Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jannsen cepivo?

Jannsen cepivo?

Se je kdo cepil z jannsen cepivom? Bil sem proti cepljenju, zdaj pa je brar na respirstorju in smo se vsi ‘pokakali’. Vabijo me na cepljenje z jannsonom.

Debil s svojo fašistično propagando.

Odgovor na objavo uporabnika
robi445, 19.07.2021 ob 13:15

Debil s svojo fašistično propagando.

Hvala za prijaznost. Ravno sem prejel klic od mame, da je z bratom zelo hudo.

Mož je bil cepljen z Janssenom. Sicer ga je drug dan fajn zakuhalo, potem še čez noč. Sedaj je pa vredu. So pa se takrat cepili 4 sodelavci, vsi so imeli drug dan težave, vsi so sedaj čisto ok.

Tudi midva z možem cepljena z Jansnom,…nobenih reakcij.

Prijateljica je fasala zagon vaskulitisa, ki je trajal slab mesec, sedaj je “back to normal”.

Hvala za vaše izkušnje.

Cepljen je bil bratranec, 3 dni po ceoljenju na kisiku, 5 dni po cepljenju umetna koma in respirator za skoraj 4 tedne…

Nekako se mi ne bi cepili.

Ne poslusaj idiotov. Pojdi se cepit.  Zvecer vzami en lekadol in stranski ucinki bodo minimalni.

O teh strašnih posledicah cepljenja samo natolcujete. Pri posameznikih res lahko pride do reakcij, ampak reakcije na cepiva so prisotne že od nekdaj, podobno kot reakcije na zdravila. Vedno se v masi ljudi najde kdo, ki lahko reagira nekoliko po svoje, ampak generalno pa ni težav.

natolcujete, 19.07.2021 ob 13:41

O teh strašnih posledicah cepljenja samo natolcujete. Pri posameznikih res lahko pride do reakcij, ampak reakcije na cepiva so prisotne že od nekdaj, podobno kot reakcije na zdravila. Vedno se v masi ljudi najde kdo, ki lahko reagira nekoliko po svoje, ampak generalno pa ni težav.

Problem je samo, če si tisti, ki reagira “malo po svoje” prav ti ali nekdo, ki ti je blizu. Potem ti pač tisto “generalno” eno figo pomaga.

BTW, od mene se vse reklame za cepljenje odbijejo bolj kot ping pong žogice, moja soseda je namreč v bolnišnici – pa ne zaradi zlomljene noge!

Ytriy, 19.07.2021 ob 13:38

Ne poslusaj idiotov. Pojdi se cepit.  Zvecer vzami en lekadol in stranski ucinki bodo minimalni.

Poslušaj debile in lažnivo psihopatsko politično mafijo, ker jih menda ful skrbi za lasten narod.

Malo preveč je teh resnih stranskih učinkov,ne vem no.

Res je odvisno od posameznika, ampak okoli mene ni noben imel posebnih reakcij zaradi cepiv.

Cepljena oba z možem z AZ, prvič malo vročine, drugič nič. Saj lahko izbiraš katero cepivo vzameš, ni pa bistvene razlike. Tudi moji prijatelji in znanci, cepljeni z AZ in Pfaizer, nobeden ni imel kakšnih resnih težav.

Poglejte kaj počnejo fašisti in njihovi debilni posamezniki, ki podpirajo ta fašizem.

h t t p s://reclaimthenet.org/facebook-removes-covid-19-vaccine-victims-group/

Pojdi se cepit, Janssen je čisto OK, z njim sem se tudi jaz. In ne verjemi temu ljudskemu nakladanju, ker to je bull shit.

Jaz gledam, kaj so naredile zdravniške družine. Čisto vse po vrsti so se cepile, cepili pa so tudi svoje najstnike.

Pri nas v službi so se z njim cepili tisti do 45 let. Večina je imela prve dni reakcije kar močne, a po enem tednu ne vem, da bi komu ostale težave. Je pa menda močnejša reakcija kot po prvi dozi Astre.

Jaz bi zaupala tistemu cepivu, s katerim so se cepili v Krki in Leku.

A to, ko cepijo po ZDjih nenajavljeno, cepijo samo občane? Kakšne so vrste?

Pa prav to (jemanje lekadola za vsak slučaj) zdravniki odsvetujejo.

Kako generalno ni težav debil zabit? Sorodnica 40 let dobila pljučno embolijo po 2.odmerku s Fajzerjem, komaj so jo rešili, znanec umrl 55 let, brez pridruženih bolezni, prijateljico je še en mesec bolela roka, ampak to tako, da tud spat niti delat ni mogla, je dobila ogromne doze protibolečinskih injekcij in pomirjeval, ker sploh zaspat ni mogla od bolečin. Pa še bi lahko naštevala, zato tisti ki mislite,da so cepiva ok, ste debili v glavo, ste brez pameti res. To je tako kot da igraš ruleto, eni preživijo drugi pač ne.

Če želiš ostati zdrav se ne cepi.

S katerim, 19.07.2021 ob 18:46

Jaz bi zaupala tistemu cepivu, s katerim so se cepili v Krki in Leku.

Lek – Jannsen

Vsi v moji druzini, ozji in sirsi, vecina prijateljev in sodelavcev je cepljenih. Nihce s hudo reakcijo. To je blizu 200 ljudi, za katere bi izvedeli, ce bi kaj bilo. Stirje kolegi so zaradi covida bili na kisiku, stari okoli 50 let, umrla sta teta in sosed.

Kako to, sa so ti ponudili Jannsen, ce imas moznos izbire? Sin je po njem imel 12 ur vrocine, prijateljica in njena dva otroka pa nic.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close