janša ima korono
Uresničuje se je prerokba, ki razširjena znotraj naše Stranke. Samo v telesu gospoda Janeza Janše se bodo lahko razvila prava domoljubna protitelesa, ki bodo učinkovala proti vsem variantam koronavirusa. Čez nekaj tednov bodo znanstveniki odvzeli protitelesa iz telesa gospoda Janeza Janše in z njimi cepili svetovno populacijo, koronakrize bo kmalu konec, zahvaljujoč gospodu Janezu Janši.
Spet nateg, 09.02.2022 ob 10:52
Zakaj pa sta se otroka testirala? A nista cepljena? Saj cepljenim se ni treba testirat. Zakaj se je on testiral, če je 3x cepljen? Kaj spet lažejo?
en otrok je star 10, drugi 8..teoretično bi jih že lahko dala cepit..
kako je možno, da je on 3x cepljen zbolel pa še s klasičnimi simptomi??
jaz necepljena, isto partner, pa nobenih simptomov:-))
a koal, 09.02.2022 ob 10:58
en otrok je star 10, drugi 8..teoretično bi jih že lahko dala cepit..
kako je možno, da je on 3x cepljen zbolel pa še s klasičnimi simptomi??
jaz necepljena, isto partner, pa nobenih simptomov:-))
Mi smo necepljeni, otroci skoz v šoli, vrtcu, v dveh letih ta nateg ni prišel do nas.
So pa zdaj viroze tako kot vsako leto, samo da so vse te viroze dali pod skupno kovid nateg.
špš, 09.02.2022 ob 11:11
pri vsem tem druženju in lazenju okrog ga korona še ni povohala?? do zdaj..no sej to, politiki, kot da so imuni, navaden folk pa skoraj vsak dal skozi to..politiki tudi ne umirajo zaradi korone, ni jih na intenzivi, kaj oni to jedo??
Tablete za konje. :)))
Senza736, 09.02.2022 ob 10:54
Naj se zdaj pogleda v ogledalo in izreče vse žaljivke, ki jih je v zadnjih slabih dveh letih izrekel na račun “neodgovornih” državljanov.
točno tako… to meni pride prvo na misel. tako glede vseh ukrepov, kako je žugal in pljuval po vseh, jih krivil krivično seveda kot tudi glede cepljenja… zdaj vidimo, vsem na očeh – 3 x cepljeni je zbolel to je nikakva zaščita.
In naj se ljudje ne oglašajo z milejšimi poteki – 4 necepljeni v naši družini so vsi z milejšim potekom preboleli. Tako,da milejši potek očitno ni zgolj in samo zasluga cepljenja.
Klasični simptomi niso isto kot hud potek. Omikron je podoben prehladu, to ni delta. Janša je že v letih, zato je za pričakovati, da ima simptome. Otroka, če sta cepljena, sta le dvakrat. Od sošolcev sta se z lahkoto nalezla recimo pri telovadbi ali med malico, kjer ne nosijo mask. Še posebej zdaj, ko gre razred v karanteno šele, ko je okuženih 30%.
Forum je zaprt za komentiranje.