Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Janša dobil kajlo: Kaj bo 24. aprila? 8. marec! – v reviji Jana uvodnik?

Janša dobil kajlo: Kaj bo 24. aprila? 8. marec! – v reviji Jana uvodnik?

Sam to je v bistvu višek, v kaj se vse ljubljeni vodja vtakne.

Bo pesem za Evrovizijo tudi šla najprej skozi njegovo sito? Bo vsako klinčevo nagrado v Sloveniji moral najprej odobriti fuhrer?

Še dobro, da bo kmal konc te norije.

Odgovor na objavo uporabnika
????????, 19.02.2022 ob 12:31

Politično nabijanje, 19.02.2022 ob 12:19

Ojoj Glasovalka. A ti kaj prebereš, kaj pišeš? Lepo si se opisala, polna sovraštva si namreč sama. Samo zmerjanje te je. Preberi še enkrat svoje objave.

Spominjaš na Goloba. Sam s seboj je v konfliktu. Govori o sodelovanju, deluje pa najbolj izključevalno.

diofrgčp, poudarek je bil na visoki ceni obleke, ne na modnem vtisu. :))))

Sicer pa Jana nikoli ni bila moja izbira. Še pri frizerju ne, niti solate na zavijam z njo. In kot vidim, nisem nič zamudil.

s kriminalci in lažnivci ni možno sodelovati.

Med katere se ti prištevaš, med kriminalce ali med lažnivce?

????????, 19.02.2022 ob 12:30

Torej ti zagovarjaš cenene obleke, ki so lahko poceni le zato, ker so tisti na začetku verige, ki jih izdelujejo, podplačani.

Trajnostnih izdelkov in pravičnega plačila za delo ti ne podpiraš.

Pa kje ti živiš? Če bi ta deklina živela tisto, kar govori, bi vsekakor dala nase nekaj drugega. Dandanes se lahko svečano in nobel oblečeš za male pare.

Jaz podpiram ponovno uporabo, reciklažo, predelavo in podobno.

Pa ni vse trajnostno, tudi, če se tako oglašuje.

Mimogrede, na letošnjem predizboru Eme, je bila ena skupina tako oblečena. Ste opazili. Zelo nobel so bili.

Ne razumem, 19.02.2022 ob 12:59

Med katere se ti prištevaš, med kriminalce ali med lažnivce?

To so pa kar Janša & Co..

A za JJ se pa nič ne sprašuješ, zakaj mu mora sestrična plačevati račune.

Pa od kod njemu denar, za katerega ne zna pojasniti izvora?

Pa kako je možno, da v sredo ima covid, ko je treba na sodišče, v ponedeljek pa že potuje naokrog.

…

Replika54g1, 19.02.2022 ob 12:52

Sam to je v bistvu višek, v kaj se vse ljubljeni vodja vtakne.

Bo pesem za Evrovizijo tudi šla najprej skozi njegovo sito? Bo vsako klinčevo nagrado v Sloveniji moral najprej odobriti fuhrer?

Še dobro, da bo kmal konc te norije.

Boste “poznavalke” kar brez fürerja tako dobro izbrale popevko za Evrovizijo kot ste Slovenko leta  )-:

????????, 19.02.2022 ob 13:33

To so pa kar Janša & Co..

A za JJ se pa nič ne sprašuješ, zakaj mu mora sestrična plačevati račune.

Pa od kod njemu denar, za katerega ne zna pojasniti izvora?

Pa kako je možno, da v sredo ima covid, ko je treba na sodišče, v ponedeljek pa že potuje naokrog.

…

Morda ne pije prekomerno, pa mu zato več ostane kot tebi.

Vse bolj se mi zdi da, 19.02.2022 ob 13:36

Boste “poznavalke” kar brez fürerja tako dobro izbrale popevko za Evrovizijo kot ste Slovenko leta  )-:

Tik tak, tik tak, tik tak…

Ne daj se, Nika! Bolj ko te vlačijo po greznici, bolj si lahko ponosna na vse, kar si dosegla!

Ne razumem, 19.02.2022 ob 13:39

Morda ne pije prekomerno, pa mu zato več ostane kot tebi.

jaz sploh ne pijem alkohola.

laži in obtoževanja vsepovprek. čisto po sds-ovsko.

TIK TAK. 24. 4. JE BLIZU.

Če 24. aprila ne boste mogli osebno na volišče, so tukaj navodila, kaj storiti

tukaj so navodila in roki za vse možne načine oddaje glasu:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/ce-24-aprila-ne-boste-mogli-osebno-na-volisca-so-tukaj-navodila-kaj-storiti.html

24.04.2022 bo Jajo žalostno zaplesal.

Replika54g1, 19.02.2022 ob 14:05

Tik tak, tik tak, tik tak…

Ga je s to pico Janša malo usral.

????????, 19.02.2022 ob 11:18

No ja, 19.02.2022 ob 11:09

Glasovalka, 19.02.2022 ob 10:56

Slovenka341, 18.02.2022 ob 23:03

Da so tole zensko izbrali za Slovenko leta je velika sramota. Njena edina zasluga je, da je z mikrofonom kricala na ulici proti vladi. Ni ne intelektualka, ne sportnica, ne znanstvenica, ne pridna delavka….

v letu kjer so toliko naredili zdravstveni delavci, bi lahko izbrali kaksno zdravnico sli medicinsko sestro.

ta absurd kaze na to, kako so glavni mediji v Sloveniji eno samo levo politicno trobilo.

veliki absurd in tako prozorno.

