Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janša gradi nove bolnice

Janša gradi nove bolnice

bravo, Janša!!!

763 milijonov evrov bomo za oba Univerzitetna klinična centra. Konkretno to pomeni, da bo Ljubljana dočakala novo gastroenterološko kliniko, nov objekt Kliničnega inštituta za medicinsko genetiko, nov prizidek k stari porodnišnici in Ortopedski kliniki ter 2. fazo nove infekcijske klinike. V Mariboru se planira preureditev OP bloka, izgradnjo prizidka h Kliniki za interno medicino in nadgradnjo stavbe Oddelka za onkologijo.
    557 milijonov evrov za razvoj in modernizacijo za splošnie bolnišnice in tudi negovalne bolnišnice ter domove po celi Sloveniji. Načrtovane so investicije v izgradnjo gorenjske regijske bolnice, dograditev bolnišničnih prostorov in zagotovitev opreme za zdravstveno obravnavo bolnikov z infekcijskimi boleznimi v SB Izola; rušitev in novogradnja ter posodobitev opreme več objektov v splošnih bolnišnicah Slovenj Gradec, Brežice, Ptuj, Nova Gorica, Murska Sobota in Novo mesto.
    Zakon za specialne bolnišnice zagotavlja sredstva v višini 214 milijonov evrov. Predvideno je širjenje kapacitet z novogradnjami in dograditvami na URI-Soča, Centru za zdravljenje nalezljivih bolezni otrok Šentvid pri Stični, v Onkološkem inštitutu, kliniki Golnik, bolnišnici Topolšica in bolnišnici Valdoltra, če jih naštejem zgolj nekaj.
    V sklopu strateških investicij je predvidena izgradnja psihogeriatrične klinike z urgenco, izgradnja raziskovalno razvojnega centra za duševno zdravje z opremo v Univerzitetni psihiatrični kliniki Ljubljana in novogradnja v Psihiatrični bolnici Vojnik, za psihiatrične bolnišnice je namenjenih 50 milijonov evrov.
    Za investicije v porodnišnice bo vloženih 26 milijonov evrov, 33 milijonov evrov za NLZOH in NIJZ, še 50 milijonov evrov pa je namenjenih za sofinanciranje v izboljšavo infrastrukture na primarnem nivoju.
    Zakon predvideva investicijo 200 milijonov evrov za znanstveno-izobraževalne ustanove za enoviti magistrski študij medicine in dentalne medicine ter pripadajoče pedagoške in znanstveno-raziskovalne dejavnosti in dodatnih 50 milijonov evrov za druge znanstveno-izobraževalne ustanove na področju zdravstva.

Ja. plačujemo vsi, potem bo pa zadevo sprihvatiziral. Še to napiši.

Pa ne, da slučajno iz evropskega denarja – od taiste Evrope, ki jo ob vsaki priložnosti pljuva?

Lepo flancanje. Zdaj pa te milijone še umesti v časovni okvir in navedi še vir financiranja.

Vec denarja boste imeli v zepu. Manjse bodo najemnine za stanovanje…

Živel Janez Janša!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Magaricaaaaaa, 04.08.2021 ob 10:18

Živel Janez Janša!!!

Domov si ga vzem.

iotrše, 04.08.2021 ob 10:21

Domov si ga vzem.

pa kaj trzate?? Kaj se palite? Meni se drugace jeebe zanj? Je na oblasti al ni.. Mi je cisto vseeno. Moja mama ga ne mara. Ne bi ji bilo pri srcu ce bi me slisala rect to… Tam se sekira pa glavo beli da ja nebo on na oblasti pol pa zve da ga volim al pa simpatiziram z njim. Tacno bi mi zamjerla. Pogosto ko pridem k njej ma rtv2 prizgano… Ponovitve sej… Pa ko tomicka da kako repliko prav rece tisto AHA aha!! kot kaj bos pa zdej…

Kokr sm reku jeebe mi se zanj… Ampak ce ga mama ne mara pol ga pa tud js ne.

Zato tisina da ga res ne bom na skrivaj sou volit!

Tudi moja starsa ga ne marata. Zakaj? Ker sta stara komunista.

Tolk kot se tale hvali (pa če je kaj naredil, al pa v glavnem ne) v zgodovini Slovenije in še prej Jugoslavije nismo videli. Tudi tisto nabijanje Juge o tekovinama revolucije mu ne seže niti do peta.

Ena sama samohvala in trepljanje samega sebe po rami, prav nagravžno.

