Jannsen cepivo?
natolcujete, 19.07.2021 ob 13:41
O teh strašnih posledicah cepljenja samo natolcujete. Pri posameznikih res lahko pride do reakcij, ampak reakcije na cepiva so prisotne že od nekdaj, podobno kot reakcije na zdravila. Vedno se v masi ljudi najde kdo, ki lahko reagira nekoliko po svoje, ampak generalno pa ni težav.
Problem je samo, če si tisti, ki reagira “malo po svoje” prav ti ali nekdo, ki ti je blizu. Potem ti pač tisto “generalno” eno figo pomaga.
BTW, od mene se vse reklame za cepljenje odbijejo bolj kot ping pong žogice, moja soseda je namreč v bolnišnici – pa ne zaradi zlomljene noge!
Kako generalno ni težav debil zabit? Sorodnica 40 let dobila pljučno embolijo po 2.odmerku s Fajzerjem, komaj so jo rešili, znanec umrl 55 let, brez pridruženih bolezni, prijateljico je še en mesec bolela roka, ampak to tako, da tud spat niti delat ni mogla, je dobila ogromne doze protibolečinskih injekcij in pomirjeval, ker sploh zaspat ni mogla od bolečin. Pa še bi lahko naštevala, zato tisti ki mislite,da so cepiva ok, ste debili v glavo, ste brez pameti res. To je tako kot da igraš ruleto, eni preživijo drugi pač ne.
Vsi v moji druzini, ozji in sirsi, vecina prijateljev in sodelavcev je cepljenih. Nihce s hudo reakcijo. To je blizu 200 ljudi, za katere bi izvedeli, ce bi kaj bilo. Stirje kolegi so zaradi covida bili na kisiku, stari okoli 50 let, umrla sta teta in sosed.
Kako to, sa so ti ponudili Jannsen, ce imas moznos izbire? Sin je po njem imel 12 ur vrocine, prijateljica in njena dva otroka pa nic.
Forum je zaprt za komentiranje.