A še kar ne razumeš, da smo ljudje glasovali! Za Niko Kovač. In ne mi zdaj začeti trobiti, da je bilo glasovanje organizirano. Ni bilo (ker nismo sds-ovci), smo ženske (in morda tudi kakšen moški) očitno kar same, po svoji izbiri, iz svoje volje in svojih dobrih želja glasovale zanjo.

Tele “glasovalke” bi se morale malo zamisliti nad sabo in nad “Slovenko leta” tudi. Bo v bodoče sploh še kateri v čast sprejet ta naziv???

morda bi se pa ti morala zamisliti nad sabo in nad vrednostnim sistemom, ki ga imaš?

tako ja, ker pljuva vse naokoli, ker so izrazili lastno voljo in ker ni skladna z njegovo/njeno, pljuva in zaničuje… to spominja na čase diktatorstva… sledi samo še cenzura, če nisi po volji takega…

in česa takega ne smemo nikoli dopustiti

Tale Nika se že nekaj let pojavlja v medijih, da zagovarja pravice žensk. Človek bi ji še verjel takrat, da je to res. Ena meni bližnja oseba se je v svoji stiski obrnila na Niko, ki ji niti odgovorila ni. Stiska ene navadne ženske zanjo ne predstavlja nič. Njej pomeni le tisto, iz česar se dela javna afera in napihuje že prej napihano. Bleferka, tako kot veliko teh, ki se pojavljajo povsod, kjer snemajo kamere.

lol no, 20.02.2022 ob 16:13

tako ja, ker pljuva vse naokoli, ker so izrazili lastno voljo in ker ni skladna z njegovo/njeno, pljuva in zaničuje… to spominja na čase diktatorstva… sledi samo še cenzura, če nisi po volji takega…

in česa takega ne smemo nikoli dopustiti

Tale Kovačeva res pljuva po vseh, ki nimajo vsaj 130 kil, kot ona.

Tipkati tule je lahko – a tudi neučinkovito.

Te stvari se rešuje z enostavnim sistemom, ki dobro deluje sploh za tiste na oblasti; Kot navaden državljan… “pamti… pa vrati” na volitvah.

Nika Kovač… je pa predvsem pokončen človek. In to ji štejem v velik plus.

‘Slovenka leta’ je torej v bistvu izbor nekaj bralke neke ženske revije? Torej nekje na ravni miss Posavja? Ok.

Golob in 8.marec bosta Jajota vsak po svoje sesula. Žalostni ples 24.04.2022 v kletnih prostorih na Trstenjakovi se nezadržno bliža. Jajo bo imel več časa za twittanje.

Pod črto je firer znorel, ker je folk glasoval drugače, kot je on hotel.

Komunizem v najbolj orto obliki.

Nič več in nič manj.

politično nabijanje, 19.02.2022 ob 11:35

V reviji s političnim pedigrejem, pač ne falijo, če  menda  po izboru bralcev, aneda??, žensko brez  prave vsebine, ki čveka besede, ki jih jih ozadje napiše, proglasijo za slovenko leta. Ja v bivšem režimu je še delovalo, sedaj pa je to, sploh pa v teh časih, zelo zgrešilo z izbiro. Ker ji sorodniki odpirajo vrata v medije, in ker zna recitirati, to je vse. Je pa res, da si večina žensk ne more privoščiti obleko za 150e, kot si jo je tale punčara. Sama sebi verjame, da je nekaj dosegla

. https://eu.shopzuri.com/collections/shop/products/eufloria

Ker je 150 toliko ogromno denarja za neko tako obleko… sicer pa tako rabljeno dobiš itak za 20% cene. Nove pa so itak vedno pod nekimi razprodajami.

No ja, 19.02.2022 ob 12:22

Glasovalka, 19.02.2022 ob 11:18

Ne, dragi moj, ni se nam treba zamisliti. Glasovale smo po svoji vesti in svoji volji. Zamislita se nad sabo ti in tvoja fašistična stranka . Ker je prav neverjetno, kako nočete dojeti, da ste gnoji, da vas ne maramo, ker uničujete državo, družbo, ljudi, svobodo, demokracijo.

Če mi ti poveš, da sem gnoj, me pa res nič ne prizadene. Mi je kar všeč, da manj smrdim kot TI.

Torej ti le pride do živega, da vemo, kakšni škodljivci ste sdsovci. In tako je tudi prav.

No, sdsovskega sovraštva in strupenega nabijanja pa normalen človek res ne more imeti rad. Sovražim vas pa ne. Ni vredno.

Glasovalka, 20.02.2022 ob 20:31

No, sdsovskega sovraštva in strupenega nabijanja pa normalen človek res ne more imeti rad. Sovražim vas pa ne. Ni vredno.

To je za nick politično nabijanje. Ki sam žali, žaljenje pa očita drugim.

Vsa ta gonja proti Niki Kovač  in neizmerne žalitve, ki letijo nanjo, so dokaz, da je naziv Slovenka leta tokrat (spet) šel v prave roke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close