Celjanka217, 04.08.2021 ob 10:59

Tudi moja starsa ga ne marata. Zakaj? Ker sta stara komunista.

Stari komunisti obožujejo komunista Janšo in komunistično falango, zbrano okoli njega.

Dokler ne vidim ne verjamem.

yram, 04.08.2021 ob 11:24

Dokler ne vidim ne verjamem.

zakaj ne verjameš, saj ni levičar!

evo, okužene opice jajatave so spet začele s staro prakso.. Tako so vsak dan popali hvale pacientu na prejšnji sceni.

hhm, 04.08.2021 ob 11:40

zakaj ne verjameš, saj ni levičar!

politiki ( ni vazna barva) ne verjam nic, dokler ne vidim z lastni ocmi.

Popay npr, 04.08.2021 ob 11:58

evo, okužene opice jajatave so spet začele s staro prakso.. Tako so vsak dan popali hvale pacientu na prejšnji sceni.

tipičen levičarski besednjak, kaj pametnega nikoli niste znali!

hhm, 04.08.2021 ob 12:11

tipičen levičarski besednjak, kaj pametnega nikoli niste znali!

sm ti rekel, da spoštujem starejše, no zdaj bom naredil izjemo to minuto, ko bom to napisal.

Starina, dej ti men nekej povej…., tako po moško.. Zadnič sem te vprašal, če si kej fukal v jugi oz. socializmu, pa nisi odgovoril. Kaj pa zdej, imaš kaj mokre sanje z roko na jajcih, ko vidiš jajata in ga braniš na vseh okopih….

Ce primerjas JJ in Sarca, je    Sarec res veliko bolj nesposoben.

Popay npr, 04.08.2021 ob 12:19

sm ti rekel, da spoštujem starejše, no zdaj bom naredil izjemo to minuto, ko bom to napisal.

Starina, dej ti men nekej povej…., tako po moško.. Zadnič sem te vprašal, če si kej fukal v jugi oz. socializmu, pa nisi odgovoril. Kaj pa zdej, imaš kaj mokre sanje z roko na jajcih, ko vidiš jajata in ga braniš na vseh okopih….

levičarji vedno znova dokazujete, da ste primitivci.

ampak ti nisi nič kriv, saj je bil že ata levičar, mama pa itak ni imela pameti.

Ma to je itak vse isti kuurac. In levi in desni. Malo šova naredijo a agenda je ista.

Gradijo tisti, ki sestavljajo in vežejo materiale in podobno, da je neka stavba zgrajena.

Poznate jih pod imenom gradbeni delavci.

Vse ostalo je bull shit in ta omenjeni v naslovu teme verjetno ne bo gradil absolutno nič kar se omenjenih stavb tiče.

@hhm…., zdej bom prijazen…

a veš kaj je največji štos pri meni… Da s tistim levičarji, ki jih ti misliš nimam nič, v bistvu celo nobenega ne poznam in se mi jebe za begunce, razne istospolno usmerjene modele in svakojake umetnike, ki ne živijo od svojega dela, čeprav prave boeme umetnike spoštujem in bi tudi sam bil rad isti ampak ne znam slikat niti pet tako dobro kot xy modeli, jst sem navajen zjutrej ob šestih vstat in delat, jebi ga…

Spoštujem pa proletariat in ljudi ki imajo trde in hrapave dlani od dela, ko se rokuješ z njimi. Zato (zdej bom spet nespoštljiv do tebe) starina si ti te levičarje porin v anus.  Tisti , ki jih ti misliš, vsi skupej nimajo toliko delavne dobe kot jst. s tvojim pacientom na čelu, ki se vleče od osnovne šole samo po raznih komunističnih in nacističnih partijah celo svojo delavno dobo, zato jebeš tako delavno dobo.

Anonimno 3108, 04.08.2021 ob 13:05

Gradijo tisti, ki sestavljajo in vežejo materiale in podobno, da je neka stavba zgrajena.

Poznate jih pod imenom gradbeni delavci.

Vse ostalo je bull shit in ta omenjeni v naslovu teme verjetno ne bo gradil absolutno nič kar se omenjenih stavb tiče.

Res je, za graditelje piramid v zgodovini ne veljajo faraoni, ampak okoliški kmetje.

Ni hujšega za levičarje, da Janševa vlada na polno gradi, prenavlja in ustvarja, leve vlade so pa iz zdravstva samo kradle.

Aha!!! Aha… Kaj boste pa zdej rekli?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close