: ste že slišali angleško govoriti Merklovo, Macrona, Putina … ??? ali pa Elizabeto 2. slovensko ???
jep – tudi jaz, ki sem BOG ne obvladam kvantnega skoka več kot 0,000001 trenutka ☺
lecturers, 21.11.2021 ob 20:43
v nbenmu kontekstu ni lecturers lektor al pa obratn, kj tle tlačiš semantiko not pa tut ni jasn
Semantiko sem omenil v povezavi s klobasanjem uprabnika”Replika54g1″.
Če si se sedaj predstavil z drugim imenom, ali pa ga samo podpiraš, je pravzaprav nepomembno. Po pisavi in izrazoslovju nekako sodita skupaj. Oba dajeta občutek, da se odlično spoznata na angleški jezik, le s slovenščino imata precej težav.
Ampak, ne sekiraj se preveč. Do konca osnovne šole se boš lahko še vse naučil.
največji komunist je JJ, še Mao Cetunga je premagal, Stalina bo kmalu:
https://twitter.com/buster0013/status/1461701352233619459/photo/1
ime ali vzdevek, 21.11.2021 ob 21:59
Bratuškova je čist prov povedala. Res nismo rabili denarja, ampak čas. Kar se naglasa tiče sta pa tam tam. Rašn spaj se mu reče. Bi bila dobra za kakšnega bad guya v Bondu iz 80.-ih.
Prav povedala? Ni fora da je prav povedala, naredila je kup katastrofalnih napak in le novinarju se lahko zahvalimo, da je ni razkosal. Kot prvo, ne vem kaj je hotela doseči z nagovarjanjem plebejcev prek televizijske hiše CNN? CNN je ameriška TV v EU pa je Deutschland kapo di banda. Kot drugo, ona je politik in politik se s politiki pogovarja o reševanju težav, če mora nagovarjati ljudstvo nagovarja svoje ljudstvo ki jo je izvolilo. Ona ni dolžna celemu svetu predstavljati naših težav, ker svet BK za nas in naše probleme. Kot tretje, se gre zagovarjat k novinarju, ki je retorično zelo močen, pa še v tujem jeziku. Ma nemoj, Bobovnik jo raztrga v Slovenščini … stanje bi lahko tako kot tista oddaja Piramida, kjer so predstavnika Romov pa Jelinčiča dali skupaj. En je retorično močen in govori kot namazan, drug pa komaj stavke skup sestavlja …
To kar je naredila, skupaj z razlastninjenjem delničarjev bi moral biti politični umor. Njeno delo pa bi moralo biti danes pucanje sekretov, saj o politiki nima pojma.
Replika54g1, 21.11.2021 ob 15:57
Jest čisto razumem komunistično naravnanega mladca, da mu je bila ljubša rušcina in da se anglešcine ni naučil.
Ne razumem pa skrajne narcisoidnosti, da si ne pusti pregledati in popraviti zapisov, preden jih objavi, raje pusti, da se mu reži ves svet.
En srednje razvit petošolec ga šiša.
A je res tako prepričan, da vse prav napiše? ;)). Saj ima lektorje….naj mu popravijo.
Forum je zaprt za komentiranje.